стил

Най-доброто от колекцията на Chanel 2019

Модната къща Chanel винаги е бил в челните редици на световните тенденции. Френската марка се отнася до малък брой компании, които определят стила на епохата. Ето защо нито един преглед на модерните световни тенденции не може без анализ на новите колекции на Chanel. Колекция на Chanel 2019 ще ви разкажем за основните тенденции , които ще управляват в света на модата и ще намери своето място в гардероба на всеки. Така че тази година култов модна Къща?

Шик от 60-те

Best of collection Chanel 2019

Взе основен стил този сезон Шанел шик от 60-те години на миналия век. Както обикновено, фокус на Chanel за сериозни, уверени в себе си и уникален елегантни жени, така че спокойно и дори по-съзнателни безгрижни кралица на 90-те години едва ли може да се сравни с фирмения стил.
За щастие, гиганти от света на модата дори не са се превърнали се опита да извади идеал на 90-те години в собствените си характерен начин. Те са твърде различни и тези видове. По този начин, Шанел решава да се съсредоточи върху това, което правят най-добре: елегантни и грациозни тоалети. Като основен канал на своето вдъхновение майстор избират стила на 60-те години.

Туид

Best of collection Chanel 2019

Разбира се, в творческия арсенала на Шанел е невъзможно да си представим без твидовые неща. Тази година дизайнерите са работили в слава, като предоставя на своите клиенти голям избор от туид. Тук и традиционните „пачи крак“, както и клетка и тенията.
В колекциите присъстват без промяна, скъсяване на сака и класически козина: права и трапециевидный силует. Всяко от тези неща ще се превърне в прекрасна възможност за инвестиция в гардероба и ще ви служи още много години. Шанел е вечна.

Панталони

Best of collection Chanel 2019

Къща френски упорито продължава да показва елегантност панталони. Тези необичайни къси панталони — същността на парижки чар. Те могат да заменят обикновените тръби в бизнес костюм или да играе ролята на поли с неутрален поло. Те се съчетават с свитером или романтична суитчър. Можете да добавите клатч и прости сандали, мокасини или кецове и голяма чанта-купувач.

Много жени в нашия квартал се страхуват от такива необичайни неща, смятам ги е провокативна. Но в действителност да си дресираш пола-панталон е доста прост, и те, изглежда, са предназначени за консервативните момичета, които не мога да се вмести в гардероба показно тенденции. Ами, много стилна нещо!

Клетка и тенията

Best of collection Chanel 2019

Проверени и шарени неща, главната неща Chanel 2019. Шарени панталони и якета, изпъстрен палта и рокли може да стане основа за гардероба си, особено в деловата част. Докато геометрични мотиви идеален за моделиране на фигурата и прави изображението е много ясно нотки на строгост и професионализъм. Страхотен избор за вашия офис!

Oxfords

Приплъзване на обувки на малък устойчив ток — нова класика в изпълнение на Шанел. Такава двойка може да се конкурира дори и с вездесъщата помпи. Oxfords може да се носи с модерен широки панталони, поли-панталони, рокли и поли. Феноменалният комбинация!
Отделно трябва да се подчертае, че Шанел все още ясно се пази в лидерите на световните тенденции и чувствително реагира на обществени тенденции. В последните години жените отвоевывают все по-голяма свобода във външната форма, така изповяда любовта си обувки без шипове от Chanel-това е много навременна стъпка. Дори и на тези чудовища фэшн-бизнес, аз подкрепям идеята за комфортно облекло, продължавайки делото на великата Коко.

Кожа

Кожени облекла в колекциите на Шанел — не е това, което сме свикнали да виждаме. Кожени рокли, поли и sundresses, а се свързва с хулиганской шокиращи Уестууд и Маккуина. Но в този сезон Големите Къща Chanel предложи да се съчетаят кожата с елегантност. Кожена рокля или пола от Шанел могат да се носят дори в офиса. А що се отнася до партия, такова нещо веднага ще ви направи звезда. И вие дори може и без токчета.

Прозрачен плат

Още едно интересно решение от Chanel — използване на прозрачни тъкани. В безтегловност ризи са перфектно съчетани с панталони свободно, намаляване, същите кожени поли, панталони и твидовые костюми. Изглежда, разбира се, е зашеметяваща.

Барети и шапки

Що се отнася до аксесоарите, неповторима елегантност в начина на Шанел, Аз предлагам да се спаси с помощта на барети и шапки. Шапки могат да бъдат от кожа или кадифе, шапки за лятото можете да изберете слама, а през пролетта и есента се усеща. Докато Шанел, както обикновено, предпочита твърдите форми тип шапка. Що се отнася до полета, изберете всички.
Вечната класика на Фьодор със средни г., изм. Тази шапка ще направи всеки си дрешки изискан. Ние ви препоръчваме да купите два модела: тъмно за студено време на годината и невероятно ефектен бял — за лятото.

На линия

Трапецовидна кройка — може би е върхът на елегантността в изкуството. Такива ежедневни неща могат да изглеждат женствени, но без преувеличени агресивна сексуалност. За изпълнение на своите ансамбли вечно чар на Шанел, не забравяйте да обърнете внимание на рокли, поли и палта-trapeze. Всички тези неща, ще направи място в гардероба си не само ви помага в критични ситуации.

Свободен приятелка

И накрая, реверанс на адрес Шанел свободно намаляване. Ако по-рано дизайнери на дома е само леко загатнато, че те не са срещу това решение, сега свободно намаляване премина в редиците на основните методи, които използва Chanel в нови колекции. При това безплатно приятелка и оверсайз дори някои от най-консервативните.
В света умело съчетава в себе си тежките елементи: дебели якета, обувки с контрастни цветове, шапка с плоска периферия, вратовръзки и традиционните перлени бижута. Ако все още не са влезли в гардероба нещата свободно, намаляване, опитайте се да се използват съветите на Шанел и да се създаде вид внимателни, Люк.

Theme by Anders Norén