Каква хубава зимно яке? Без съмнение, това е ценена от комбинация на стилен вид и способността добре на топло в студеното време на годината. Много предимства в сравнение с другите имат якета полиестер подплата, с добра топлинна качества, те не се нуждаят от специални грижи, но цената им е доста приемлива. Но кои все пак са мъжки изолирана якета, за разлика от полиестерни изделия от други и коя е най-добре да направите избор?Mens winter jacket with padding polyester, hollofayber and Thinsulate

Топлоизолация за сака

Якета полиестер подплата

Mens winter jacket with padding polyester, hollofayber and ThinsulateНай-популярният изкуствен пълнеж е синтепон. Това е изключително лек материал, който е добре задържа топлината и не изисква много грижи. Идеален за тези, които предпочитат активния начин на живот, в сравнение с пуховиками тези продукти са по-тънки и леки. Синтепон — меки на пипане, с малко тегло и с висока устойчивост на компресия. Има модели със столове и дори двухслойным на нагревателя. Също така има неща, с нагревател восък, но заслужава да се отбележи, че той ще поддържа температурата на тридесет и седем градуса само на заетост на спорта, и за цената им е малко по-висока в сравнение с други възможности.

Якета холлофайбер

Mens winter jacket with padding polyester, hollofayber and ThinsulateХоллофайбер е друг синтетичен материал, но структурата му е много различна от попълване, съдържа празни кухи влакна. Те позволяват да се поддържа добра топлоизолация и сами по себе си не е торта, тя дълго време запазва своя безупречен външен вид. Определен плюс е трайността на материала, той е екологично чист, не поемат различни миризми и влагата. От гледна точка на комфорт в носенето на такова нещо е трудно да се разграничи от якета с пълнеж от пух, а разликата в цената е голяма. Единственият недостатък е, че дрехите от холлофайбер не е в състояние да осигури топлина при температура от 25 градуса по Целзий.

Якета на Thinsulate

Този пълнител се появил не толкова отдавна, но вече успя да набере инерция по популярност сред купувачите. За него не са страшни, дори и ниските температури, по своите свойства, той не отстъпва по качества на пух. ТозиMens winter jacket with padding polyester, hollofayber and Thinsulate материал се състои от фини нишки, което прави яке се чувстват лесен за носене и удобен. Особено търсени, tinsuleyt в производството на спортни облекла, той се използва и за работно облекло и катерачи. Друго предимство на този материал е продукт може да се пере в пишеща машина в режим, при четиридесет градуса и натискане на. Но трябва да се отбележи, че на якето на Thinsulate ще бъде по-висока стойност, отколкото нещата с други изкуствени утеплителями.

Якета за синтепух

Mens winter jacket with padding polyester, hollofayber and ThinsulateСинтетичните – това е един вид брат синтепона с променени качества на полиестерни влакна. Мъжки яке на синтепух ще изглежда доста обемно – вид якета с изкуствен пълнеж. Но при голям обем на това нещо е много лесна и удобна, а нейните топлоизолационни характеристики и на достъпна цена го правят привлекателен за покупка. Още един плюс синтепух-това си е добра устойчивостта на влага. Но трябва да се отбележи, че този материал не е дышащим, че той не е подходящ за спорт, след известно време, че от него може да се оформи вътре. Освен това, след продължително брой измивания топлоизолационни свойства синтепух загубили.

Яке от пух пълнител

Mens winter jacket with padding polyester, hollofayber and ThinsulateНатурален гъши пух е естествен изолатор, тя, той с лекота се свива, а след това се връща обема си. Я несомненными предимства са лекота, здравина и добри топлоизолационни качества. Най-естествената изолация от време, е заменена с изкуствени, но пух остава незаменим материал. При правилно носенето и съхраняването на такъв пълнител може да продължи около 20 години. Този материал може да бъде намален размер два пъти, но струва си само разклаща се и разпери – той бързо се върна към старата си форма. Най-добре е да пера на водни птици, той е по-еластичен, водоустойчив и траен. Най-топлият и скъп гагачий пух. Недостатъци на този материал е сравнително високата цена, както и това, че след измиване пух се бучки. Постоянно трябва да се разклаща и се простират, да се нарушава големи бучки.

