мода

Най-модни дамски зимни и летни обувки

Всяка жена в гардероба си има пара-друга удобна мода обувки. Независимо от това, колко нежния пол е на 15 или 50, много хора предпочитат именно тази обувки за всички останали, тъй като това е много удобно и добре се съчетава дори с поли и рокли.

Затова всяка година дизайнерите създават множество нови модели, които ще са по душата на дори най-запален любител на шипове и високи токчета.

Обувките са най-модерните женски от най-новите колекции (снимка 2018)

Маратонки, независимо от модата, трябва да бъде преди всичко удобно. Основната линия на модели с гъвкави подметки и леки материи. Световни марки Рибок, Пума, Найки, Адидас се опитват да се произвеждат екологично чисти продукти, поддържане на високи спортни стандарти и натоварване. И маратонки, кецове, изработени от естествени висококачествени материали.

Най-често срещан модел на модата в печата, и в платформата. Дизайнерите се опитват да намерят баланс между кедами и мода. Всичко това може да се види на снимка или в специализираният магазин на Адидас.

Маратонки дамски Найкове

Всяка година дизайнерите предлагат нови идеи. Дамски маратонки „Найки“ през този сезон – модел за простота и лекота. Обувките са много удобна и стилна. Тази година колекцията впечатлява наситени цветове: червено, зелено, синьо, оранжево, розово, черно, бяло. Оригинален модел – лилаво с тюркоазена танкетке. В повечето модели на „Найки“, в горната част на окото, докато единственият цветни мивки.

Снимка от последната колекция:

Адидас маратонки дамски

Най-подходяща за практикуване на всички видове спортни обувки – Адидас. Леки дамски бягащи дизайн направите за лятото. Те са почти в безтегловност, но много практични в чорап. За студения сезон – зимата с нагревателя. Фитнес костюм обувки с дебели подметки, и баскетбол оборудван с висока голенищем и гъвкави изолатор, необходимо за рязко активни скокове.

Всеки магазин на марката „Адидас“ предлагат класически модели – кожа, кецове на стикери и високи – те са идеални за дълги разходки. Но Адидас на ток или танкетке-това е връх на дизайнерската фантазия, добавяне на собственика на оригиналност и няколко допълнителни сантиметра.

Снимка за вдъхновение:

Нови продукти от Reebok

Дамски маратонки от Рибок проба практичност за водещите активен начин на живот. Всички обувки са произведени единствено от естествени материали – велур, кожа, текстил. Това може да бъде лека лятна колекция с ходила, без протектора или обувки за зимата. Популярният дизайн с цветни акценти, подсилени задната част и въздушна помпа на системата да се направи маратонки Reebok уникален сред цялата гама обувки. Повечето от коментарите на такива модели положителни.

Фото модели Рибок:

Бели и черни модели

Модел обувки с черен и/или бял цвят може да се намери във всички колекции на известни компании, Адидас, Найки, Рибок, Пума и др. Защото това е абсолютно печеливш вариант за любителите на класиката. Бели и черни дамски маратонки изглежда страхотно във фитнеса и на пистата, и на волейболен площадка, и навън, и дори по време на парти. Те са гъвкави, те могат да се носят по всяко време на годината.

Бяло и черно в съчетание с облеклото на всеки цвят с почти всяка спортна дреха. Тази тенденция никога няма да излязат от мода. И във всеки магазин ще намерите няколко модела бял, черен или по избор на цвят.

Кожени зимни модел женски маратонки

Кецове отдавна престана да бъде само Пролет и лято обувки. Всички най-известни производители предлагат зимните модели, предимно от кожата.

Най-голямо разнообразие от тях. Оригинална украса за тях ще се превърне в кожа тапицерия. Обувки не е затрупана с наднормено тегло или обем. И Вътрешен материал може да бъде не само козината, но руно, hoody, палта и т.н.

Маратонки дамски летни

Най-популярен модел днес е нов баланс. Тя плътно фиксируешь краката си, като го предпазва от нежелани повреди и да се предпазва от вибрации.

Той е много популярна и детска серия нови продукти. За много деца това е универсална обувки за всички поводи.

Снимка летни новини:

Високи модели на платформа

Маратонки, обувки с танкетке – „арарут“, със скрита танкеткой – „Бекъм“ на върха на популярността. Няма значение, че тези обувки са удобни, добре се вписват и градски стил и офиса. Но абсолютно не е подходящ за спортни рекорди.

От една страна, високи дамски кецове на платформа за привличане на внимание, но от друга тежат много повече от класическия фитнес модел.

С какво се носят дамски маратонки – снимка на модните образи

Доскоро въпросът за това, с какво да се носят спортни обувки е доста странна – ами, разбира се, със спортни дрехи. Но днес много марки произвеждат огромно количество от стилни, цветни, мултифункционални обувки, подходящи за дълъг юбкам и палто и гамаши. Под потници, шорти и тениски Fit нов баланс, както и класически модели, Адидас, Рибок, „Найки“ и т.н.

Theme by Anders Norén