прически

Модно боядисване на косата 2018-2019 снимка

Fashionable hair coloring 2018-2019 photo

Мода, на първо място — това са образи, създадени от дизайнерски тенденции в дрехи, обувки, аксесоари, грим, модни прически и боядисване на косата.

През 2018-2019 година да бъде популярен, за да се наслаждавате на ярки, безмилостни, но в същото време женствена, лесен стил в живописта. За да се подчертае уникалността на модни прически и красотата на дългата коса е, достатъчно, за да се промени естественият цвят на някои тонове. Всеки път, когато нов сезон фризьори, колористов идва с нови цветове и нюанси, които ще бъдат модерни през цялата година. Сред новите цветова палитра за боядисване на коса ще бъде по-светло, но също ще бъдат популярни в пастелни, телесен цвят, сиво, бледо-розови нюанси на косата. Ще изглежда страхотно на косата нюанси на шоколадово-кафяво, от светло до наситено с цвят на тъмен шоколад, с едва забележим червеникав светлина канела. Червения цвят и всички тонове от портокал са най-модерен за боядисване на коса 2018-2019. Този цвят ще се превърне в крал на пролетно-летния сезон. На върха На популярността, ще леопардовые младежки прически. Светло лилаво нюанси отново е на мода за боядисване на коса 2018-2019. Новост в нюанси на черно цвят на косата ще бъде едва забележимо докосване на платина и сребро.

Fashionable hair coloring 2018-2019 photo

Червения цвят и всички тонове от портокал са най-модерен за боядисване на коса 2018-2019

Модни тенденции на боядисване на косата 2018-2019. Новости снимка

Тази година се появиха множество нови модни тенденции в технологиите за боядисване на коса 2018-2019. Но най-вече, без съмнение, остава blond. Палитра от светли нюанси включва студени цветове, достига до кръг от скандинавските. Носител на тъмна коса, шатенок и брюнетки, е необходимо да изберете сенки в тъмен цвят боя. Червеникави нюанси на косата ще бъдат на върха.

Най-популярни за оцветяване 2018-2019 се нарича Бронд брондирование на косата. Техника на боядисване, чрез ламиниране се прилага мелирование в комбинация с многоцветни оцветяване на косата. Прилагането на тази технология, може да се получи ефект на естествен преход от един цвят към друг. Можете да изберете постепенното увеличаване на дълбочина на цветовете от върха на косата до корените. Постепенно, преминавайки от един тъмен оттенък в светъл цвят. Брондирование с ефект на плавен преход от един цвят към друг диференциал. Основната цветова палитра в техниката Бронд живопис шоколад, кафяво, светло кафяво, бежово, жълто на цвят сенки с нежни нотки на blond. Изключително красиво ще изглеждат страхотно на къси мелирование коса ombre, „вечеря натурален“, поради рязък цветови преход. Оказва естествен визуален ефект, отдавайки пастели за оцветяване. Универсална машина е в състояние да комбинирате различни цветове, от бежово-кафяв до медно-кафяви нюанси. В сезон 2018-2019, колористы на косата се предлагат няколко варианта на резервацията:

    шоколад, кафе, брондирование представлява класически за тъмна коса; Брондирование с златисти отблясъци на кестенява коса, Омбре, разпределени по зони, като се започне от най-горната (тъмна), продължава до края на косата, завъртане ги в най-ярки цветове, супер модерен оцветяване на косата в 2018-2019 г. — Омбре ombre Цвета на косата. Резултатът е постепенно, доста равномерен цвят с по-светъл цвят на краищата на косата в естествен тъмен цвят е по-близо до корените.

Fashionable hair coloring 2018-2019 photo

Най-популярни за оцветяване 2018-2019 се нарича Бронд брондирование на косата

Нова тенденция в модерните технологии за боядисване на коса 2018-2019 възможно да се помисли за методи за оцветяване на обратната Омбре, микроминиатюра, futua. У Дома това оцветяване може да се направи. Това изисква професионален подход.

Двупластова оцветяване контрастиращи цветове са идеални за боядисване на коса със средна дължина. При нанасяне се откроява долния слой на косата, за да нанесете по-тъмни тонове цветове. На фона На горната част изглежда много по-леки.

