Най-добрите приятели на момичетата – диамантени обеци

Girls best friend – diamond earrings

Диамантите са момичета, най-добрият приятел. Те помагат не само да подчертае красотата си, но и да се покаже статус на собственика. И става дума не само за финансовото положение: същото като пръстен на ръката е в състояние да покаже, че момичето е омъжена. В различни техники на диаманти за една жена да поиска „цена“.

Въпреки това, много от тях носят това, което не трябва, и не и невъзможно. В този случай, вие трябва да изберете най-доброто качество, макар и малък, скъпоценни камъни, защото трябва да привлече вниманието на момичето, а не бижута. И така, как да се определи качеството на диаманта? Този въпрос ще дадат отговор в статията.

Girls best friend – diamond earrings

Малко история

Диамантите са имали значение в Средновековието. Те са били платени, те са били използвани за украса на първия човек в страната. Дори и тогава аз оценявам Главната особеност на диаманта е тяхната твърдост, но по-късно те са се превърнали се прави разлика все повече и чистотата на камъка. Чували ли сте някога израза „чиста вода“? Той излезе от диаманти, за да се определи неговото качество, камък, хвърлен във водата. Чисти диаманти, е такъв показател на пречупване, което буквално се разтвори във водата, това означава, че те не са били забелязани. Сега диаманти са разделени на тези, които отиват за технически цели (diamond покритие за инструментите) и тези, които отиват за украса. В бижутерската индустрия ценени чист диамант, без пропуски и че те обикновено мечтаят момичета.

Как да изберем диамант?

При избора на диамант, обърнете внимание на етикета, особено това, което идва след думата „поставяне“.

Girls best friend – diamond earrings

За човек, без да подозира за „2-стаен. Кр57 3/3А 0,02“ може да изглежда едва ли не магии, но ако погледнем в детайли, това не е толкова трудно:

Фигура. 2 показва, че в бижутерията 2 скъпоценни камъни. БР. това е съкращение от „брилянтни“. Кр57-това е шифър на вид диаманти, бижута. 57-брой на лицата на диаманта, KR — съкращение от „кръг“. Има и други форми: сияйна, Ашер, сърцето, круша, Маркиз, Принцеса, изумруд, овал, etc. 3/3 – цвят на класа/клас на чистота. Идеалният и най-скъпите диаманти на етикета 1/1, което означава, прозрачен цвят, без дефекти. 1/2 показва незначителни дефекти. Колкото повече класа, цвят – жълт, вие ще видите в диамант, толкова по-висок клас на чистота, толкова по-голяма вероятността да видите помътняване на кристал. И от качеството на рязане. Там също качество на рязане Б-дълбока палата и малка дълбочина на павилиона. Павилион-това е по-ниска заостренная част от кристал. Горната част се нарича „короната“. 0,02-това е общото тегло в карати скъпоценни камъни. 5000 карата-1 кг, т.е 0.02 КАТ — 0,000004 кг или 4 мг.

Ако се отнасят до качеството на диамант, изберете качество на рязане, и се стреми към 1/1 клас цвят/чистота. Тези диаманти са изключително редки и са много скъпи, така че това е „блок“ едва ли ще се намери, въпреки това, не се притеснявайте 3/3, такъв клас яснота и цвят-не по-лошо от единици, и ако вие не сте майстор диамант, които едва ли ще забележите съществена разлика.

Че е добре да носят диаманти?

Диаманти се дължи на много приеме, например, като се има предвид, че диамантът носи късмет, талисман. Отчасти поради това суеверие двойката да носи в собствените си пръстени, и един на друг. Бижута за укрепване на връзката на брака и правят семейството по-щастлив живот, ако се вярва на ума си. Тези „талисмани“, като цяло, и на разстояние, особено на ринга, за да покаже, че момичето не е налична, тя е омъжена. Ако става въпрос за такива бижута, които те могат да се носят постоянно. В случай, че ви обърква диамант, или се страхуват да загубят пръстен, за да се споразумеят със съпруга си, за да придобие по-евтини булчински вариант на „всеки ден“.

В случай носенето на диаманти, могат да се разграничат няколко правила:

От по-млади момиче, толкова по-скромни бижута, които те трябва да носят. В древни времена жена, не е женен, никога не би могъл да носят диаманти, дори ако са били богати. Разбира се, този предубеждението има място, но е по-добре, ако е момиче, ще привлече внимание със своята красота, а не на красотата на диаманти. Диаманти-лукс. Те показват статут, така че облеклото трябва да бъде подходящо. Да се носят такива украшения с евтини дрешки в безвкусицу. Идеален за носене плътен вечерен тоалет, който ще бъде ярък контраст с положението на вашите бижута. Да носят диаманти може да бъде ден, но те трябва да бъдат малки и скромни, за да подчертават красотата на момичето, не привличат към себе си вниманието на всички. Такива „помощници“ могат да бъдат медальони, пръстени или обеци. Не може да се комбинират бижута с диаманти с други бижута! Кристали, особено чиста вода, той не се комбинира с други скъпоценни камъни. Те са напълно самостоятелни в тяхната страна.

