стил

Най-красивите коледни играчки, ръчно изработени, 2019 снимка

Модата диктува своите правила във всичко: в опит да се справи с него, ние се променяме тапети и мебели, дрехи и прически, този списък е безкраен) не са оставени без внимание и Коледна украса. Оставяйки далеч след себе си стари пластмасови, лесно изпреварвайки класика от фино стъкло, на първо място уверено излезе на коледни играчки, ръчно изработени. Обяснете: украсени с бодлива красиви ръчно изработени гирлянди и малки животни, можете да я предоставя на модерен украшение!

The most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photo

Всяко семейство украсява коледно дърво по различен начин, в стил, или просто да се мотае играчка случайно. Някои хора предпочитат минимализма, а някой – някаква симетрия. Така че нека да обясни ясно какви са възможностите за местоположението на играчки за коледната елха.

    Хоризонтални, вертикални, спирала, вълнообразни.

А в последно време набира популярност ръка-мейда, нито един празник не става без нещо по-необичайно, направен със собствените си ръце. И разбира се, за Нова година също е невъзможно да се избегне. На този празник има много идеи за това, как да се направи аксесоари със собствените си ръце за украса на коледната елха.

The most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoДе е стаята, трябва да се придържат към един стил. Има много възможности за избор, за украса, тъй като героинята празник на коледната елха и цялата стая.

Класически – включва използването на два или три цвята, като правило, се използват червено, синьо и златно. Той изглежда много приятна в естетически план, възнаграждения строго и въпреки това, изглежда привлекателна. Който обича изразяване, могат да се обърне внимание на стила барок. Има много по-голямо поле за творчество. Но тук няма никакъв хаос, всички са подчинени на определена тема. В бароков те използват скъпи цветя, много играчки, предимно с кръгла форма, наситени, ярки цветове. Голяма роля декоративни свещи, лампи, декорация на маса. Ретро причинява лека носталгия. Тук всичко е много по-лесно: бонбони, фенери, детски играчки, дъжд. Но отново всичко трябва да е добре в хармония един с друг. Най-накрая, хай-тек, като правило, да бъдат строги, пространство форми: играчки метални нюанси, не снежинки, и всички видове документи жица и други материали, не стандартни гирлянди и светодиоди. В крайна сметка, полет на фантазията за инженери и новаторите.

The most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photo

Колко е красива украса на коледната елха през 2019 луксозни снимка примери

На първо място заслужава да се отбележи, че в модата остава както традиционни, така и алтернативни форми на Коледни елхи. Кой от тях изберете — вие решавате. Както в класически коледни елхи, естествена или изкуствена, обстановка в традиционен стил с прилагането на стъклени топки, гирлянди и мъниста все още обичани от много хора. Въпреки това, разноцветни играчки на едно дърво, най-вече никой не използва.

The most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photo Най-често при декориране днес коледната елха се използва един или два цвята. Тази година популярни традиционните коледни червено, златно, зелено, кафяво, бяло и сребро. Въпреки това дърво-2019, можете да изберете няколко нюанса нюанси на основните цветове, като добавка.

The most beautiful Christmas toys 2019 handmade photo

Красиви стъклени Коледни топки за елха 2019 луксозни снимка

Какви асоциации първите, които идват на ум, когато някой казва за Нова година? Това, разбира се, празничната трапеза, уютна атмосфера, гирлянди, подаръци, конфети, мандарини, фойерверки и елхата! И тази гора е красива, разбира се, цялата украсена с разноцветни стъклени топки и звезди. Въпреки че днес коледна украса може да се види не само класически форми, но най-необичайно във формата на фигурки на животни, къщи, птици и дори приказни герои. И все пак, класиката е класика. Днес на стъклени топки са заменени с пластмасови, което си струва да се отбележи, не по-малко красива, но много по-безопасно. Спомням си, като виновни сме събрали откъси от детски играчки в детството си, ако случайно той се измъкна от ръцете ми? Съжалявам, ако това е не просто топка, топка с пайети или „сняг“ вътре. Пластмасата е много по-солиден и по-лесно, а оттам да пада цветни топки, Вие не рискувате да останете без украса!

