стил

Най-интересни възможности маса на Нов 2019

Коледна маса е олицетворение на празника. Поради това, ние правим равносметка на изминалата година, загадываем желание за нов, за да споделяме своите подаръци, усмивки и радост с любимите хора. И всяка година търсим нови идеи за нашата трапеза не само невероятни ястия, но е елегантно поданная. След случайна празник-това е наистина празник, и снимки от празника ще бъдат много пъстри.

The most interesting options table on the New 2019The most interesting options table on the New 2019Настолно украшение може да се основава на някои логично като се има предвид празнични неща, като например свещи, елхови клонки, тематични фигурки и т.н., но може да бъде силно акцентирован, например, обзаведени в единна цветова схема с локализация, най-подходящи цветове: червено, златно, бяло и сребро. Но има още един интересен пример по темата на масата. Това е така, защото когато украса, подбрани в съответствие с определена тема, например, можете да дадете на бижута в стил Дядо коледа или Дядо Коледа. В този случай, поставете на масата фигурки главен празничен характер, някои ястия с неговия образ, салфетки, покривки за маси, столове, украсени с чехлами под формата на шапки на Дядо Коледа, прибори за хранене са поставени в специален мини-комбинезони, чорапи и палта.

The most interesting options table on the New 2019The most interesting options table on the New 2019The most interesting options table on the New 2019

Като украса на столове за Нова Година 2019 снимка примери

Отбелязването на Нова година, ние се опитваме да направим дома по-елегантен и красиви. Ние украсете със собствените си ръце елхата, прозорците и стените, а когато идва време за празнуване, маса можете да се насладите. Какво липсва? Вярно е, столове. Семпъл интериор ще ги направи не по-малко ефективни, отколкото всичко останало. Днес ще споделя с вас идеи за декорация на коледната столове и кажете тайни, които ще ви помогнат да украсите тази важна мебел. Един от най-разпространените начини за декориране, който се използва не само за Нова година, но и други празници привързани към облегалката на стола Лука. Закъсал съответствие добави изтънчен интериор с нотка тържественост. Платът може да бъде почти всякаква, най – важното- добре да се запази формата.

The most interesting options table on the New 2019Още едно прекрасно бижу за всеки стол – това са специални Коледни столове. Можете да си купите готови да направите поръчка или шият със собствените си ръце – всичко зависи от вашия мързел. Най-прост е случаят за самостоятелно приготвяне представлява шапка на Дядо Коледа. И на нас ни харесват особено пингвини и снежни човеци. От оригиналните варианти на дизайн ни харесва декор с пухкави като, предмети зимни дрехи с подходящи средства (детски ръкавици без пръсти с пихтовой клонче вътре изглеждат много добре), и специални покривала за крачета на стол под формата на крака на елфи, малките помощници на Дядо Коледа в чужбина.

The most interesting options table on the New 2019

Коледна покривка за 2019 снимка красиви нови възможности

Вероятно за никого не е тайна, че на Нова година-това е любим празник на повечето от нашите сънародници. Го обичат и деца и възрастни. Към него започват да се подготвят предварително. Внимателно подбрани тоалети и меню на празнична маса. Насочили подаръци. Писане на скриптове за празничната нощ. Но понякога в обща предварително почивка забързан, домакиня, напълно се забравя за една от най-важните атрибути на празника – на покривката. Някой махнет ръка и ще каже, че това е дреболия. Обаче, небрежно подбрани покривка може да развали усещането за празник. Не е богато, но красиво аранжирана и подредена маса ще остави добри спомени. От покривки за маса зависи не само ефектен външен вид, но и настроението на гостите.

The most interesting options table on the New 2019 (14)The most interesting options table on the New 2019 (15)The most interesting options table on the New 2019 (16)The most interesting options table on the New 2019 The most interesting options table on the New 2019 (18)The most interesting options table on the New 2019

В навечерието на Нова година, тази част от покрива е просто необходимо. Изберете покривка Макси, която е мека опашка пада. Ако не сте успели да си купите аксесоар, специално за този празник, след това можете да украсите вече съществуващите изящна бродерия или аппликацией. Най-важното е, да се спазва мярката. Поставя на масата прозрачна ваза с цветни топки, елхови клонки, Сребърен дъжд, хвърлят конфети и пайети. Коледни покривки за маса може да бъде всеки цвят. Те могат да изберат цвета на интериора на стаята, която ще се проведе в рамките на празника, или да се съсредоточи върху цвета на вашата кухня. Ако сте решили да избирате покривка с оглед на цветовата схема на стаята, може да се отиде по два начина: изберете аксесоар и в хармония с околната среда или обратното. Любителите на класиката избират първия вариант.

