прически

Модно мелирование на тъмна коса снимка

Trendy highlights for brown hair photo

Стилисти от цял свят смятат руса коса-това е идеалният трамплин за креативни идеи и модни тенденции позиция 2018 осветление, като основен инструмент за създаване на нови уникални нюанси.

Trendy highlights for brown hair photo

Процесът на багрене се получи мелированные направления

Плюсове и минуси на мелирования на кестенява коса

Мелирование-начин частично боядисване на косата, което позволява да се запази естествената хармония. Често този метод избират момичета с тънки и фини направления. Такава цветове ви позволява визуално да добавите обем на косата. Освен това, има и редица други предимства:

  Химически вещества влияят само на отделни кичури, а останалите остават непокътнати. За да тъкани с цел корекция, за разлика от непрекъснати живопис, се използва много по-рядко, тъй като корените на абсолютно не е ясно. Цветни зони, подчертават естествения цвят на косата, като по този начин задоволи по-сочни нюанси. Перфектно решава проблема с белите коси.

Trendy highlights for brown hair photo

Мелирование за къса коса

Освен положителни качества има и някои съществени недостатъци, като набляга на невъзможност за оцветяване без помощта и на продължителността на процедурата.

Видове осветление

Великият французин Жак Дессанж е дал на света на този красив вид боядисване на коса. Те казват, че идеята за частично боядисване дойде при него, когато той видял, как слънчевата светлина играе на косата на своя приятел. Първият му модел е известната Бриджит Бардо. В тези дни, моменти могат да си позволят само много богатите дами. Редица козметични салони, които предлагат тази процедура е незначителна.

Trendy highlights for brown hair photo

Днес, weave-това е най-модната тенденция в различни техники на рисуване. Нека да разгледаме най-популярните видове за коса.

  Венециански. Изпълнена в тъмно кестенява коса. За този метод подбрани златни и бежови нюанси. Преход на цветовете се извършва от корените до върховете и се вижда само вертикално. Бразилският. При този метод е необходимо, за да се постигне ефект выгоревших на косата. Корените остават непокътнати. За боядисването използвайте 2-4 тона на цвета, по-близо до естествения цвят на косата.

Trendy highlights for brown hair photo

Оригинално мелирование за дълга коса

  На френски език. Да използвате по-дълги, или със средна дължина на косата. Докато петно или няколко горните направления или да облекчи до известна област. Боя се избира в зависимост от това, как е светло-или тъмно-не повече от 1 тон. Омбре. Този начин на оцветяване на косата и по-нататък осветление. Тази техника се прилага 3-4 тона бои с последващо оцветяване. При него се постига ефект на плавен преход от светлина в сянката е по-тъмна от корените на косата до края му.

Trendy highlights for brown hair photo

Стилна подсветка възможности Омбре

  Шатуш. Този вариант на оцветяването се извършва без фолио. Направления, взети произволно и оттеняются боя възможно най-близо до натуральному цвят на косата. Идеален за придаване на обем рядко на косата и поддържа естествената.

Trendy highlights for brown hair photo

Мелирование Шатуш

  Балай. Този метод е предпочитан от тези, които искат да променят коренно стил. Петна, не започва с корени, а от средата бретон. По този начин преходът на цвета започва в средата, и косата изглежда най-ефективен.

Trendy highlights for brown hair photo

Балая

  Класика. Направления са оцветени в алуминиево фолио. Изплитането се извършва много често и тънки кичура коса, изхождайки от корените на 0,5-1 см до върха.

Мелирование на тъмни косми с различна дължина

Къси прически. Стилисти ние за пореден път доказват, че мелирование на кестенява коса-това е модна тенденция през 2018 година. На снимката виждаме няколко нови интересни варианти на прически с коса и прав бретон.

Trendy highlights for brown hair photo

Мелирование прическа с бретон

Едно момиче с къса коса често правят мелирование, за да даде обем на косата. Но това не е всичко. Мелирование на къси косата отвлича вниманието от външни недостатъци, подчертава формата на рязане са подходящи за всяка възраст. В 2018 година в модата натуральность и хармония. Така че можете да забравите за рыжем и за цветните отблясъци в косата.

Trendy highlights for brown hair photo

Изберете боя за оцветяване с разлика от 1-2 тона от естествен цвят на косата.

За къси прически стилисти препоръчват да се използва един от трите метода мелирования: Калифорния, френското или Балаяж.

Собствениците на каре прически подходящ класически осветление версия. Тя идеално добавя обем и дава възможност за най-красива коса. Най-ярки възможности за отделяне на кафяви коса през 2018 година в косата на каре е показано на снимката по-долу.

Trendy highlights for brown hair photo

Мелирование на каре

Дълга коса. Собствениците дълга руса коса са подходящи всички видове мелирования. За да бъде естествен тон на цвета, избран в съответствие с цвета на кожата.

Не забравяйте, че жените с по-светла кожа (скандинавски или студен Тип), изберете пепеляв, люляк и platinum нюанси. Обладательницам тъмна кожа трябва да избират между шоколад и медни тонове. Идеален коняк, орех и Златни нюанси.

Trendy highlights for brown hair photo

Мода на мелирование е много променлив. И това, което беше на мода преди 10 години, днес е учудващо. Представени на снимки възможности за отделяне на светло-кестенява коса, които определят основните тенденции за фризьорство сезон 2018 -2019, които със сигурност ще ви помогне в създаването на вашия неповторим начин.

Theme by Anders Norén