стил

Най-популярните колички 2019 снимка новости коментари

Мода мама избира най-стилна количка, така че не е изненадващо, че в тази индустрия се наблюдава своите модни тенденции и новости. Всяка новите модели на Производител за подобряване на продукта, с акцент върху отзиви на купувачи и развитие на конкуренцията.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviewsБъги е уникално превозно средство, за да улесни живота на съвременните родители. Интересното е, че във Венеция, че глючит-това е единственото превозно средство по пътищата на града. Модата се променя колички всяка година, за да се поддържа трудно. Всеки производител се стреми да зарадва клиентите нови модели.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviews

Стилна количка Майма (Майма) за новородени 2019 снимка новости

Производител предлага система zapatentovana кош вътре. Компанията е роден в Индонезия през 2017 година представи уникалната детска количка-трансформатор, който сега е мечта на много млади родители. Количката е перфектният комплимент за майките-модата. Дизайнер Davy Хо и модата Йоланда Пабло да положим всички усилия, за да се създаде модерен, детска количка.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviews

При поръчка на цвета може да изберете: традиционното злато или сребро, по ваша преценка, както и черно, кафяво, червено и лидер на модни подиума – цвят Марсала. Конструкцията на количката е изградена така, че прогулочный блок може да се запази в люльке в гардероба. Това ноу-хау е идеално средство за деца.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviews

Стилна количка tutis Зиппи (Зиппи на облегалката) новости 2019 снимка

Днес на нашето внимание ще бъдат представени количка tutis Зиппи 3 в 1. В крайна сметка, изборът на превозни средства, често поставят родителите в неловка ситуация е много трудно да се намери нещо, което ще подхожда точно за вас. Въпреки това, за да стане това възможно. Ние трябва да разгледа множество коментари и мнения за тези или други колички, техните характеристики и предимства и недостатъци. Едва след това следва да се направят изводи за това, колко подходящи ви дават „транспорт“ или не.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviewsКакво можете да кажете за този продукт, като детска количка tutis Зиппи 3 в 1? Това е наистина полезно? Или по-добре да я заобиколи страна, за да намери някакъв еквивалент? Като цяло, първо трябва да реши, че вие трябва да закупите. Както показва практиката, е много удобно да си купуват количка, която би била подходяща за новородени или по-големи на детето. Освен това, като се има предвид настоящите правила, това непременно трябва да имате детско столче за кола. Добре, ако това е наведнъж в пакет. И тук идва количка tutis Зиппи 3 в 1.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviewsФакт е, че тя е универсално средство за придвижване. Това, колкото и да е странно, голям успех. Особено поради факта, че при такъв модел, можете да забравите за закупуване на „разходка“ и люлка за новородено. С помощта на този продукт вие може просто да прекарат един път и не се върна към темата за колички. Моделът включва и плетена детска люлка и прогулочный блок и столче за кола (това, между другото, може да бъде прикрепен към дадена шаси). Удобно и практично решение! Важно е за много родители се превръща в такъв момент, тъй като появата на определена колички. И не само за нея — децата искат да дадат само най-доброто. Това е напълно нормално.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviews

Популярна детска количка за разходки с детето си, 2019 снимка

Стилни, удобни, качествени, практични — до точната спецификация на Квинни Moodd от холандски производител на детски стоки. Модулната система позволява да трансформират количка в универсален, независимо от времето и време на годината.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviewsНа шасито На едно движение монтира кош за новородено или столче за кола група 0+ Макси Кози Пебл или Макси Кози CabrioFix (купуват се отделно). Предназначена е за деца от 6 месеца до 3 години, в случай на използване на параметър за достъпност. Инсталиране на плетена детска люлка за бебе и използвате количката на Quinny Moodd с раждането му.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviews

Количка Quinny Moodd изглежда много стилно, ярки цветове прогулочном блока, в съчетание с бяло или черно шаси, за да се подчертае вашата индивидуалност и усещане за стил. Необичаен и функционален дизайн на корпуса, високото положение на седалката и телескопична дръжка, меки седалки, множество настройки, лесен за сгъване и раскладывания ще помогне на вас и на вашето бебе да се насладите на ежедневни разходки на открито.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviews

