стил

Най-полезни храни за организма

The most useful products for the body

В момента около 70% от момичета, гледайки ги да ходят на фитнес или на козметични процедури, занимания по йога или други практики за самоусъвършенстване. В този случай, след като загуби в основата на всичко – сила, а е важно да се знае най-полезните храни за организма. Каква точно е вашата диета? Задайте си въпрос, когато започнете да правите сутрин, отколкото да хапнем на обяд и колко калории ядеш през нощта?

The most useful products for the body

Не забравяйте, кожата и тялото зависи от вас. Ние дам един малък пример. Много се крият зад фразата „да пият кафе сутрин, за да пресъздам себе си“. Това е мини-пристрастяване и лоши, и вашата кожа е един от първите, които говорят за това, да докаже на света избледняване и неговата структура по възраст. Днес ще ви разкажем за някои от най-полезните продукти, а именно зеленчуци и плодове, защото те са най-високо витамини, минерали, фибри.

Ябълки

За сърдечно-съдовата система са много полезни ябълките. Техните киселина, които помагат да се извари на гнилостните бактерии, които се събират в стомаха. Те извличат токсините. Ябълките съдържат витамини C и B, така че трябва да се яде поне веднъж на ден, за предпочитане сутрин.

The most useful products for the body

Броколи

Броколи не всички обичат, но те съдържат голямо количество антиоксиданти, витамини С, РР, к, U и бета-каротин. За тази цел трябва да се преодолеят „не“. Яденето на броколи пъти в седмицата, вие ще можете да получите много минерали, сред които калий, калций, фосфор, желязо.

The most useful products for the body

Домати

Малко хора знаят, че тя често се среща в готвене на плодове, както и домати, предотвратява развитието на различни видове рак. Също и домати, притежателите на активни антиоксиданти, подкрепя сърдечно-съдовата система.

The most useful products for the body

Грейпфрут, грозде, нар

Пречиства кръвта екзотичен грейпфрут. Той разполага с големи количества салициловата киселина, която е необходима, за лечение на артрит. Всички ние знаем, че гроздето съдържа глюкоза, но забравят, че тя има голямо количество растителни пигменти (полифеноли), които са антиоксиданти. От гледна точка на елагова киселина, нарът е шампион.

Банан и Къпини

Почти всички любими банан, лидер по съдържание на калий, който спомага за нормализиране на кръвното налягане и укрепване на сърдечния мускул. Тези, които имат работа, свързана с активна умствена дейност, ще бъде много полезно Къпини. Той помага за нормализиране дейността на мозъка, сърдечно-съдовата система и допринася за процеса на вазодилататор.

The most useful products for the body

Мед

Не забравяйте, че много природни продукти са отличен заместител на не много полезни елементи за нашето хранене. Например, тези, които са били заменени в диетата на захар с мед редовно на профилактика на организма, борят с възпаления, особено в студено време на годината. За любителите на вани и сауната не се препоръчва да се вземе мед с тях, намажете ги. Това ще даде на кожата ви блясък и мекота, а също така подмладява.

The most useful products for the body

Тиква

Тиквата съдържа голямо количество алкален продукт, елиминира възможността за заболявания на костния мозък, черния дроб и кръвта. Тиквените семки могат да се използват за лечение и профилактика на глисти яжте само семената трябва да бъдат сурови.

The most useful products for the body

Целина

И накрая, нека да поговорим за целина. Този шампион на растителни продукти по количество в корените и листата амино киселини, тирозин, каротин, микроелементи и етерични масла. Целина забавя процесите на стареене и да осигурява стабилност по време на операция от множеството клетки на организма.

The most useful products for the body

След като прочетете нашите съвети, ние се надяваме, че ще приема всеки ден най-полезните храни за организма, за да ги включите в диетата. Не забравяйте, че те не само храна. Освен да утоли глада на тези продукти имат огромно профилактично хранене и поддържа тонуса на цялото тяло, което ви дава усещане за пълнота на живота и отваря ви неограничени възможности. Опитайте и включват разнообразни зеленчуци, плодове, всеки има своите свойства и характеристики. Приятен апетит и здраве!

Theme by Anders Norén