Изглежда като оригиналния цвят на цвят. Светли или тъмни на цвят се прави разлика върховете на бретон и отделни направления, оставяйки корените на косата непокътнати. Или произвеждат оцветяване в различни цветове.

Chambre-това е специална техника на боядисване, която позволява да се прилагат модерни боядисване повече от два нюанса. Ви дава възможност да се съчетаят два метода — ламиниране и микроминиатюры.

Супер модно боядисване на коса в 2018-2019 това оцветяване blond с тихо, пастелни тонове розово или лилаво.

Изглежда страхотно за оцветяване техник Омбре и мелирования.

За дълга коса са подходящи за прием на двойна метод Омбре. По време на боядисване създава постепенен преход от по-тъмен нюанс в корените на косата, ярки цветове в средата. В краищата на косата, отново придобива цвета на корените на косата.

Оцветяване пепеляво цветове-различни нюанси на сивото, бледо-синьо, тъмно-сив цвят създава ефект на обем, който се радва на популярност на боядисване на косата 2018-2019.

Fashionable hair coloring 2018-2019 photo

Chambre-това е специална техника на боядисване, която позволява да се прилагат модерни боядисване повече от два нюанса

Снимка новости сезон 2018-2019 — оцветяване на екрана. Модерни щампи в цвят 2018-2019 ще леопардовые петна са кафяви или кафе цвят.

Специално внимание трябва да се обърне пиксельное оцветяване на косата. Тази иновативна цвят може да създаде фигура от пиксели.

Черепаховой оцветяване Мции-това е моден тренд от миналата година, който ще бъде еднакво популярни през тази година. Тя се основава на highli характеристики на естествения цвят на косата. Подчертава нейната красота и автентичност. Техника Мции е синтез на Омбре и выметание. Се изразява в смес от нюанси, които са били избрани за разнообразие на цветове. Тук можете да видите нюанси на шоколад, мед, злато. В косата си, те се появяват като гладки едва забележими переливы. Резултатът е, че корените са малко по-тъмен естествен цвят, след това бавно се движи по цялата дължина на косата променя цвета си, става светла в краищата. Изглежда много впечатляващо е 2018-2019 оцветяване на коса за дълга коса. Техника на оцветяване Splashlights-нова, за да създаде имитация на отблясъци в косата. Комбинация от класически багрене и цветове жълт, пясък, цвят на портокал, цветове, ви дава възможност слънце блещукащите отблясъци в косата. Още един моден тренд за боядисване на коса технология 2018-2019 в стил Шатуш. След процедурата косата придобива ефект выгоревшие направления. Богата цветова палитра дава възможност да се оцвети косата във всички цветове на дъгата. За тази техника не се нуждаят от фолио, шапки за мелирования. Насасывать направления и с леки движения на четката нанесете боя върху къдрици. Шатуш оцветяване само изглежда страхотно на тъмна основа. За естествени светли нюанси на косата, ново посоката на живописта. Ягодово blond-това е нежен розов налеп на променен цвят на косата, естествен кафяв цвят. Техника Балаяж придава на косата обем. Особеност на тази техника на боядисване се крие в това, че рисувам само в краищата на косата с постепенен преход в естествен цвят. Може да се направи рязък преход от край до естествения цвят. Балаяж изглежда много впечатляващо на асиметрични къси прически, отново излезе на мода. Най-модерен през този сезон обладательниц дълга коса се превърна в Омбре оцветяване. На тази снимка можете да комбинирате няколко цвята, няколко цвята боя. Косата трябва да е рязък контраст между прилагането на цвят. Има още една разновидност на мелирования, която е метод за идентични оцветители Омбре-това е меко Омбре. За този Омбре се характеризира с мек постепенна промяна на нюанси на косата. Оцветяване, Омбре мек, подходящ за всички дължини на косата. Драматичен боядисване на косата 3D предполага наличието на основния цвят, към който се добавят няколко нюанса. В зависимост от основния тон, допълнителни нюанси могат да бъдат светли или тъмни. Техника внимателно да се изчислява по определена схема. Много внимателно подбрани от всички съвети към всяка кичура коса, които, в зависимост от основния цвят не ще се открояват твърде остри цветове. Суми дори и да не е много буйна коса.