Количка малко (малко) 2019 снимка новости

Съвременна универсална инвалидна количка Adamex avila, където се радва на голямо търсене сред по-младите родители, след като изберете модел, ще бъде в състояние да гарантира комфортна и удобна разходка на вашето дете до постигането им възраст три години, и себе си. Малко Авила добре обмислен и има богата функционалност.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviewsТова осигурява устойчиво основа на 4 гумени надуваеми колела с функция за povorotno предните два и ръчната спирачка на задните колела. Много просторен и кош, която предпазва вашето дете от капризите на времето, като едновременно не пречи необходими за здравата и правилна вентилация на сън.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviewsПрогулочный блок заслужава отделно внимание, защото в него детето ще прекарва най-много време, и без позиция корекция на облегалката и краката, както и пет-точков предпазен колан и предпазна броня, ще бъде много трудно да му осигури комфорт и безопасност. Да Не говорим за възможността за инсталиране в авила-области на височината на седалката по време на движение и срещу движението и за определяне на рамката на столчето за кола.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviews

Зимни колички за новородени 2019 снимка новости

В Русия зимата е суровата трудното време на годината. Трябва по-внимателно да се подготви за зимния период, ако в семейството се очаква попълнение. Първото нещо, което трябва да направите, е да се обърне внимание на зимни детски колички за новородени и да направите правилния избор. Какви са критериите и как да се избегнат грешки. За зимата ще се нуждаят от наистина мощен и надежден транспорт. Така че трябва да избират с познаване на нещата. Специално внимание трябва да се обърне на някои моменти.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviewsНе е твърде голямо значение за колелото материал. Това могат да бъдат пластмасови и гумени. Но размерът трябва да бъде впечатляващо – не по-малко от 25-30 см в диаметър. По този начин, Снежна каша, преспи, и малки преспи, няма да бъдат непреодолима пречка. За зимата е по-добре изберете колела, които не се въртят, или има възможност и силна фиксация. Въртящи се колела, много е удобно през лятото, през зимата може да изиграе лоша шега и да пот. При най-малкото препятствии те ще започнат да се гали, да носят количка ще бъде изключително трудно и неудобно.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviewsЗа зимния ски-добре се спрете на вариант с четири колела. Тези колички са по-устойчиви. Има триколки модели на зимни колички, които също са добри и имат своите предимства. Три-колесни количка-това е теглото. Това е малко по-малко, отколкото модел на четирите колела. Рамката е по-добре да изберете колкото се може по-силно, но в същото време, тя трябва да бъде направена от лека алуминиева сплав. Зимна количка, за да има така доста тежък, и дограма ще се направи това е невъзможно. Необходимо, преди покупка проверете ВСИЧКО за закрепване. Те трябва да бъдат максимално достоверни.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviewsЗимна класика Bestoo количка Барселона Премия 2 в 1 (Полша).
Модел за истинска руска зима! Освен стандарт (чанта, калъф краката, heating, mosquito net, дъждобран, прогулочный блок), детска количка с няколко устройства, специално за зимния сезон:

Most popular strollers 2019 photo novelties reviews

    В комплекта са включени топло плик за трохи. На разположение ръкавици-ръкави за майка ми. Предния капак е направен специално за зимата с подвижна ветрозащитной подплата и подвижна топла качулка. Има специални ски, поставени на колела, което значително ще облекчи пътуването на чист сняг.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviewsBestoo количка Барселона Премия 2 в 1 е включена и чанта за майките, дъждобран, heating, mosquito net и отделен куплунг за всяка ръка, които са били необходими по време на силни студове. Специално внимание се отделя на чанта за майка ми, така че е практично! С тази чанта ще бъдете щастливи не само разходка с количка. Тя е красива сама по себе си, вътре има и няколко офиси и кожена тапицерия.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviews

Theme by Anders Norén