стил

Мъжки яке М65

Яке М65 „родом“ от САЩ, и да се говори за него дълго време. Нейната „мама“ – това облекло е с още по-дълго име — М1943, създадени за време на Втората световна война. Войната свърши и армия от яке за да не забравя. Той е усъвършенстван и подобрен (вътре имаше подвижна подплата, джобове и скрепителни елементи също е снабден с бутони, и така нататък). И как американските войници – хора, добре известни със способността през цялото време се включите в каша с иновации в горещи точки на страната, всички тези промени – не е теория. Вече проверени в практиката, и какво е преживял, и преживя не една война.

Mens jacket M65

Преглед

Модерна версия, както можете да се досетите от името, проектиран в 65-та си година. Военните шивачи за първи път го нарече „полева яке за лошо време“, там беше само един цвят – сив меланж. Но малко по-късно (както се казва, „по молби на трудещите се“) цветова схема на това нещо значително е бил обогатен, се появиха:

    Черно, синьо, пясък, хакове якета и камуфляжные модели – „тигровая ивица, а-ла-Виетнам“, „гора“, „пустиня“, и така нататък.

Mens jacket M65

Плат якета М 65 е много практично: ветрозащитный и здрав (225 паунда, за разлика, ако знаете, че ние), много издръжлив. Състав плат: 50% найлон / 50% памук. Въпреки че, разбира се, може да се различават малко в зависимост от това, коя фирма е бил изгонен облекло, която държите в ръцете си. Например, можете да намерите яке от BRANDIT германци, американци, Алфа, поляците Хеликон-текс… и така нататък, произвеждат е популярна нещо в компания. Така че съставът може да бъде: 35% памук, останало полиестер.
Това е свободен (като предназначени да се носи под яке някакво оборудване), без подложка, ще се чувстват удобно до -5 градуса. Свобода на движение осигурява допълнителни гънки на гърба. За военни всичките му „прах“ винаги е имал под ръка в предната част на якето пришити големи вместительные джобове. Има и вътрешен джоб за документи или мобилен телефон. Побира две хартиени регулиране на колан: по талията и хем. Има качулка – между другото, той може да бъде поставен в яката. В случай на силен вятър в ръкавите има предпазен клапан и на яката – закопчалката-ремонт. На някои стоки, също и вътре в гърба под яката, нашитый информационна табела, която сочи военна спецификация на модела.

Подложка М-65 liner четки (или als/92)

Той се продава отделно и са в цвета на основната якета. Състав: полиестер, вътре пълнежа-полиэфирное влакна. Между другото, освен за примки, с които подплата е фиксиран, той също така е оборудван с два външни джобове и трикотажными белезници. А благодарение на закопчалката отпред може да се сваля и да се носи като отделна яке – може би не толкова елегантно, но топло.

Mens jacket M65Който е получил това е удобно нещо, американските военни?

На първо място военни от други страни. В края на краищата, това е наистина яке не се разкъсва и не се колебае! Тогава функционални неща гледали ловци, рибари и други берачи на гъби. В камуфлаж, но в сянката на листата не си елен, никой няма да забележи, и зайци и патици, и не остава шанс. Между другото, и някои фенове да стреля, тъй като редовните клубове пейнтбола, твърде щастлив, за да подхванат тези военни якета.

Mens jacket M65 Mens jacket M65 Mens jacket M65 Mens jacket M65 Mens jacket M65 Mens jacket M65 Mens jacket M65 Mens jacket M65 Mens jacket M65 Mens jacket M65 Mens jacket M65 Mens jacket M65 Mens jacket M65

А след това дойде моден дизайнер, тя е направила въз основа на военни якета канала якета, жилетки и дори рокли за жените и го нарече „военен стил“. Така, за пореден път примеряя в магазин на тъмно маслиново яке с квадратни външни джобове, трябва да знаете: вие трябва да благодарите за това не е бляскав марка, а тежки американски военни.

Theme by Anders Norén