мода

Модни халки и пръстените на зимата 2018-2019: много интересни снимки

Сега, в съвременния свят е трудно да си представим жена, без никакви пръстени. Най-добрите приятели на момичетата — диаманти! Но, въпреки това, много момичета и жени избират и с удоволствие носят качеството не е скъпо, стилна бижутерия. Дизайнерите напълно подкрепям.

Сега вие не може да устои на желанието да се носят всичко и веднага. Това се отнася и за пръстени. Тези, които носеше пръстени на всеки пръст, и могат да продължат да го правят и през есенно-зимния сезон 2018-2019. Тази тенденция продължава. Пръстените с масивни камъни днес са показател за стил и добър вкус. В различни форми и цветове, се открояват пръстен от два или повече пръсти. Например, модна къща Versace показа пръстен във форма на букви, държейки няколко пръста. Оригиналната украса може да се види на модния подиум — Джорджо Армани, Гучи, Джейсън Ву, Оскар де ла Рента, Роберто Кавали.

Лаконичен пръстени-злато никел колела за избор на цвят (наподобяващ по външен вид на халката). Носят техните дизайнери предлагат по няколко парчета наведнъж – всеки пръст по едно, а колко пръсти, за да украсят този път – зависи от вашето желание: само две на всяка ръка, и как от Ports 1961, кушни et Ochs с.

Някои дизайнери препоръчват да се носят няколко пръстени на различните пръсти, които контрастират помежду си. Други, напротив, са уверени, че всички пръстени, от една страна, трябва да хуманитарна помощ на един друг стил, като на Нина Ричи.

Тези пръстени с големи камъни и цветя, които покриват цялата фалангу, масивни пръстени в футуристичен дизайн. Тези бижута имат Ели Сааб, Нина Ричи и Роберто Кавали.

И тук първата цигулка играе массивность. В полза на насипни продукти с ярки и големи камъни. Що се отнася до форма, пръстени могат да бъдат класически кръгли, продълговати, правоъгълни или квадратни. Трябва да се обърне внимание на масивни пръстени с агресивни форми. Можете да ги носите като отношение и на всеки пръст. Интересно да се види, ако се комбинират в кръгов пръстен с добре правоъгълни.

В модните колекции 2019 пръстен много оригинално, екстравагантно и много ефектно. Като цяло, посветен на рингу. Те vyigrashno ще се комбинира не само в съчетание с класически костюм, малката черна рокля или брючный костюм, но с прости дънки и светла риза.

Theme by Anders Norén