прически

Най-модерните къси прически на лятото 2020 г.

Лятото е идеалното време на годината, за да промените изображение или поне за нова модна прическа. Кажи ми, защо трябва да се обърне внимание на къса коса и тези, които в тенденция и в най-горещия сезон от годината.

Мечтая за къса прическа? Дойде време да се реши! Освен това, това лято те са на върха на популярността, изглежда много готино, модерен, спокойни и стилно, защо да не рискувам? За да не внесеш поправка, съветвам ви да слушате съветите на топ стилист Ангелина Венцислав, която ще ви кажа, защо трябва да се обърне внимание на къса коса 2020, какви са сега в движение и как те трябва да носят. И да намерят перфектния ден, за да променят начина ви на нашия календар допустими отклонения на юни, с резултат ще останете доволни!

Ако сте решили да направите къса подстрижка, да се вземе пример от Кара Делевинь и Кейти Пери – сезон момичета ще зарадва любителите на по-хладните прически. Между другото, психолози твърдят, че къса коса е много уверен в себе си и независима жена. Но е важно да се разбере, че с такава прическа трябва да има права стойка!

Много къса прическа

Една от най-модерните прически на сезона-това е много къса прическа, когато всички косми около една и съща дължина. Този вариант е подходящ за момичета, които не се страхуват да експериментират и са готови да опитат нещо ново. Впечатляващо, ясно и вярно!

Прическа футболист

Още къси модни прически за лятото 2020 г., с много къси висками и дълъг бретон. Това ми напомня прически прически футболисти, с женски коси, те изглеждат точно толкова контрастиращи разгледаме по-смело, спокойно и забавно. Но ако вие ще изберете бял цвят за рисуване – е, по-стръмен, момичета, просто не се намери!

Кратък Боб

Има и по-смели най-модерните къси прически – много кратки ясни квадратни! За да го носят с бретон или без, общото правило е – колкото по-кратък е, толкова актуальнее. Ако сте решили за подстригване „под момче“ – това е трудно, точно този вариант ще ви хареса!

Аз съм фен на дълга коса! Но когато се срещам с къса коса момичета, аз винаги гледам на тях с бурни очи, и знам, че веднъж в живота си, той трябва да бъде адресирано.

Да експериментирате с външния си вид, да се променят, и то със сигурност ще ви зареди с вас положителни емоции.

Theme by Anders Norén