Модно оцветяване на различни дължини на косата 2018-2019

Преди да решите какъв цвят да боядиса косата си, човек трябва да разгледа всички нови модни тенденции, Дължина на косата, съвети стилисти.

Модни боядисване на дълга коса 2018-2019 обърнати или обратното Омбре. Нюанси-близо до естествения цвят. Оцветяване на косата 2018-2019 може да се произвежда на отделни светли кичури дълга коса. 2018-2019 модерни боядисване на къса коса снимки двойна пиксела боядисване или лакиране. Боядисване на къса коса в техниката Шатуш или Chambre снимка. Модно оцветяване 2018-2019 средна дължина на косата може да се направи в техниката блондинка или icaii (черепаховой оцветяване).

Каква модни цветове ще подхождат за блондинки

За светло кафяви коса може да предложи цвят, крем blond, нюанси на платина, белобрысый, и отново влезли в модата е сребърен цвят.

Що за мода е подходящ за боядисване на тъмна коса

Днес на мода са всички нюанси на шоколадово-кафяв цвят. Тенденцията на сезона е дълбок черен цвят на косата. Можете също така да предложи оцветяване на техниката омбре или балаге.

Fashionable hair coloring 2018-2019 photo

Днес на мода са всички нюанси на шоколадово-кафяв

Каква модни цветове ще подхождат на момичетата с кестенява коса

Универсален цвят на косата, който може да бъде оцветена в цвят на карамел. Цвят на кехлибар може да се прилага на косата техника на оцветяване. Кестен цвят може да бъде от ръждясали зарева канела на краищата на косата.

Грижа за косата след боядисване

След боядисване на коса, се нуждае от задълбочено лечение и специални грижи. Веднага след боядисването не може да миете косата си, е необходимо не по-малко от три дни.

Измиване на главата трябва да бъде не повече от два пъти седмично, за да не пересушивать косата. Хидратация на косата. При пране винаги използвайте балсам. За да го задържи на косата на три минути. Веднъж седмично правете маска за коса. Не може да изсъхне на мокра коса. Опитайте се да избягвате честото използване на топла стайлинг. Не срешете мокра коса с помощта на гребен. Трябва да се изчака, докато те ще изсъхнат по естествен път. Купете си специален шампоан за боядисана и променен цвят на косата. Лилаво шампоан ще помогне да се избегне пожълтяване на косата. Но трябва да се внимава. Ако тя пересвечено, боядисани част на косата може да бъде светло лилаво. Вместо лилаво шампоан може да се използва лимонов сок. Трябва да отделите сока на два лимона и нанесете я върху влажна коса. В лимонов сок може да се добави малко мед. Правя тази маска един път в седмицата. Можете да приложите маската с помощта на сок от алое, репейного масло, масло от жожоба, кокосово. Маска, направена на основата на тези средства, да не вредят на косата. Овлажнява косата и не ще им позволи да потускнеть след употреба на химически оцветители. Fashionable hair coloring 2018-2019 photo

Измиване на главата трябва да бъде не повече от два пъти седмично, за да не пересушивать косата

