грим

Най-модерен грим: топ 5 тенденции на лятото 2020 г.

Какви са тенденциите в грима през това лято ни очаква? Абсолютно нов! На първо място, повече няма хайлайтеров. На второ място, се сбогува с розов руж. Ами и „вишенка на тортата“ — премахване от любимата си матово червило. От това да се замени? Прочетете в тази статия.

Ала натурель

The most fashionable make-up: 5 key trends of the summer of 2020

Мода на натуральность все още е на върха на популярността. Особено през лятото, когато натоварване на кожата абсолютно с грим не искам. Да заложи на идеалната си кожа. Ръкохватка основа под грим, BB или вв крем, коректор и руж. Но хайлайтер се отложи — това лято едва ли ще ви се наложи. Имате нужда от гладка кожа и да се набляга на бузи. След това с леки нотки на прориси вежди или мигли нанесете малко кафява спирала. Устните е най-добре да запази непокътнати или нанесе на тях капка прозрачен блясък.

Сянката (на) миналото

The most fashionable make-up: 5 key trends of the summer of 2020

Трудно е да се повярва, но големият кошмар на ученика от СССР отново с нас! Сините сенки, толкова много години „краси“ клепачите работници деликатеси, се върна. „Не това“, ще кажете вие. Но ние да спрем: да разчистят пътя от Съветската „прах“ и ретро плаката ще е напълно различна тапицерия и нов метод на покритие. Забрави за мразени от седеф и опусти четка за перушина на заден план. По този начин схемата е проста: потопете пръста в матово покритие (!) крем сянка на синьо или синьо и да ги харчат в продължение на векове. Все още се страхуваш? Да, много е красиво!

Стрелките за масово унищожение

The most fashionable make-up: 5 key trends of the summer of 2020

Масивна стрелки — още една модна тенденция в грима през това лято. Може би, те ще бъдат“твърде тежко“ за ежедневна ежедневния грим, но на изхода — най тя. Тези стрели на принципа за оцветяване: на първо място, вие трябва да нарисува очна линия ясен контур от вътрешния ъгъл на окото до почти външния край на веждите, а след това попълнете в пространството вътре.

Чай руж

The most fashionable make-up: 5 key trends of the summer of 2020

Това лято гримьори ни предлагат да се откажат от традиционните розови и персиковых руж и да опитате чай нюанси. Да, руж „а аз съм само с коледа“ повече не е актуален. Като контур пластмаса, драперии и Штраубинг. Чай малко руж на ябълките на бузите и вие свежа и красива. Опитайте руж инструменти крем или пръчици — те са удобни и многофункционални.

Устните влажни

The most fashionable make-up: 5 key trends of the summer of 2020

Поставете вашите любими матово червило и да вземе в ръцете си блясък за устни. Лъскав винил тапицерия, която е последен писък на модата това лято! А сега сграбчи красотата лайфхак: за блясък не избяга, но остана спокоен „лежи“ върху устните си, дори и след обяд, подготовка на устни с матово покритие грунд или прозрачен прах.

Theme by Anders Norén