стил

Мъжки връхни облекла за пролетта: три стилни варианта

Mens outerwear for spring: three stylish optionЗдравейте! Зад прозореца е почти пролет. Природата се подготвя за ъпгрейд, но след това за нея трябва да се замислим за обновяването на гардероба си. Че ще замени тежко паркове и кожуси, които ще получим далеч в кабинет до следните студеното време? Може би, вече сте направили своя избор и знам, че на Мъжки връхни дрехи ще ви служи през пролетта на 2013 година. Ако не, по-долу са нашите препоръки ще бъдат полезни.

Настоящата пролет мъжки връхни дрехи

Бушлат (Бушлат)

Mens outerwear for spring: three stylish option

Mens outerwear for spring: three stylish option

Най-често, яке, изработени от вълна, така че този вариант е най-подходяща за началото на пролетта, когато зимата още не сдалась, а слънцето е само началото неуверено растапливать сняг. Широк отложной яка отличителен знак на това, класики палто . Ако решите да го нагоре, чудесна защита от студен вятър е гарантирана.

За производство на якета, започнало в края на 19 век за войници, флот на Съединените Щати. До деветдесетте години на двадесети век, този вид униформи не губи своя утилитарен официалното дестинация. Той влезе в ежедневния гардероб на гражданското човек? Както и повечето други военни облекла: от съображения за икономии, а просто навик, войници, след военна служба, и „гражданската“ продължава да се носи удобна форма. Скоро най-известните дизайнери подхватывали една интересна идея — така се родил още един модерен и в същото време функционален елемент на мъжкото облекло.

Както всички предмети от мъжкия гардероб с военен опит, бушлат има своите характерни особености. Освен, че това палто голяма яка и малка дължина, тя притежава следните характеристики: два реда копчета. Това е бушлат-това е двубортное палто. Освен това, бутоните трябва да бъде или на шест или на осем години. Въпреки факта, че съвременните производители правят копчета от различни материали, автентичен бушлат е имал или дървени, или железни — и непременно плоски. Две леко скосени (може да бъде вертикална) прорезных джоба от двете страни — и отличителен знак е предмет на мъжки връхни дрехи.

Може да се носи с дънки и chinos. От пуловери идеално кръгло деколте и висока яка. Шапки, които са отишли с яке, трябва да се нарече плетени шапчица. По-долу е снимка с примери:

Mens outerwear for spring: three stylish option

Mens outerwear for spring: three stylish option

Mens outerwear for spring: three stylish option

Тренч

Mens outerwear for spring: three stylish option

Mens outerwear for spring: three stylish option

Ето още един от безусловных лидери, когато става въпрос за избора на мъжки връхни облекла за пролетта. Ние не искаме да попълните нашия гардероб първото нещо, което искаме, за да облекло съдържа някои идеи. Ние предпочитаме, да е стилна и смел, притежава атрактивен аура, създаване на определено настроение и е функционална. Палто, без съмнение, е от всички по-горе характеристики. Очевидната причина е, че този предмет на горната дреха има корени във военната история.

Какви са особеностите? Както и в предишния кандидат, Шанца в повечето случаи ще двубортным. Въпреки това, съвременните производители и однобортные модели. Що се отнася до дължината, тя може да се разглежда като дълги така съкратени варианти. Въпреки това, вие трябва да знаете, че ако говорим за канонични тренч котка (палто), когато той е единственият офицер атрибут, дължината му е такава, за да достигне ботуши.

Първоначално палто е изработено от габардин — вълнена кърпа. По-късно производителите са се погрижили за това, за да козината е по-лесно и по-водоустойчива. По този начин, модерен тренч-това е преди всичко дъждобран. И това е ключова разлика от якета.

Няколко отличителни черти. Класически тренч идва с колан, има големи джобове от двете страни, както и эполеты и въжета на ръкавите. Закопчалката на врата си за защита от вятър полезна подробност за лошо време. Двойна кокетка на гърба за допълнителна защита от дъжд — ако тя е точно това, което тренч в чист вид. Ако производителят е внимателен към детайла, той непременно ще направи карирана подплата — като знак на почит към традициите.

Най-често ще видите палто в два цвята-бежов или тъмно синьо. Как лесно да се комбинират с други (повече за съчетание на цветове в мъжки дрехи).

За разлика от якета, която едва ли ще се носят с костюм, палто може да се носи на върха на костюма. Просто се уверете, че ръкавите на якето не са били видими. Като се има предвид, че този вид мъжки дрехи за пролетта и в студено време може да бъде достатъчно топло, изберете размера, така че да пуловер спокойно може да се носят. Ако можете да местите ръката си във вътрешния джоб, означава размерът на правото, ако в района на гърдите лесно се побира в юмрук — тренч голям.

Mens outerwear for spring: three stylish option

Mens outerwear for spring: three stylish option

Mens outerwear for spring: three stylish option

Ватник

Mens outerwear for spring: three stylish option

Mens outerwear for spring: three stylish option

И накрая, третото ни предложение за пролетта, свързано с мъжки дрехи.

Дизайн, лекота, сила — това са качества, които ние обичаме добри дрехи. Всичко това прави мъжки пуховик това е не просто желателно, но трябва да си купя за пролетта.

Но не просто стеганая, зашити на кръст, за да направите шаблон диаманти. Защо диаманти? На първо място, такава фигура няма да бъде визуално намаляване на ръста си, за разлика от сака с хоризонтални ивици. На второ място, този елемент от облеклото-не е спонтанен прищявка на модни дизайнери, както и, отново, дрехи с история.

За първи път този тип сака, на Запад е по-известен като Хъски яке, се появява в Англия през 1965 година и е предназначен за лов. В По-голямата си част той е бил използван кралски особи и аристократи. В днешно време такова яке разпространена и лесно да се намери в гардероба на всеки съвременен човек. По своя характер тя се вписва в ежедневието на smart-casual и свободен стил. Може да се носи с риза и вратовръзка, и пуловер. Добре е подходящ за създаване на интересни многослойни комбинации.

Культовая традиционна стеганая яке Хъски идва с луксозен яка и тайния закопчалка. Въпреки, че е голям асортимент от британската марка Барбър, дългогодишен производител на тези сака, в Русия не е трудно да си купите отлични екземпляри, като Lacoste или в магазините Макнила, също прилични ватирани якета са били забелязани в Henderson в Москва. Ако погледнете, има десетки фирми, предлагащи нормално качество на разумна цена.

Mens outerwear for spring: three stylish option

Mens outerwear for spring: three stylish option

Mens outerwear for spring: three stylish option

Е, това са съвети за избор на стилна екипировка за пролетта. Късмет!

Theme by Anders Norén