стил

Най-новите тенденции в света на сватбената индустрия до 2019 г.

Трябва да се мисли, те трябва да отговарят на тенденциите в сватбената индустрия или да се предпочитат класическия дизайн на вашата сватба. Това, разбира се, вие решавате. Но взели сме си позволя да говоря за новите тенденции в сватбената индустрия на 2019 година, защото всяка булка иска да подчертае своята принадлежност към света на модата.

За най-новите тенденции, ние казахме, Вячеслав Матюхин – радиоводещ и водещ на сватби. Според него, една от основните тенденции този сезон-това е преходът от тематични сватби, за сватби, където всеки детайл от декора на помещението и външния вид на младоженци подчертава индивидуалността на събитието.

The latest trends in the world of the wedding industry to 2019 The latest trends in the world of the wedding industry to 2019 The latest trends in the world of the wedding industry to 2019 The latest trends in the world of the wedding industry to 2019 The latest trends in the world of the wedding industry to 2019 The latest trends in the world of the wedding industry to 2019 The latest trends in the world of the wedding industry to 2019 The latest trends in the world of the wedding industry to 2019 The latest trends in the world of the wedding industry to 2019

Ако „сватбен сезон 2018“, както знаем, има елементи на декори и костюми на гостите, които са извън рамките на концепцията на цялата сватба през 2019 г., на сватбата-това е стилно събитие.

До 2018 г. беше ясно се вижда, че основния цвят на сватбата, и някои по-малки, често са само две. Маси, столове, арки, декорация на президентството, са в един общ стил. Този декор ходи от една сватба на друга няколко сезона.

Сега през 2019 година, това стана жизнено важно за личността във всичките й съвети. Разнообразие от цветове, често сватба може да бъде организирана под открито небе, има „нощ на церемонията“, нови решения в декор и забавление не само от водещия и шоу-програми и тематични направления.

СЕМЕЕН ФОРМАТ СВАТБА

The latest trends in the world of the wedding industry to 2019

Беше време, когато на сватбата са поканени всички приятели и хора, на които аз не знам, да си спомня за снимки и видео, който е бил на сватбата. Сватба до 300 души, тържества продължиха от сутринта до късно през нощта. От 2010 г. е намалял броя на гостите, и сега ние виждаме, че все по-често започнаха да провеждат сватби до 50 души, а понякога и до 30 души. Тук не влияе на обема на отпуснатите бюджетни средства за организацията и подготовката на сватбата, и вектор от стойности, който носи в себе си едно незабравимо събитие.

Най-интересно и чувствено в тези сватби, че се канят близки хора на сватбата, младоженците могат да си позволят повече в стила, дизайна, като същевременно се гарантира повишаване на качеството на комуникация с гостите, когато можете да се обърнете към всеки и да говори, да споделя тайната си с тези, които наистина ви е скъп.

ЕКО СВАТБА

The latest trends in the world of the wedding industry to 2019

Повече от 2013 до 2015 години, най-популярен стил е „селски“ стил, в който всяка булка иска да подчертае причастност към природата и естественост. Това обикновено се постига за сметка на интериор и дизайн на ресторант или околностите. През 2016 г. това стана модерно да се намери парчета на природата, далеч от човешкото ето, това е, разбира се, увеличава времето за готвене, но добавя уникалност и изтънченост дейности. Всички елементи стават все по-сложни, а не както по-рано, груб и масивна. Например: Арх не е един от лозя свален от старата лавица за книги рафтове или дървени греди, а от жив плет на живо храст, от две красиви дървета или голям дъб.

НОВИ МЕСТА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА СВАТБИ

The latest trends in the world of the wedding industry to 2019

В предстоящия 2019 набира популярност необичайни места за сватби, класически обекти, кетъринг услуги, банкетни зали чопорные, затворени в празно пространство, ще си отиде в небитието. Булката иска да подчертае своята индивидуалност и се стремят да развиват нови адрес: изоставени ферми, Навеси, покриви с изглед, музеи, арт-пространство, Арт площадка, таван помещение с висок таван, като по този начин двойката отделочников прави голям подарък и може да даде почва, за да фантазия, аз мисля, че този декор ще се превърне в кулминацията на всяка сватба. Голямо внимание се отделя на „фен зони“, където гостите ще могат да се снимат и да се забавляват. Акцентът е в свободно движение на територията на празник. Например: мастер клас по приготвяне на различни сладкиши и напитки, всеки гост може да добавите съставка, което избор.

НОЩНИ ЦЕРЕМОНИЯ

The latest trends in the world of the wedding industry to 2019

Тази акция, която наскоро се появи в Украйна, въпреки че на снимка с много светлини и светлини на чужди сватби отдавна в социалните мрежи. Това е много чувствен момент във вечерта на сватбата, тя може да бъде алтернатива на Деня на церемонията, на церемония в офис регистър обет един на друг, а да гледате на общи снимки или видео, които са били натрупани преди сватбата. Разбира се, тези събития са набира популярност, защото това е част от приказките ви за събитието.

СВАТБЕН ДЕН

The latest trends in the world of the wedding industry to 2019

Основният ден, винаги беше в събота. Сега на мода, за да празнуват сватбата си през седмицата, петък или сряда. Като всички изпълнители в седмицата, намаляват таксите, младите хора използват този трик — производство натоварен график на събитията, младоженците икономия на бюджета.

ЦВЯТ НА ГОДИНАТА ОТ „PANTON“

The latest trends in the world of the wedding industry to 2019

Както е известно, компанията „Panton“ определя модата в света на цветни пигменти. В 2018 година в модата цвят „marsala“ тази година компанията „Panton“ изненада всички, които ще отделят няколко цвята: розов кварц „розов кварц“, невесомую синьо „Serenity“. Разбира се, това е отразено и в декор за сватба.

Theme by Anders Norén