Модни тенденции зимни обувки

Fashion trends winter shoes

Купи модни есенни и зимни обувки, сега е лесно. Най — важното- да имаш поне част от парите, желанието да не се отложи решението за неопределено време и основни познания.

Първото нещо, което хваща окото в магазините драстично намалява броя на черно – довиждане, самотна есен-зима обувки. Заменени от най-деликатните цветя. Но много ярки цветове продавачите съветват да не се очаква. Отново класическа мода зимни обувки взел през този сезон ще доминират сив, всички нюанси на кафяво, червено, малко черно.

Въпреки че картината на обувки равенство

Разбира се, в магазин за мода има общи тенденции, но въпреки това, всяка компания търси нещо друго. Например, в магазините Честър ще ви кажа, че в модата и дори „цветни фантазии“ – в различните части на цветя, украса. Друга нова функция лъкове от кожата. Например, в Честере може да се купи светло червени обувки на ниско движение с кожена носа. Предполага се, че те ще бъдат едни от най – „навигация“.

Вижте на продавачите съветват модели с подробности от ракита кожа, особено ако е на ивици с различни нюанси.

Модерен акцент стомана, лазерно рязане, гравиране, щамповане на кожата. Звучи страшно – това означава, че рисунката се нанася с максимална точност дори в гънката на обувки. Също така внимателно създадени и релеф, което позволява възпроизвеждането на дребни шарки.

Fashion trends winter shoesОще една връхната точка е непрекъсната металлизации обувки. В новият сезон, освен класически върха на популярността са постигнали: злато, сребро, бронз, платина и други метални цветове. Освен това обувки „метални“ цветове трябва не само да имат цвета на благородния метал, и повтаряща се текстура!

През есента на маратонки

Маратонки-нови предмети може да изглежда като балет апартаменти, обувки от ски обувки, суконные чехли. Крак в такива „мутирали“ маратонки се чувства добре — диша, не протирается, но в дъжд, в тях е по-добре да не падне.

Маратонки, дълбоко да диша!

Кожа и велур маратонки — добре, но не и сега. В този сезон на мода обувки за есента на 2018 г. — „дишащи“ обувки. Те са изработени от фина мрежа, която позволява на въздуха … и вода. Външно такива маратонки изглеждат по-скоро като „ботуши“. Продава се модел „диша“ сега навсякъде.

Fashion trends winter shoes

Още едно откритие — обувки от плътна водоустойчива материя. В модели мъжки използвате черен Материал, докато жена текстил в едно цвете.

Ботуши за танци

Страст, удобство отразено в формата на есенните маратонки на краката, те са идеални. Поради това, приличат на балетные обувки и ходи в тях по прозябшие земята както никога удобно. Най-анатомията е бил очарован от Пума. Тази компания е дизайнер Александър Маккуин дори разработена специална линия, създадена по аналогия с анатомичен структура на човешкия крак. Има подобни модели от други компании.

Много модели са изчезнали шнур. Дръжте маратонки от новите колекции, или велкро, или дъвка. Време за мъже отнема най-малко.

Fashion trends winter shoes
Високи маратонки в „нова“, също, почти не е останало. От Reebok те изглеждат като обувки за боксьори, прилича на промяна на обувки.

Подметка: малко, много

Но с единствената дизайнери, за да се стигне до единна точка, не мога. Рибок предлагаме да го използвате на по-ниско ниво, но от каучук. В магазините экко подметка, твърде много. В велурени дамски маратонки тя на тънки ивици, се намира в средата на обувката. Мъжки модел маратонки с миналия сезон, ми приличат на скалните обувки — черна гумена подметка обхваща целия чорап. Същата идея се използва в кецове с пазари.

Fashion trends winter shoes

Още една популярна новост-това „пожълтяване“ гумена подметка. Там е „трик“, заради модата на старите. Продават се маратонки Адидас.

Маратонки с музика

Новост, която е до нас, още не са стигнали, маратонки с високоговорители. Външно развитие на компанията dada обувки прилича на Терминатор: обувки са изработени в цвета блестящ металик. Вътре в обувката изобретатели са с вграден MP3 плейър, карта памет, 100 песни, USB порт и малък говорител. Слушане на музика чрез маратонки в продължение на 6 часа. Ако ви привличат други не искат музика, в комплект с кроссовками предлагат безжични слушалки. Обувки за $ 200. Ако смятате, че обикновените модели с оценка 100, тези — почти нищо.

