прически

Мъжки прически за кръгло лице

Модерни мъжки прически са толкова разнообразни, че понякога изгубен в догадки, кой начин да изберете за ежедневието. Изисквания за подстригване, обикновено са прости: той трябва да бъде предпазлив, не е необходимо време, за да се установи и да се във форма на лицето. Ето защо днес решихме да говоря за това, какви прически са подходящи за хора с кръгла форма на лицето.

Mens haircuts for round faces

Съществува мнение, че мъжете с кръгла форма на лицето трябва да се избягва насипни съкращения. На практика, обаче, това правило не се прилага. Специалистите отбелязват, че съвременните модни тенденции се въртят около обема на многослойни прически, които не само създават стилен имидж, но и да коригира формата на лицето.
Мъжки прически за кръгло лице, модни тенденции
Тенденция в света на мъжката мода се променят така бързо, както в света на жените. Нека да обсъдим истински асиметрични прически за сезона, които са подходящи за кръгла форма на лицето.

Mens haircuts for round faces

Асиметрични прически

Асиметрични прически предполагат различни варианти за стайлинг на коса, което ги прави подходящи за повечето мъже.

Елементи на асиметрия позволяват да се изравнят пропорциите на лицето и осигурява почти 100% резултат. Асиметрична прическа на основата на кичура коса с различна дължина. Като цяло, това е прически, които са многослойными. Стилист взима за коса на базата на лични данни на клиента. Така, за да кръгла форма на лицето идеалното решение ще бъде прическа с дълги кичури. Това може да бъде канадската прическа с коса, с бретон, която трябва да се подредят на една страна. Освен това, стилисти препоръчват да се обърне внимание на каскадни прически, които може да коригирате формата на лицето. Например, двойно каре, което в мъжки вариант-това е пълна спортен приятелка.

Mens haircuts for round faces

Бокс и полубокс

Прически бокс и полубокс – класическа за кръгло лице. Смята се, че спретнати прически позволяват пълно отваряне на лицето. Днес много от мъжете предпочитат да правят прическа полубокс, тъй като той изглежда стилно и оригинално. Въпреки това, прическа полубокс представлява ярък образ. Съвременни тенденции предполагат добавяне на различни елементи на косене: выбритыми висками, платна, рисунки и т.н.
Прическа полубокс бокс и това е почти една и съща прическа. Разликата между тях е съществена. И така още една прическа предполага къса коса на слепоочията и дълга на короната. Тази прическа може да се штабелировать толкова високо, стайлинг на коса, в крайна сметка, тази прическа е идеална за обладательниц кръгла форма на лицето.

Mens haircuts for round faces

Прическа боб

Прическа боб е много популярна сред мъжете, и изглежда, тя е много стилен. Прическа боб е невероятно красив и лесен за инсталиране. За мъже с кръгъл овал на лицето, стилисти препоръчват да изберете прическа боб с удължен бретон. Такова решение ще направи изображението по-хармоничен и красив.

Прически с страничен бретон

Прически с страничен бретон позволяват визуално да се коригира формата на лицето. Мъже с кръгли лица е подходяща прическа с кос страничен бретон, които създават липса на симетрия. Освен това, трябва да гледате на скъсаните прически с страничен бретон. Днес много от мъжете предпочитат да носят къса прическа с дълъг страничен бретон. Стилисти също така посочват, че мъжете с кръгла форма на лицето са подходящи прически с един выбритым затылком и кос страничен бретон.

Mens haircuts for round faces
Какви прическата трябва да избягвате?
Също така има прически, които трябва да избягвате, обладательницам кръгла форма на лицето. Става дума за такива прически, като къдрици. Къдрава коса, които създават ефект на обем, като по този начин се подчертае овал на лицето. Освен това, притежателите на кръгла форма на лицето трябва да се въздържат от твърде дълга коса и последващи укладок в опашката и т.н.
Мъжки прически за кръгло лице: възможности за стайлинг на коса
Ако говорим за модни прически за коса за кръгло лице, тук са много популярни прически в стил гръндж. И ги поставят обикновено в хаотичен ред, с помощта на восък или гел за коса. Тази прическа изглежда необичайно, като че ли току-що стана от леглото.

Mens haircuts for round faces

Но прическа боб стилисти препоръчват се поставят в чист прическа. Тук, чудесен вариант ще бъде на коса с ефект на изправяне. Едно приложение и косата стават послушни и красиви. Този прост метод ще ви помогне да създадете красива и чист полагане на косата.

Каскадни и пластове прически стилисти препоръчват да оформите косата С център и няма да направи косата си твърде обемна. За кръгло лице подходящ чист спортен стил. Между другото, собственици на спортни прически, например, бокс или двойно каре, винаги трябва да се придържат към неутралитет.

Тези прически, които трябва да бъдат поставени в по-проста прическа. И както казват стилисти, отколкото по-лесно прическа, толкова по-лесно за нея се полагаха.

Mens haircuts for round faces

Mens haircuts for round faces

Mens haircuts for round faces

Mens haircuts for round faces

Theme by Anders Norén