Модни тийнейджъри, тенденции и посоки

Trendy teenagers, trends and directions

Юношеството е възраст, в живота на всеки човек, като правило, се помнят като време на самоопределение, на социалния протест и бунт. Тийнейджърите, като правило, получават повече внимание, така че да се открояват, предпочитат скандално облекло. Докато тийнейджърите искат да покажат своята близост и общуване с приятели.

Създаване на мода за тийнейджъри, дизайнери слушат желанията на младите клиенти. Така се появява модни дрехи за тийнейджъри, което се балансира между желанието да се открояват от другите и страх да не бъдат отхвърлени от връстниците си. Създаване на модели за такава трудна категория-това е много трудна задача, но е доста интересна по отношение на прилагането на иновативни идеи.

Дънки винаги са на мода

Разбира се, безспорен хит в тази категория, като модни дрехи за тийнейджъри остават дънки. Предмет на гардероба тийнейджър отново преживя своето второ раждане. Има много нови идеи за това как да се прекроява дънки. Най-важното-ролетни пъхтя крака до средата на прасците. Това е много практично решение за всеки, който иска да удължи живота на вашите любими дънки. Освен това, този вариант е приемлив за всички панталони (освен класическите).

Trendy teenagers, trends and directions

Модни тийнейджърите отново могат да се носят скъсани дънки! Оръфан джинси, скъсани дънки и джинси с прорези — все още на мода.

Наистина нови решения в модата за тийнейджъри дънки с pattern „грах“. Много предприемачи вече са успели да се освободи избелващ маркер, който ще позволи на младите дизайнери, за да създаде уникална дреха.

Също така не трябва да забравяме за продължаващото мода за апликации, които могат да бъдат най-разнообразни (цифри, букви, дантела елементи). Позволете на децата си да експериментират с гардероб! Тези модерни тийнейджъри, които ще направят вашия начин още повече оригиналност и индивидуалност. Те не трябва за това се карат!

Мода момиче

Що се отнася до момиче мода определено са роклите! През новия сезон те са много различни и се променят в стилове, вариращи от децата и завършва шокиращо. Най-модерните цветове за сезона: зелено, синьо, тюркоаз и корал.

Trendy teenagers, trends and directions

Моделът е направен от прозрачна дантела или тъкан, леко забавя темпа на популярност, но все още се използва от дизайнерите. Истински хит на сезона — модели, изработени от жаккардовой тъкан. Дизайнери го използват за създаване на рокли, блузы, панталони, поли. Също така широк фронт се използва имитация жакард в създаването на модни юношеските колекции. Обикновен модел в битие. Днес популярният зоологически и флорални щампи, зиг-заг и грах, силуети и надписи.

Загубил своята популярност, тениски и пуловер на няколко размера по-голяма. Стана модни якета, палта и жилетки с интересен модел или просто ярка. Също така младите дами могат да допълнят гардероба си с облегающей кожени якета и кожени палта сложни текстури.

В гардероба на всяка тийнейджърка трябва да бъде такъв елемент, като тема, направени от леки естествени материи и цветни щампи. Например, надпис или „котка“.

Стилисти смятат, че в новия сезон модни тийнейджърите трябва да се даде предпочитание на ярките плътен или шарен обтягивающий широки панталони.

Шапки

Много важен елемент на модата — шапка. В новия сезон на модните, които могат да бъдат боядисани шапки, стилни шапки с флорална декорация или „с лъкове и панделки, мъниста и т.н. като цяло,“ допълни буци бижута, направени в една и съща цветова гама. Ние не трябва да забравяме, че елементите на костюма, и направи образа си по-интересен и завършен.

Модни прически

Модни прически за подрастващите са разделени на две категории. Това може да бъде прическа в стил „творчески бъркотия“ сълза за момичета, но и стилисти не забравяйте за малки и крехки момичета, така че да останат в модата и „романтични къдрици“. Променливостта на прическа е много висока. Това може да бъде интересно да плете плитки и дори расти, дълга коса.

Trendy teenagers, trends and directions

Що се отнася до боядисване, отново набира популярност оцветяване на отделни направления, градиент оцвети в различни цветове и т.н.

Модни чанти

Що се отнася до чанти, стилисти предлагат на момичетата да се даде предимство малко случаи мадами, защото модата за големи чанти вече отдавна е минало. Въпреки това, спортни тийнейджърите могат да изберат една раница ярки цветове. Допълнителен аксесоар може да се превърне в малък плюшени ключодържател.

Обувки

Списък на модни престъпления и обувки, кецове. Се конкурират с тях на всякакви видове сандали и джапанки. Като „преден“ обувки романтични дами предлагат традиционна „шпильку“. Като декоративни елементи могат да се намерят силуети котки, мъниста, пайетки, кристали и метални вериги.