мода

Най-новите тенденции на мъжката мода 2019

Когато става въпрос за мода, бъдещето ще дойде съвсем скоро. Мъжка мода в момента търпи нови промени от обичайното и тъкани, за да се смели напълно нови посоки.

Какво ще бъде модерно през 2019 г.? По този въпрос ние ще продължим заедно. В тази статия ще откриете всичко най-новите тенденции, развитие, дизайн и цветове, които стават все по-важни новости през тази година.

Мода циклична и дори има един вид неписано правило в продължение на 20 години, т.е. през следващите 20 години тенденция, така че сега ние ще видим, как през 1999 година.)

Костюми.

В днешно време, много малко хора избират костюми. Всекидневен стил да ги заменя всичко. 2019 г. се връща на мода костюми. Може би, от мито, и за чорапи за всеки ден по този начин, вие не ще го направя, но така или иначе, на всеки мъж трябва да има в гардероба си мега стилен и модерен костюм. Тази година дизайнерите не просто завъртане на костюми на мода, те предлагат нови крои и силуети, цветове и щампи. В международни модели седмици на модата е от кадифе, кожа и текстил, най-различни нюанси на метал и всички цветове, можете да си представите.

The latest trends of mens fashion 2019Долче И ГабанаThe latest trends of mens fashion 2019Долче И Габана,The latest trends of mens fashion 2019ДиорThe latest trends of mens fashion 2019Карлос Campos

Нюанси на бялото.

На изображението в бял цвят отдавна вече не е новина. И ако при жените има много добре дълго да използват тази тенденция, мъжете продължават да не се решават на тази стъпка. През 2019 година дизайнерите съветват да се събира картини от бели дрехи и ги допълни с бели аксесоари и обувки. Много известни марки като Louis Vuitton, Dior, Dolce&Gabbana и Черути на Седмица на модата в подкрепа на тази тенденция.

The latest trends of mens fashion 2019

Долче И ГабанаThe latest trends of mens fashion 2019Долче И ГабанаThe latest trends of mens fashion 2019Долче И ГабанаThe latest trends of mens fashion 2019Луи Viton

Графични щампи.

Заменя разделени дойде отпечатъци. Всяка марка има свой собствен разпознаваем дизайн и модели. В днешно време не е необходимо да носят лого на марката на дрехите е идентифициран.

The latest trends of mens fashion 2019ФендиThe latest trends of mens fashion 2019, ВалентиноThe latest trends of mens fashion 2019, Долче И Габана,The latest trends of mens fashion 2019Александър Маккуина

The latest trends of mens fashion 2019

По-големи джобове.

Здравейте от 90-те — масови и многобройни джобове. Дизайнерите не поскупились украсяват своите продукти, така че бъдете готови, че ще ви се наложи да прекарат много време в търсене на телефона или на ключовете. Джобове навсякъде: панталони, пуловери, палта, елеци и др.

The latest trends of mens fashion 2019

Футуризъм.

Тази година ще бъде изненада за модата. Футуристични фасоны и тъкани от ново поколение покоряют подиума.

The latest trends of mens fashion 2019Dior

V-образно деколте.

Фееричное връщане на тенденциите от далечни седемдесетте пуловер с V-образно деколте. Дизайнерите предлагат нова визия на любимата си класика.

The latest trends of mens fashion 2019Долче & Габана

The latest trends of mens fashion 2019

Ретро класика.

Тази година дизайнерите упорито предлагам да се върнем към класиката, в този случай преди 100 години.

The latest trends of mens fashion 2019Долче И ГабанаThe latest trends of mens fashion 2019Долче И Габана

The latest trends of mens fashion 2019

Якета.

В този раздел можете да намерите нищо сверхобильных и нови. Може да се каже, че това е напомняне за това, че трябва да има в гардероба на всяка модата е деним яке и косухой.

The latest trends of mens fashion 2019AllsaintsThe latest trends of mens fashion 2019Allsaints

Ярки цветове.

Тази година дизайнерите също така силно препоръчваме, че мъжете не се страхуват да бъдат ярки. Изберете цветове смели нюанси. Жълто, розово, червено, не се страхувайте да експериментирате.

The latest trends of mens fashion 2019

The latest trends of mens fashion 2019Акне Студио

Бъди модерен!

Theme by Anders Norén