The most interesting options table on the New 2019 (23)The most interesting options table on the New 2019 (22)The most interesting options table on the New 2019 (21)The most interesting options table on the New 2019

Красива Коледна прибори 2019 снимка луксозни идеи за сервиране

Ограничи до традиционните изделия и прости хартиени салфетки за маса не е желателно: всеки елемент от празничната украса на масата, за да напомнят на хората за тържественост на празника, същността му и символика. Украса на маса нова година 2019 трябва да бъде толкова светъл, сверкающим, изразителен и жизнерадостным, че до края на годината е свързана с приятни моменти на вас и вашите гости.

The most interesting options table on the New 2019 (42)The most interesting options table on the New 2019 (44)The most interesting options table on the New 2019 (45)The most interesting options table on the New 2019 The most interesting options table on the New 2019 (47)The most interesting options table on the New 2019

Символ на новия 2019 година жълта прасе. Не е тайна, че повечето елементи от декора на празничната маса трябва да бъдат избрани с оглед на спецификата на нов герой. Този път вие сте попаднали в целта, когато използвате някоя ярки аксесоари: можете да изберете декоративни елементи червено, оранжево, розово, пурпурно, Златни нюанси. Смята се, че представителен характер на Нова година това най-различни неща, така че максимално жълто, оранжево-червени и бели предмети върху бюрото си, ще акцентират на тържественост на случая.

The most interesting options table on the New 2019The most interesting options table on the New 2019The most interesting options table on the New 2019The most interesting options table on the New 2019

Коледни аранжировки за маса от шишарки, смърчови клонки и шишарки

Може би дори, че такъв декор може да се счита за задължителна списъка, а аромат от клони, ще излезе, че е чудно, той като че ли, за да потопи всички в приказна атмосфера. Елхови клони, просто можете да сложите в чинията на всеки гост, или пуснати в дълга линия надолу център и направете от тях венец или кратно на прямоугольном поднос в средата на масата, не забравяйки допълва композицията със свещи. За създаването на тези бижута ще ви се наложи няколко клонки от иглолистни дръвчета — смърч, бор, туи, ела. Освен това има коледни играчки и Коледна декорация, панделки, природни материали — шишарки или клон със зимни плодове.

The most interesting options table on the New 2019

The most interesting options table on the New 2019 (51)The most interesting options table on the New 2019

Ако не Се отнасяте към хората си, изобилие от храна в навечерието на Нова година, проявете творчески подход и за украса на празнична маса от голям състав. На кръглата маса той се намира в центъра на правоъгълни — по протежение на масата по централната линия. Що се отнася до неговата височина — всичко зависи от личните предпочитания: някои хора, като по-ниски, други високи. Идеи за всеки вкус — пред вас. Ако на място на масата малко по — малко „декор острови“, например, от борови клонки, поставени в топките.

The most interesting options table on the New 2019

На коледната маса плот в червен цвят 2019 снимка новости декор

Зимни празници-семейни празници и големи организации – за уют и топлина не е толкова лесно да се пресъздаде, ако е студено време, и в това многообразие от цветове през лятото не. Най-често, зимна маса се извършва в „Коледа“ цветове. Тъмно-зелено, червено, златно и бяло. Тези четири цвята са основни и за задаване на тон за този случай. Тези четири цвята могат да бъдат използвани равномерно, или на някой от тях да вземе за основно. Червен. Изключително ярък и контрастен, тя се превръща в акцент. Така че Централната песен или какво бихте искали да се подчертае с бюрото, се рисуват червени тонове. Това може да бъде прибори, салфетки, свещи. Много рядко се използва червена покривка.

The most interesting options table on the New 2019

Червен — един от 2 цвята, които трайно са свързани с Нова година. И ние често приемаме го като празник, по принцип. Ако имате желание незабавно да се добави эффектности, червени дойдоха да му е по-добре, отколкото повечето други фини нюанси. Тази техника работи добре с инсталацията. Детайли червен цвят в комбинация с бял, златен, сребърен изглеждат много елегантно.

The most interesting options table on the New 2019

Как сгънати салфетки за сервиране на масата хартиени снимки 2019

В сервировке на масата винаги има една съществена подробност, която може да донесе много творчески идеи. Повечето от предложените схеми, за да се съчетаят две безценни свойства — оригиналът смел и ефектен интериор. Не е необходимо да се започне с луксозен оригами, което трудно се превежда на плат. За начало може да се ограничи цветна хартия, салфетки и да постигне успех в едно красиво място само заради това, като елегантно и ние пространство се разлагат кърпички салфетниц — като в изискан ресторант.

The most interesting options table on the New 2019The most interesting options table on the New 2019

Theme by Anders Norén