Боядисване на косата по лунния календар

Последните години хората все по-често се обръщат към тълкуване на лунния календар. Винаги се е смятало, че растежа на косата, промяната на цветовете зависи от конкретното място, в което се намира Луната. Най-доброто време за боядисване и подстригване на косата, в зависимост от лунния календар, това най-вероятно е период на растеж на Луната, т.е. на пълнолуние. Сега в салони план премиум за багрене за елитни клиенти, календар, фази на Луната. Когато Луната се намира в съзвездието Телец, Козирог, Дева, Везни, това време е най-подходящ за боядисване и възстановяване на косата. Положително влияние на цвета на косата Луната е в знака на Дева. Не са най-добрите дни за боядисване, рязане, възстановяване на здравето на косата са дните, когато Луната е в знаците риби, рак, Овен. Но все още трябва да се помисли, че качеството на оцветяването зависи не само фазите на Луната, но и качеството на пигменти. За лунната оцветяване на косата, трябва да се вземат предвид влиянието на лунния календар с дните от седмицата. Най-добре да отидете на фризьор за боядисване на коса в първия ден на седмицата — понеделник. Но тези, които са родени във вторник, или в сряда, е препоръчително да се отложи отидете на фризьор на следващия ден. Оцветяване на косата, не е препоръчително в средата на седмицата, за тези, които са родени в четвъртък. И в четвъртък, тези, които са родени в сряда. Направи стилна прическа и оцветяване по лунния календар, в петък може да е всичко, с изключение на тези, които са родени във вторник. Покровител събота по лунния календар-това е Сатурн. Този ден е идеален за всеки, който реши да приведе косите си в ред. Но не си струва да посетите фризьорски салон тези, които са родени в неделя. По време на лунния затъмнение-добре да се избягват различни процедури, свързани с грижата за косата. Календар боядисване и подстригване на косата-това не е доказан метод, но си струва да пробвате.

Fashionable hair coloring 2018-2019 photo

Когато Луната се намира в съзвездието Телец, в момента се счита за най-подходящ за боядисване и възстановяване на косата

Боядисване на косата в януари 2018-2019

Първия ден на месеца е благоприятен не само за прическата, но и боядисване на косата.

На втори януари не е най-добрият ден, за да промените цвета на косата си, може само да се реша на своя тон.

Третият ден на месеца може да има отрицателно въздействие както на подстригване и боядисване на косата.

Четвърти и пети януари, в деня на грижа за гъста коса.

На шестия ден, вие можете да боядисате косата си, да направи косата, но не се препоръчва прическа.

На седмия ден може да промени коренно имиджа. Боя за коса на шокиращи цветове.

Не си струва 8 януари, за да съкрати и облекчи, но боядисване с естествени багрила, ще бъде от полза на вашата коса.

Девети брой направят прическа в домашни условия. Посещение на фризьор е най-добре да се премести на 10 или на 11 януари. Това е най-подходящото число за подстригване и боядисване на косата. Но на дванадесети брой е по-добре нищо да не се планира.

Тринадесетия ден от месец е най-подходящ за всички процедури за грижа за косата.

Ако сте решили да отидете на фризьор, на 14 януари, по-добре да е сутрин.

Fashionable hair coloring 2018-2019 photo

На 6 януари, можете да боядисват косата си, да правя прически, но това не се препоръчва прическа

На 15 и 16 от какво да прави с косата. Особено не се препоръчва боядисване.

На седемнадесети януари, боядисване-добре да се направи през втората половина на деня.

На 18 и 19 януари, най-добрите дни за творчески решения. Можете да драматично да промени цвета си.

До двадесет и осми януари цвят на косата трябва да се отмени. В тези дни може да е малко докосване корени.

От 28 до 31 януари, за да включите въображението си, за да видите всички нови тенденции при цвета на косата си, изберете подходящия цвят.

Fashionable hair coloring 2018-2019 photo Fashionable hair coloring 2018-2019 photo Fashionable hair coloring 2018-2019 photo
Fashionable hair coloring 2018-2019 photo Fashionable hair coloring 2018-2019 photo Fashionable hair coloring 2018-2019 photo
Fashionable hair coloring 2018-2019 photo Fashionable hair coloring 2018-2019 photo Fashionable hair coloring 2018-2019 photo
Fashionable hair coloring 2018-2019 photo Fashionable hair coloring 2018-2019 photo Fashionable hair coloring 2018-2019 photo
Fashionable hair coloring 2018-2019 photo Fashionable hair coloring 2018-2019 photo Fashionable hair coloring 2018-2019 photo
Fashionable hair coloring 2018-2019 photo Fashionable hair coloring 2018-2019 photo Fashionable hair coloring 2018-2019 photo
Fashionable hair coloring 2018-2019 photo Fashionable hair coloring 2018-2019 photo Fashionable hair coloring 2018-2019 photo
Fashionable hair coloring 2018-2019 photo

Theme by Anders Norén