стил

Мъжки тиранти: за и против

Mens braces: pros and consНие продължаваме да говорим за мъжки стил.
Има три начина да се задържи колан на място (на кръста), за да носят колан; втори стягане; и, трето, да се откажат от първия и втория. „Как така?!“ — извика някой-„панталони без колан? Лош тон и нарушение на правилата! Възможно ли е това?“ И да, и не. Има един нюанс: ако носите панталони (или дънки) с шлевками (гайки за колан), носенето на колана е много желателно. В противен случай, това изглежда малко мърляв. Възниква визуален дискомфорт, лишени от своите функции напълно функционална и приложна част дрехи. „Ако звездите светне, това означава някой, който се нуждае“, казва поетът. Нашият ум се стреми към последователност и завършеност: ако колан има коланите вериги, те трябва да си свършат работата — да се запази колана си. Както и прашка, от своя страна, панталони.
Може ли човек да си позволи да мине без колан? Отговорът е-да. В идеалния случай това трябва да бъде панталони, без шлевок. Те трябва да бъдат зашити точно на фигурата и да се спре на самите себе си. Или имат регулируеми странични панели. Този вариант се среща основно в скъпите на готови костюми, обаче може да поиска шивач, ако ви се шие панталони по поръчка.Mens braces: pros and cons

Дънки или чиносы по-добре да се носи с каишка. Поне поради това, че каишка, особено ако той е от високо качество — чудесен предмет за комбинация с други аксесоари или обувки.
Но днес няма да говоря за това. Нека да поговорим за подтяжках — не е най-често срещана, но може да бъде по-привлекателен като оздравее мъжки панталони.

Мъжки тиранти за панталони — анахронизъм или вневременная класика?

Времето върви, модата се променя, и мъжки костюм по естествен начин evolyutsioniruet, transformeres, придобива нови форми и кройка. Козината е родила в палто, което в крайна сметка ще се проведе под формата на съвременни яке, панталони стомана, панталон, шал стана вратовръзка. Облекло, както и всичко около нас неща, принудени да следваме, да са адекватни и отговарят на нуждите и начина на живот на съвременния човек. Днес светът върви по пътя на опростяване и ускоряване. Ризата вече не се счита за бельо, в резултат на което костюм от три части се превръща в рядкост. Завязыванием връзки е досаден — излезе с мокасини. Панталони изискват прекалено много внимание на себе си — човечеството навсякъде започва да се носят дънки.
Мъжки тиранти и отчасти са станали жертва на време. Много по-бързо се облича сутрин каишка, отколкото да се занимавам с брекетами. Освен това, тиранти, е равносилно на бельо, което изисква носенето на жилетка или застегнутого сако (това се отнася и класика).
Част от тези факти, в резултат на преминаването от обща категория в аксесоар, който се характеризира по-скоро като рядко, не е много широко се практикува, или дори просто да не се ползва анахронизъм. Но не е толкова очевидно. Има основание да се смята, че стягане не само не отиват в миналото, но продължава твърдо да заеме си не голяма, но силна ниша в стила на съвременния човек.Mens braces: pros and cons

Ето няколко аргумента в полза на дискутираната тема.

    При всички неудобстве обличане, подтяжками поддържа панталони. Няма значение как се движите, вие можете да бъдете спокойни колана на панталоните винаги ще е на мястото си. Присъствието на стомаха при мъжете — това е основателна причина да се опита за стягане, според коментарите, те са много по-удобен колан. Тиранти за разлика от колана, чрез затягане на коланите, като по този начин не се нарушава естествената циркулация на кръвта в тялото. При използване на скоби, няма да имате такъв проблем, тъй като ризата в панталоните. Стягане на подкрепа на вертикална линия на тялото е, че със сигурност ще играе в ръка людишки. Всички хоризонтални линии в облеклото (включително колан) е известно, че визуално се намаляват на растежа.

Как да се носят жартиери

Така че сте решили да използвате в гардероба си този мъжки аксесоар, като тиранти. В този случай, трябва да знаете, днес някакви правила и актуална.
Преди всичко, освен „страшно“ грешка, която може да направи: да се носят жартиери и прашка едновременно.Mens braces: pros and cons

Това е фатална грешка, ясен бюстове, твърде много и така нататък, и така нататък. Или колан или тиранти. В противен случай, дублиране на функции, което си прави комплект важна хитрост. В крайна сметка, се съсредоточи върху нещо едно, и вашата репутация ще бъде в безопасност.
Вторият момент-това е избор между скоби с гайки за копчета и подтяжками с метална клипсой.Mens braces: pros and cons

В английски език има две думи, които са эквивалентами руски думи „тиранти“ — лифтинг и стягане. Някои хора мислят, че те са само британски и американски варианти. Това не е така. Първото означава стягане под завършен, второто клип (клип). Тази съществена разлика.

Има доста често срещано решение, ние трябва да се слуша: под планината бутони за предпочитане клип. Освен това, смята се, че вторият вариант — почти лошо, и абсолютно не е достоен за господа. Е, това не е без причина: монтиране на кожена изглежда красиво, елегантно и по-истински; метална закопчалка-това е нещо повърхностно, несерьезное, почти детско, като стягане може да се сравни с равен брой гласове, който не трябва да се връзвам — просто бутон. Въпреки това, трябва да поясним: всичко това има смисъл, ако говорим за класика или нещо с едно докосване на „интелигентни“ (панталони chinos, сака и т.н.). В останалите случаи, можете да направите всеки избор, тъй като свободен стил предполага свобода на действие и експерименти.

Все пак, въпреки всичко, ако не искате да шият допълнителни копчета от вътрешната страна на панталона, специално, си заслужава да закупите, тиранти с метална стена под формата на клипове. Въпреки това, в този случай, предпочитам по-широки тиранти с добро качество.Mens braces: pros and cons

Mens braces: pros and consСериозен асортимент от магазина в по-голямата част се състои от класически тиранти под копчетата. Въпреки това, ние виждаме компромисен вариант вариант с два вида закрепващи веднага (на снимката вдясно). По този начин може да се промени начина на захващане, в зависимост от стила и настроението.

Mens braces: pros and consБе споменато по-рано, но струва да се повтори: отминали времена Гордън Grecko (вляво кадър от филма „Уолстрийт), и ако не на Лари Кинг, не трябва да се показват на всички свои стягане специално. Отново, ако говорим за класиката. Уличен всекидневен стил простя много неща.

Дънки с подтяжками

Ако носите скоби с дънки, следва да се определи мястото, където искате да ги вътре или отвън. И двата варианта имат право на живот. Първият сдържаност, втората е малко екстравагантно. На снимката по-долу е показан един и друг. Да Решите, че ви харесва.Mens braces: pros and cons

Mens braces: pros and consЧе могат да се носят жартиери с тениска или риза, или как? Ако риза всичко е ясно — този обект дрехи изглежда априори хармонично в комбинация с подтяжками, риза, предизвиква някои съмнения. Фактът, че той е смесица от стилове, и това трябва да се подхожда с голямо внимание. Човек трябва да притежава справедлива стойност самоиронии в характера, за да се носят, например, бизнес костюм с кедами. И тук: тениска и стягане на доста рискова комбинация.

Накрая няколко примера готови хармонични комплекти, които можете да използвате в гардероба си.Mens braces: pros and cons

Theme by Anders Norén