Мнения много потребители ги наричат есента. Парфюми Айзенберг основно несексуальные, тъй като дори това, което първоначално се позиционира като мъжки парфюми, през цялото време закупуване на за жени. Не вярваш? Обърнете внимание на всеки сайт, препоръки – къде по-нежния пол-това е един popered един, за да се похвали, той е придобил за себе си, или „назаем“ от съпруга си Хосе. Вие ще закупите този парфюм? Внимание: приятелката ти не спи, и един ден, като се върнете у дома, можете да видите, че бутилката е изгубила от банята, се премества в чантата си…

Че това е за фирма?

Някой ассоциирует марка с името на Джеси Айзенберг-американският актьор, който играе Зукерман в „социална мрежа“. Други киноманы често шеговито се нарича тези духове „Нкжи“ (след като герой на друг филм, „на вятъра“). Само хората, интересуващи се от света на духовете, знам, че името на марката-това не е нищо друго освен името на неговия създател. Жозе Айзенберг, основател на луксозна марка за красота (която наскоро отпразнува своя 70-ти рожден ден, между другото), не е само парфюмером – той е химик. Под негово едноименната марка, той е създал много кремове и други средства за грижа за тялото, нагоре към Слънцето „matalok“ на плажа.

Mens perfume Eisenberg (Eisenberg) is a perfume by josé Eisenberg

Аромати за мъже

Разбира се, грима и всичко това е на първо място продукти за жени. По този начин компанията Айзенберг са създали цели 10 аромати за жени (въпреки че те не са малко…), и само 5 – за силни и стилни. Интересното е, че с появата на бутилки, тези момчета не са много извращенное – всички мъжки парфюм изглеждат почти еднакво. Потребителски коментари нарече ги „черни квадрати“. И в това, г-н Хосе е прав: всички мъже, ако, разбира се, не прожженный денди, не шперплат, и вътрешно съдържание. И са пълни с парфюм Айзенберг със сигурност няма да ви разочарова.

1. Джей ОСЭ EisenbergMens perfume Eisenberg (Eisenberg) is a perfume by josé Eisenberg

Дърво-плодов аромат, в който ясно се усещат нотки на лимон, мента, кафе, лавандула, мускус, кедър. „Профан“ парфюм Жозе напомня раскуренные цигари, буркан кафе и букет от лавандула веднага. Силен, сладък, ярък, замрял, в мярката вяло и формално, а след това ще отговарят на силен възрастен мъж или перфектната жена (не е „розова“ момиче и жена). Идеален за есента, зимата и прохладни летни вечери (не чак толкова и офиса-като изход). Ако имате нужда от парфюм, за да обичаме себе си джентълмен, прекарал е силен отвън, а след това е на работа, но е добре в семейството – това е Айзенберг просто са направени за такъв човек. И, между другото, ако господинът е достоен събеседник, може да даде на женската версия на Жозе Айзенберг. Направи красива двойка.

2. Ле-Печ Ома

Mens perfume Eisenberg (Eisenberg) is a perfume by josé EisenbergДърво на цветя-мускусен парфюм, той, както и всички други духове, за които ще бъде казано по-долу, е издаден през 2010 г. (с изключение на Жозе Айзенберг по-рано, „птица“). Състояща се от цвете, портокал, хибискус, османтус, жасмин, ванилия и ветивер, състава на почти чай. Е, ароматни същността на тази Айзенберг – богат, ретро Шипр. Той не е никакъв унисексово, и напълно смели, силни, богати. Фен мек „компот“ може да се свалят. В крайна сметка, всеки от младостта: зрели Жозе Айзенберг е създал парфюм за мъже, както за възрастни, вкуси добър живот и да разберем, че истинското качество, без компромиси.

3. ЕАУ ФрешMens perfume Eisenberg (Eisenberg) is a perfume by josé Eisenberg

Ароматен-пикантен аромат с нотки на кардамон, розов пипер, джинджифил, мента, анасон, дървесни нотки – не е парфюм, но само вкусна чаша кафе. Въпреки това, този Айзенберг мирише на скъпо. Най-накрая, това не тежки парфюми, както и възможност за по-младите мъже. Единственият му недостатък е, че е трудно да простят, когато цената е висока – на нестабилност.

4. Любовен Роман

Mens perfume Eisenberg (Eisenberg) is a perfume by josé EisenbergЦвете дърво-мускус Айзенберг, въз основа на бели цветя, касис, жасмин, роза, мускус, тютюн и сандалово дърво. Мнозина го наричат мъж, празнично и, разбира се, е също случаят, когато „мъжката“ а звучи добре и на момичета. Най-добрият от тези аромати е подходящ esthete, конте отглаженных панталони и бяла риза. Те могат да „носят“ на работа, но най-добре е този Айзенберг се е утвърдила очаквайки следобедните срещи.

5. Дьяволиц ОММMens perfume Eisenberg (Eisenberg) is a perfume by josé Eisenberg

Ориенталски парфюм с аромат на мандарина, кардамон, ирис, виолетки, жасмин, сандалово дърво и мускус. Парфюм от категорията „вкусно“, сладък, женствен, светъл и чист… бутилка черно, име грим и аромат на лек и празнична вечеря. Че Айзенберг исках да кажа, не е ясно. И второ „но“ – най-някой го опитах, изглежда, че духът се изпарява от кожата. И тъй като ние говорим за скъп продукт, това е доста важен недостатък.

Къде да купя

Ние ви предлагаме гама от парфюми от онлайн магазин L ‘ Etoile. Изберете и натиснете върху картинката, за да бъдете пренасочени в магазин.

Парфюми Айзенберг — мнения

Безспорен лидер сред продуктите Айзенберг-това е ароматът на Хосе. Препоръки като цяло положителни: парфюм, наречен Великолепни, загадъчен, елит (и цената на това потвърждава), вкусна и луксозна. Интересното е, че за него пишат предимно дами – един казва, че Хосе хареса в магазина, така че тя е дала го на съпруга си; от друга страна, човек си е избрал аромат; трето, че „това е“ самостоятелно Хосе. Въпреки това, някои коментари казват, че миризмата ще се хареса на всички. Но още по-добре – това означава, че Айзенберг не „fast food“.

Лъжица катран. На първо място, не само много продукти Хосе тази марка приличат на известните аромати (например, „Прада“), като под копирку. И второ, в последните години започна да се отпуснат съпротива на много парфюми. Някои потребители твърдят, че са купили преди три години, бутилки и бутилки, купени през тази година – две големи разлики. Така че остава да заявя тъжен факт: увеличение на цените, г-н Хосе започва да си спестят като… обаче, отзиви за нестабилността на Айзенберг парфюми малко, така че да вярваме в най-доброто – това не е вкус влошава, а просто, че той е още показва на различни типове кожа… или някои хора просто остана фалшива.

Mens perfume Eisenberg (Eisenberg) is a perfume by josé Eisenberg

В крайна сметка, че Хосе, че другите аромати от тази марка, определено заслужава да се види. Има парфюм, създаден за модерната хипстера дънки, или за колоездач в кожено яке… на Жозе за неговите усилия подхожда за елегантните мъже на средна и по-напреднала възраст, не е лишена от чар и сексапил. Ще ви харесва това? Не забравяйте за марката, като посетите магазин. Може би един от черни квадратни бутилки Айзенберг ще се движат на рафт в банята…