Какво трябва да знаете при избора на яке

Mens winter jacket with padding polyester, hollofayber and ThinsulateНа пръв поглед изглежда, че изберете яке, изобщо не е трудно. Повечето магазини се предлага огромен избор от такива облекла. Но когато трябва да направят избор, идва осъзнаване, колко е трудно да изберете подходящ модел. Няма единна формула за избор на най-добрия вариант, така че основното е следната комбинация: добър външен вид на продукта + достъпна цена + качество.
Първото нещо, което трябва да направите при избора на изолация е да се уверите, че наистина ви харесва и подхожда. Гледайте на него правилно, не забравяйте да опитате и проверите, дали сте доволни, ако тя седиMens winter jacket with padding polyester, hollofayber and Thinsulate до вас. Тази връхни дрехи трябва да седи отчасти свободно и не е необходимо да ходя никъде дръпна. Ръкавите на продукта трябва да се намира по-долу на китките, не трябва да се допуска да те дърпаха в пройме. Що се отнася до долните краища якета, те в идеалния случай трябва да се перпендикулярными помежду си, е погрешно, ако те ще се разпръсне или да се слеят един с друг. Ако яке не е избран за растежа си, това веднага ще стане видимо. Тя върви нагоре и отваряне на долната част на гърба или е трудно да пълзи надолу, правят фигурата кургуз.
Качеството яке е един от основните критерии при избора. Материалът, от който е направен самия продукт? Това много зависи. Днес има голямо разнообразие от материали, като естествен и изкуствен, всеки от тях има своите положителни страни, и отрицателни. Например, яке памук ще я диша, но това би било непрактично да абсорбира влагата и бързо потъмнява.
Моля, обърнете внимание на цвета на нещата – по-добре да изберете такъв, който следи от замърсяване не се вижда. Колкото по-лесно яке, толкова тя е по-маркая. Ако на якето има кожа добавям, трябва да се помни, че козината не трябва да бъдат боядисани и се изкачи.Mens winter jacket with padding polyester, hollofayber and Thinsulate

Аксесоари за якета

Mens winter jacket with padding polyester, hollofayber and ThinsulateАксесоари за якета е много важно, може да се определи качеството на продукта. Ципове и копчета не трябва да бъде направен от евтина пластмаса или бързо счупени сплав. Обикновено оригинални маркови неща е лесно различим от фалшификатите благодарение на високото качество на оборудването. При инсталиране то на няколко пъти бутона и откопчавам яке, с цип, не трябва да заснемат и вземете кърпа. Твърде здраво бутони могат да доведат до увреждане на тъканите, в които те са разположени. Трябва да се отбележи, че оригиналната луксозно яке с цип и копчета ще съдържа фирменото наименование.
Искате да шевове на якето са стегнати и прави линии, не трябва да се вижда изпъкнали нишки и дупки от игли. Не забравяйте за добра подплата за връхни дрехи например, хастар от вискоза или коприна е голям плюс за изделия. Лейблы и комбинации на якето трябва да сочи към един определен производител.Mens winter jacket with padding polyester, hollofayber and Thinsulate
В никакъв случай продуктът не трябва да съдържат взаимосвързани шевове, защото те са в състояние да понижи категорията на топлоизолационните характеристики на нещата. Важна роля и връзват ръцете и долната част на продукта – тя помага при силен вятър да запази топлината. Важна роля в това играе и качулка – по-добре да изберете модел с него.
Следете за новини и тенденции на сезона, като се позовава на качеството на стоките и собствените си усещания и ще можете да вземете зимна яке, което ще ви служи не за един сезон.