прически

Наградата на косене: за момчета и момичета

Модерни прически за подрастващите е изключително разнообразен. Освен това, класическа прическа-това не далеч не е на първо място.

Най-вероятно, много интересни стил наделенной прически, които принадлежат към различни субкультурам. Млад мъж иска да изглежда ярко и уникални, така че в търсене на модерния начин, те отиват по-далеч, отколкото са си представяли родителите. Съвременната мода размива рамка и насърчава изява. Днес ние ще говорим за Най-актуалните прически за тийнейджъри.

Прически за момичета

Подрастващите момичета са много придирчиви в прическите. Днес са много популярни ванильные прически, които изглеждат сладък и непритязательно. Става въпрос за стайлинг на косата, която изглежда страхотно както на дългите коси, и кичура със средна дължина. Ванильные къдрици прическа каскада. Многослойни прическата ще изглежда по-стилна, а прическата обем. Ако имате тънка коса, това определено е вашият вариант. Още една популярна прическа за момичета Боб.

Teen haircuts: boys and girls

Модерен Боб прически са изключително разнообразни, всяко момиче може да намери това, което й харесва. Например, прическата боб, която върви със средна дължина на косата. Това могат да бъдат класически или дълги кичура коса. Във всеки случай, това изглежда много стилно. Прическа кратък боб, като отворени момичета, които обичат своите снимки.

Teen haircuts: boys and girls

Всъщност, кратък боб отваря лице, то ще отговарят на момичета с перфектни пропорции и овална форма на лицето. Ако искате да направите прическа боб, но вие имате кръгла форма на лицето, не се отчайвайте, променете прическата може да обичайната бретон. В частност, повечето фризьори днес предлагат косите страничен бретон и парцаливи ресни, която елиминира асиметрия на лицето.

Teen haircuts: boys and girls

Прическа каре никога няма да излязат от мода. Днес я предпочитат да се създаде едно момиче. В новия сезон вярно каре в стил „Клеопатра“ с идеално гладка коса и прав бретон. Култура емо са перфектни прически в стил траш метъл и дори пънк. Това е многопластов прически, които се наричат „дрипави“ или „забелязан“. Тази прическа предполага дрипави кичура коса с различна дължина и цвят на косата.

Teen haircuts: boys and girls

Що се отнася до емо прически, те са създадени с ефект за обем! Прическа pixie също стана новата тенденция в света на модата. Тази прическа предполага дължина на косата на 4-5 см, и ултра-къс бретон. Той ще отговарят на момичета с перфектни пропорции на лицето. Тя изглежда невероятно стилно и дръзко. В рок-културата на върха на популярността е дълга рошава коса и косопад.

Teen haircuts: boys and girls

Откриването на тази година са прически с выбритыми храм, който предпочитат да се носят както тийнейджъри, така и възрастни жени. За създаването на тази прическа на косата с различна дължина, тя изглежда много смели. В началото на миналата година, което прическа може да се похвали с Avril Lavigne, Риана и т.н. Още една популярна прическа за къса коса се превърна в прическа““.

Тази прическа прилича на вече известният ни „шапка“, но за разлика от нея тя е по-кратък. На кого е подходяща тази прическа? Тази прическа е подходяща за момичета с овална форма на лицето.

Teen haircuts: boys and girls

Прическа за тинейджъри

Сред момчетата днес е много популярна прическа в стил гръндж. Ежедневни прически, създадени с многопластова прическа. Дължината на косата може да бъде най-разнообразна, от 5 до 10 см, полагане на прически в стил гръндж включва използването на различни инструменти за ремонт, специалистите препоръчват да опитате върху влажна коса, те изглеждат много стилно и необичайно. Класически прически също са популярни сред подрастващите. Къса мъжка прическа с дълга коса 1-2 см не изисква специална инсталация и не изисква бретон. Това е най-лесният вариант за всеки ден.

Teen haircuts: boys and girls

Най-популярни днес са прически с выбритыми висками. Много хора предпочитат бръснене, една на главата, което придава на прическа дързост и стил. Истинският образ в стил пънк. Прическа в стил бокс и полубокс, все още са на мода и не губи своята популярност вече няколко сезона подред. На мода да се носят полубокс с дълга коса на темето, които лесно се поставят на върха на висок стил. Дължина коса за тази прическа може да варира от 2 до 10 вж.

Teen haircuts: boys and girls

Прическа в емо стил за треш, например, също е популярен вариант, който подчертава избор на субкултурата на младежта. Това обикновено е къса прическа с дълги кичури, и оцветяване на коса в различни цветове. Никога не излиза от мода и прически канадската жена, която предполага дълга коса в челке.

Teen haircuts: boys and girls

Тийнейджърката прически са много разнообразни, и всички те подчертават определен стил или субкултурата е със собствена индивидуалност.

Theme by Anders Norén