стил

Най-модерните шапки за есен-зима 2019-2020

Все по-близо и по-близо до нашия заден двор наближава студен…и това означава само едно — че е дошло време да отворите шкаф и согреется неща, които ще ви помогнат да бъдете стилен и модерен изображения.

Трябва да бъде, в този есенно-зимния сезон и топли шапки, които не само ще ви предпази косата и главата си от лошото време, но и ще допълнят вашия лук, независимо дали са случайни, бизнес, романтичен, спортен или формално.

Днес, модни шапки, представени в такова разнообразие, че дори и най-труден за тях жените могат да избират точно на грешен модел, който я стана на вкус.

Часовници не трябва да сърфирате в мрежата в търсене на перфектния главния убора — ние сме събрани всички най-интересни и стилни шапки в тази статия.

Crochet шапки

The most trendy hats for autumn-winter 2019-2020

Какво може да бъде по-удобно, отколкото възли шапки? Ако смяташ да правиш случайни лук, вязаная капачка може да се изгради върху него. Да не се хваля за закупуване на десетки шапки в различни цветове, Палитра, стилисти съветват да изберете няколко опции капаци универсален цвят: бял, черен, сив или бежов.

Шапки плетени

Особена популярност през тази година са с шапки с голяма вискозен. Тази прическа — идеален за рисуване нежен женски поглед. Въпреки това, дори и тук дизайнерите съветват да се обърне специално внимание на минималистические модели, без излишно декор и пъстри цветове.

The most trendy hats for autumn-winter 2019-2020

Кожени шапки

Да, всички те ще бъдат използвани тази година. И всичко благодарение на това, че модните дизайнери са видоизменили класически модели и се трансформира в обикновена кожени шапки в произведение на изкуството. Тези шапки ще изглеждат страхотно с различен интериор, включително интересни бродерии.

The most trendy hats for autumn-winter 2019-2020

Шапки бини

The most trendy hats for autumn-winter 2019-2020

Даде своя виждането нотка на небрежност и да се отнасят към тенденцията капачка, капачка, която може да намерите в вариации и опоясывающие модели. За предпочитане е да изберете шапчица в пастелни нюанси , без декор и щампи. По този начин, делото е идеално ще се впишат във всяка лук, независимо от възрастта.

Тюрбан

Друг вариант, който можете да добавите към носа си-това е шапка, тюрбанили чалму, как се нарича. Отлично този прическа на жените с тесен лице. Жените с кръгли лица трябва да направи главата още по-трудно.

The most trendy hats for autumn-winter 2019-2020

Theme by Anders Norén