The most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photo

Необичайни Коледни топки за елха 2019 снимка новости

Сега са много на мода декорация за Коледни атрибути-цветни стъклени мъниста. На дървото тези продукти се мотае още в миналия век. В днешно време тази традиция се връща. Много популярни са също и продукти, които са изработени от мъниста. Традицията украсяване на коледната елха с различни играчки дойде при нас от Германия. През миналия век елха украсена старите мъниста, парчета цветна хартия, шоколадови бонбони, ядки и стъклени мъниста. В днешно време тази мода се връща. В края на краищата не напразно казват, всичко ново е добре забравено старо!

The most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoТака че, има някои правила, казват експерти, коледни украшения с мъниста:

Тези продукти трябва да бъдат разположени около стъблото. Да ги обесим вертикално не се препоръчва. Мъниста за украса на коледни елхи, можете да използвате всеки цвят. Все пак, имайте предвид, че те не трябва да отидат далеч от общата идеи за декорация на коледната елха. За да направите дърво изглежда по-ефектно, не трябва да перебарщивать с цветя. По-добре да се използват мъниста два или три основни цвята. Така че тази елха ще има лъскав и елегантен външен вид. Не претоварвайте дърво по-горе стъклени изделия. В края на краищата, тези накити няма да бъдат добре видими пухкави клон на дървото, и други играчки. Въпреки че в днешно време много модерни са нюанси на скъпоценни метали, експертите не съветват да комбинирате мъниста със златен и сребърен цвят. Коледно дърво за декорация с мъниста-това е страхотна идея, за да се създаде оригинален и изискан дизайн за вашата горски красавици.

The most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photo

Коледни играчки от ръцете на хартия 2019 снимка новости

Хартия-това е универсален материал, и коледни играчки и декорации от нея — това е евтино, практично и просто. За начало, можете да изберете плосък (няма обем) украса. Това могат да бъдат снежинки, елхи и други тематични рисунки. Важно! Не приемайте твърде дебела хартия или картон с висока плътност: при рязане на краищата на тези материали „lohmataya“ и продуктът не изглежда подредено. Друг разпространен метод-това е използване на хартия за украса на готовите играчки, като например топки. Обикновен стъклен балон ще изглежда много по-оригинално, ако на него залепят орнаменти изрязани от хартия. Или, например, малък колаж от снимки. По-сложен начин – да направим играчки с помощта на техниката оригами. Отделни книжни блокове могат да се съберат различни украшения, като Коледни елхи.

The most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photo

Плюшени играчки за елха снежинка 2019 снимка новости

Първата и най-проста украса и елха, и на цялата къща – снежинки. Как нарязани, знаеш ли, може би всичко; за всеки случай даваме схема (Фиг. по-долу), като изрежете снежинки с пропуски в пакети. В действителност, обаче, водата kristallizuetsya по шестоъгълна схема, т.е. имат истински снежинки по 6 лъчи. Нарежете ги по същия начин ще се провали: ако лист се сгъва три пъти, тя се превръща в снежинка, и шест пъти по – получавате 12 лъчи.

The most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photo

Коледна играчка, символ 2019 прасе прасе снимка

Коледен подарък-различно от другите подаръци. Това не е просто купена в магазина са финансирани. Всъщност, това е отлична възможност да покаже скъпо на хората отношението си към него. Така че не е задължително в навечерието на шума на Нова година да отидем на пазар и да изглежда модерно, но стандартни и неразпределени сувенири. Семейство и приятели ще бъде много хубаво, за да е мирен и сладък подарък, направен със собствените си ръце. Освен това, за да направи подаръци на Нова година със собствените си ръце 2019 много просто.

The most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photo

Theme by Anders Norén