прически

На кравайче къса, средна и дълга коса

Бейгъл-това е един прекрасен помощник за създаване на стилни и красиви прически. Той може да се използва на къси, средни и дълги косми, което помага на жените да се направи бърз и забавен стил. С този аксесоар можете смело да се експериментира при избора на прическа за всеки ден, за работа или за парти. Днес ще ви разкажем, как да използват бейгъл за къса, средна и дълга коса.

Кравайче на къса коса

Красив кок с помощта на дупка може да се създаде на къси косата. Така че, в последно време е налице тенденция известна небрежност, така че не е необходимо да се създаде равномерен лъч. Няколко выбившихся направления на косата и ще направят изображението по-стилен и креативен. За да направите прическа с поничка в къса коса, съберете косата в желаната от базата с ластик. Издърпайте върха на опашката в център на поничка, а след това се е разпространила в края на къдрици равномерно по дъното. След това движение, които по-скоро се обръща кравайче отвътре навън, започнете да приключи косата вътре, движейки се към кожата на главата. В края на краищата, следват с шипове. Изображението с една и съща стая, че се получи много добре, не се страхувайте да украсят резултат. Например, добре ще стилен шал, шнола и така нататък. И да не забравяме неоспоримом превъзходството на такава интересна прическа, той е създаден буквално за 10-15 минути.

Поничка за средни коса

Кравайче ще е страхотно на средни косата. За да направите прическа с този аксесоар, на първо място, се събира косата си на висока опашка. Както и в случая на дълга нишка конец на руло. След това как се грижи за разпределението на направления, както и на върха на широката гума. Опашките, които остават, минават около греда. А в края на улавяне на косата невидим. Не забравяйте, че прически за средна коса, можете да направите стилен опашка. И начин с греда се оказа много женствена, добавете лука, обемни или дълги обици, и очила.

Кравайче на дълга коса

За да направите красиви връзка с поничка за дълга коса, първо внимателно срешете косата си. След като сте събрали ги в опашката, опашката може да бъде навсякъде. Вземете дъвка на косата и го измъкна през кравайче. Ако имате много тежки ключалки, струва ми се, че трябва да бъде допълнително укрепен с помощта на заколок. Премахнете един кичур и го издърпайте, за база, осигуряването на карфица от друга страна. Същото направи с останалата част на косата, не забравяйте, че трябва да се премести в един кръг. Не забравяйте, че винаги можете да стилово се различават връзка с поничка за дълга коса. Например, добре вървят плитки, които могат да бъдат поставени в част от кръг. За да направите това, в етапа на създаване на базова прически, отделете няколко къдрици. Моля, обърнете внимание, че плитка също така може да бъде и долната част на греди, или дори от страна, създаване на оригинална прическа за всеки ден или за специален повод.

Стилна използване на кравайче

Освен използването на класическите понички в светлина, можете да се обърнете към други интересни прически. Един прекрасен аксесоар подхожда на италиански лъч или лъч, създаден от малки косичек. Също така можете да направите интересни прически за всеки повод от камшичета или да се свържете директно с популярните напоследък обем на косата удар. Последният вариант ще бъде прекрасно за създаване на лук-ла-специални случаи, като например сватба или празник. Не забравяйте, че по-интересни изображения с помощта на лъч, вие ще получите, ако използвате малко невнимание и да се освободи от прически няколко къдрици отпред.

Theme by Anders Norén