Спомням си в детството си гледах облекло исторически филми и дивились изобилие на пръстените “ в мъжки знаци: благородници, търговци, пирати?.. На всеки пръст пръстен, всички с различни камъни… китчем и безвкусицей, колкото и ние днес казаха. Но в миналото, пръстен не обстановка. Тя също може да служи като печат, лична марка, начин на плащане.

Mens ring: fashionable, elegant, status

Идеален подарък на разумна цена

Днешната мода в мъжки бижута е много по-сдържан и по-кратка. Но елегантни сватбени аксесоари или твърди уплътнения не са загубили актуалността си.

Златен пръстен-това е прекрасен подарък за мъжете, който се грижи за външния си вид и да следват модните тенденции. Широка гама от висококачествени бижута на изгодни цени можете да намерите на виртуалната витрина на онлайн магазин за бижута и подаръци Gold24.ru:

Разнообразие от бижута

Мъжки златни бижута на пръста се разделят на три вида:

    Пръстен. Обикновено става дума за сватбени аксесоари. Гладка, рубчик, на лигавицата, гравиране, комбо — тези продукти са неизменна популярност сред представителите на силната половина на човечеството;уплътнения. Това е пръстен с фиксирана външна повърхност. Signet — уважаван аксесоар за стилни и уверени в себе си мъже. Това бижу може да бъде гладка инкрустация, изработени от композитни материали, има кутия, от скъпоценни камъни;пръстени. Пръстен, в центъра на който е винаги Голям Камък пасианс. Това може да бъде един или в рамка россыпью „братя“ по-малки. Такива бижута, обикновено предпочитат творчески и художествени.

Mens ring: fashionable, elegant, status

Винаги актуалната класика

Има един специален вид пръстени напальчник. Това е превръзка на палеца. Този орнамент играе ролята на талисман.

Обикновено пръстен се носи на указательном пръст, пръстен-печатку на кутрето или на безименния. Наличието на повече от два пръстена на човека се смята за лош тон.

Най-обикновен материал за направата на бижута данни злато: бяло, жълто, червено. Това е класика, която никога не излиза от мода. Но среброто също е много популярен, особено сред младите хора. Между другото, в последно време сред неформални и представители на субкултурите се появи тенденция на стоманени, титанови, керамични и волфрам пръстени.

Избират бижута за мъже, зависи единствено от вкус и чувство за стил. И, разбира се, финансовите възможности.