Обеци с диаманти

Най-голямо разпространение сред всички бижута от обеци с диаманти. За разлика от други бижута, обици може да се комбинират няколко камъни, като изумруд с диамантен пръстен. Ако колие или пръстен, това съчетание изглежда странно, с обеци той само показва, че детето има някаква „жар“.

Girls best friend – diamond earrings

Сега обеци с черни диаманти и обеци от бяло злато с диаманти. Те са подходящи за черна вечерна тоалетна, и той отива като момичето с руса коса, и притежателите на косата цветове Врана крило.

Такива рокли изглеждат бледи, ако не се добавят декорации, така че черните диаманти-красива и женствена.

Обеци-пусеты с диаманти – това са едни и същи обеци с диаманти, тяхната отличителна черта е, че те са подходящи за ежедневието и за светски събития. Puxi могат да се носят както на младите момичета, така и за дами на възраст. Такива украшения изглеждат скромно и подредено, като в същото време не принижая тяхното значение.

Златни обеци с диаманти – украса Кралици, първите лица на държавата, съпруги на първенците. Такива бижута водят началото си от древни времена, когато платина знаеше малко, а златото се смята за най-ценен метал заедно с диаманти. Затова те решиха да съчетаят и това украса от голямо значение. За някои такива обеци, след това бихте могли да закупите няколко села, и те не са евтини. Разбира се, можете да намерите обеци за 8000 рубли, а най-скъпите варианти са на стойност около един милион, че не високата цена на тези бижута.

Обеци с диаманти са изключително различни от обичайните обеци, пръстени. Ако те не са диаманти, те ще приличат на цигански бижута, особено като се има предвид, че много хора предпочитат нежни обеци с по-голям диаметър. Не забравяйте, че тези бижута се различават по размер, както в ширина, така и по принцип. В случай обици-халки с диаманти, те обикновено са малки, почти в близост до ухото лоб. Диамантите често в съчетание със злато, което придава серьгам скъп вид, подходящ единствено за приеми.

Обеци с изумруди и диаманти

История изумруди

Древните са много ценени изумруд, вярвайки, че той има магически свойства. Използването му е се дължи на вещици и колдунам. Египтяните вярвали, че този камък е символ на Тот-бог на мъдростта. Изумруди се счита за камък на живот и смърт, така че те с мумии и гробници, жените са били решава да даде на нея изумруд бижута. Египтяните приписва способността на камък, свързани с четене на чужда душа, за да реализираме най-съкровените си мечти.

Girls best friend – diamond earrings

Християните изумруд, напротив, наречен камък на дявола, като голям изумруд попадна в изгнание на Луцифер от рая, и от него е изгори от слънцето Граал. Изумруд е символ на злото, те са украсени с изображения на змии.

Алхимики вярвали, че ако на Емералд tablet, намираща се в близост до статуята на бога на мъдростта Тот, е било написано от как да се направи философски камък.

Смарагд е с богата история, в която легенди съчетават с истината. Където емералд е смятан за защита от зли заклинания, в други места, той е техен дистрибутор. Не стойте настрана от тази магия, самият Пушкин носеше пръстен със скъпоценния камък, като се има предвид символ на мъдрост и хладнокровия.

Изумруд и брилянти

Повечето от обеци с тази комбинация се продават във форма на смарагд, определени в диаманти. Смарагд е връхната точка на бижута и диаманти, които, изглежда, трябва да бъде на първо място, само подчертават красотата си.

Тези бижута са не само суеверни хора, които искате да защитите от уроки и вярва, че изумруд ще им донесе късмет, но само малко стари дами. Обици с изумруд и диамант рядко са малки по размер, така че такива големи бижута предпочитат жени на средна възраст и по-големи.

Струва ли си да купуват обеци с диаманти?

Отговорът е прост: да. Диамантите са подходящи за всички момичета, тъй като те са прозрачни и нямат връзка с цвета на очите или косата. Амбър, например, върви добре с кестенява коса, изумрудено – тъмна коса, но диамантът е идеално се вписват като цяло, подчертавайки го и го направи „по-скъпо“. Без диаманти на вечерна прием не може да мине нито едно момиче.

Казват, че приятелите не могат да се купят, но тези „най-добри приятели“ със сигурност може да се купи. Ако още не сте решили да закупите обеци с диаманти снимка вие сте длъжни да се уверите, че те са видели красиво момиче с такива скъпоценни камъни: