стил

Мъжки обувки за пролетта: актуални възможности

Mens shoes for spring: current optionsПонякога изглежда, че най-дългата Руска зима, никога не свършва. Междувременно денят става по-дълъг, слънцето по-често наднича в прозорците, а пролетта е все по-близо. Подпората термометър постоянно се увеличава, снегът се топи, и идва момент, когато на услуги вече не се справят с тротоари седименти, които са доста разглезени за студените месеци нашата тимберленды и отмъщение. Сега е време да мисли за това, че ще замени обемисти тежките зимни ботуши. Даж не е приключил окончателно, и възможност да закупите мъжки обувки за пролетта на разумна цена, докато има.

Така или иначе пролетта диктува настроението ни за решаване на този въпрос положително и актуализиране на мъжкия гардероб поне една двойка. Всеки път, който избирате. Аз просто искам да препоръчам няколко варианта, които биха могли да обновите своя стил и да внесете малко разнообразие.

Мъжки обувки за пролетта на: пет начина да донесе цветове в сивото ежедневие

Mens shoes for spring: current options

На уморените крака, моля, лекота на пролетта. Това изискване е напълно отговарят на високи велурени ботуши, така наречените дезерты. Английски пустиня — пустинята. За английския военен корпус в Африка за първи път поръчах тези обувки. Както се оказа, нищо по-добро за пустинята, не може да бъде предвидено. От началото на легендарната история на този тип мъжки обувки Clarks, когато фирмата, която ги произвежда и до ден днешен, пусна на пазара първите няколко дезерты. Лекота на дизайна придава креповая подметка неизменен атрибут на тези десерти. Минус е, че тя бързо изчезва за асфалт. Въпреки това, ако ги редувате с други туфлями, те продължават дълго. Като цяло има универсален съвет — не постоянно носете един чифт. Фактът, че кожата да не губи форма преди време, трябва да се даде време за възстановяване — не по-малко нощувки.

Лесно се съчетава с всички дънки, chinos и панталони от вълна. Обаче не са подходящи за носене с официална костюм. Истински дезерты трябва да притежава всички изброени по-горе характеристики: има, подметка от крепа (най-често бледо жълти, но могат да бъдат и други цветове), изработени от велур. Друг отличителен знак на четири дупки за връзки (по два от всяка страна).

Mens shoes for spring: current options

Дезерты доста лесно да бъде объркан с друг вид мъжки пролетни обувки — обувки чукка (Chukka ботуши). И това ще бъде следващата днешната препоръка:

Mens shoes for spring: current options

Както виждате, почти идентични, но има и разлики. Подметка — гума или каучук, както материалът на горната кожа. От практическа гледна точка е дори по-подходящият вариант: върху кожата не е така тревожно е кал и киша, за разлика от велур. В лицето на руските реалности от този вид може да изглежда за предпочитане. На снимката по-долу е един пример на комбинация от:

Mens shoes for spring: current options

Още един кандидат за освежаване на вашия пролетен кэжуал (повече за стила кэжуал за мъже) — крило (крила).

Mens shoes for spring: current options

Тази разновидност на брогов (обувки с перфорации) може да се разграничи на характерни детайли: слой на кожата на мыске, напомнящ на крилата на птиците. Отново, вие сте свободни да изберете по-практичен вариант от кожата, и аз ви разбирам. Обаче много по привлекательней ще изглежда този модел от велур. Освен това, тя е на разположение в различни цветове, което е важно за пролетта. Идеален и без чорапи, работят добре в комбинация с дънки и блейзером.

Mens shoes for spring: current options

Между другото, не забравяйте, че най-успешният вариант колан в този случай ще бъде точно замшевый. Ако искате да научите повече за вида на мъжките колани и как да ги носят, прочетете в съответната статия.

Mens shoes for spring: current options

Ярки пролетни цветове изискват нашите очи, след мрачните зимни нюанси. По тази причина следващия ми съвет ще обсъжда мъжки обувки за пролетта, която може да намерите в различни цветове. Това е много подобен на класически обувки модел с кръгла форма на носа, но не толкова, че ще можете да носите с бизнес-костюм. Това е уместно, страхотно на неформална среща с приятели или на среща с едно момиче. Отлично със светли chinos или дънки.

Mens shoes for spring: current options

В топлото време, моят съвет подверните панталони, за да отвори напълно обувки е модна тенденция (като подворачивать панталони правилно). Първоначално тези обувки са изработени от лосиной кожа, откъдето идва и името: Танкове (долара). Характеристики: структурно подобни на дербито, материал велур, единствен цвят от червена тухла.

Mens shoes for spring: current options

Петият вариант е оценен за по-топло време. Това е обувки. Пролет класически. И на морето от цветове за всеки вкус. Идеята за създаване на topsider свързано с морската тема. За да не се плъзга на палубата е измислена специална релефна гумена подметка, която в наши дни е постоянна характеристика на автентични обувки. След като преживял върхове и спадове, модел доживя до момента и с успех влезе в гама от всички водещи производители, последвано от Арсенал в стилния на съвременния човек.

Mens shoes for spring: current options

Най-важното правило, което трябва да запомните — тези обувки в комбинация с чорапи. От мач на обувки? Асортимент е много широк: шорти, дънки, chinos. Що се отнася до горната част, след това само вашето въображение може да ограничи тениски или ризи, спортно яке и др.

Мъжете често подценяват важността на избора на качествена красиви обувки. Междувременно, това е сериозен критерий за оценка на умни и зрели момичета с добър вкус.

Последният студения месец в края, и с всеки изминал час на свеж дъх на пролетта се усеща все по-силна. Душата се нуждае от нови преживявания и нови запознанства. Понякога тези срещи са приятни и неочаквани. Аз говоря за отношенията с противоположния пол, които стават все по-желани с всяка изминала топло през деня. За да бъде изготвен в критичен момент — опитайте се да изглеждате възможно най-добре.

Theme by Anders Norén