Fashion trends winter shoes

Зимните ботуши

В модата „силни“ обувки, която се различава по това, че той е готов да служи на своя притежател по всяко време, на всяко място, и дори не една година. Такава дамски обувки мода популярни през 2018 година. Никой няма да се застъпва за това, че обувки с обувки на висок ток, обувки официално бизнес обувки веднага са били опаковани в кашони и изпращат на мецанин. Всеки своето. Но ако предпочитате по-активен начин на живот, седнал в ресторант и комфорт и сила за вас — не са празни думи, тази обувките си. Освен това, от локви тя спасява пет.

Fashion trends winter shoes

Докторе, това е вашата обувки

Най-популярните и емблематични модни обувки за есен 2018-2019 години – д-р обувки. Мартенс, който веднага след Втората световна война в света на обувките и с това не си отива. Обувките—. Д-р Клаус Мартенс, ако сте достатъчно уморени по време на войната в армията, „кълки“, конструирана и заснета в живота обувки, която не се бои от удари, драскотини, и в същото време удобно И ето вече повече от половин век „мартенсов“ да остане пред конкуренцията.

Основните предимства на тези класически „докове“ могат да включват такива параметри, като нечувствителност на стъпалата към въздействието на масла, бензин и на киселини и импрегнирани със специален състав кожени част не пропуска вода, което позволява по цял ден да се разхожда в дъжда, не намочив краката. Опитът показва, че модерни обувки за зимата Д-р Мартин 2018 действително 3-5 сезона, но и време да се носят, а понякога и до 10 години.

Въпреки, че на външен вид обувки е малко по-различно от оригинала, има десетки модели, различни по цвят и брой на дупки за връзки. Средната цена на обувки варира от 8000 рубли, което, като се има предвид репутацията на компанията, която е изгодна.

Силна, тъй като стомана

Ние всички знаем колко е болезнено, ако нещо го пуснете на краката си. Но ако краката мода обувки есен-зима 2018 от българка, да се освободи или BustaGrip – нищо няма да усетите. Първоначално тези обувки са създадени за работа. В обувките шият от неръждаема стомана, която мощно е форма на носа и предпазва от нараняване. По-късно, тази подробност не се извършва в модел за ежедневна употреба, и не може да се каже, че тя е прекомерна.

Fashion trends winter shoes

Освен това, подметка, подсилени със стоманени винтове, предпазва от напукване на кожата. Като „мартенсов“, обувки на тези марки вървят в крак с времето и да има в своя асортимент от най-разнообразни модели (както женски, така и мъжки), въпреки че все още е предназначена повече за младите хора – това е болезнено, понякога наричайки цвят. Модерни обувки за зимата също са различни: ако болгарку средно трябва да плати до 8000 рубли, Можете да се измъкне и 6000 купи – всичко зависи от модела.

Голяма стъпка напред за нежния пол

От NewRock компания отдавна и редовно предоставят на „силните“ обувки и ботуши „напреднали“ нежния пол.

Почти всички модни обувки за есенно-зимния сезон 2018-2019 от тази марка има голям брой метални части, ленти и пряжек, и груб, но не и лишена от елегантност подметка. Се срещнат и изискани варианти на високи токчета.

Fashion trends winter shoes

В такъв обувки момичетата могат да се чувстват свободни и примчаться и къмпинг. Техните спътници не трябва да слуша търпеливо оплакванията на умора. Истината е, че тези обувки не е евтино – заради култовия статут, цените варират от 9000 до 20 000 евро.

Ботове за всички

Класическа версия на „вечен“ обувки спокойно може да се приеме, че обувките от Катерпиллер. За разлика от по-младите „мартенсов“ и други продукти на тази марка са предназначени, и потребителите по-възрастен.

Въпреки страхотен външен вид, модерни обувки за зимата 2018-2019 леки гъсеници и съвсем спокойно на крака при ходене. Производителите гарантират, че всяка повърхност ще се почувствате уверени.

Fashion trends winter shoes

Между другото, кожата се използва, за да направи „Гъсеница“, „диша“, което е, без съмнение, да се носят обувки във всяко време, не замръзват през зимата и през лятото краката ви ще останат сухи, въпреки жегата. И фактът, че в производството на обувки се използват технология на армията се увеличава няколко години от живота си.

Fashion trends winter shoes Fashion trends winter shoes Fashion trends winter shoes
Fashion trends winter shoes Fashion trends winter shoes Fashion trends winter shoes
Fashion trends winter shoes Fashion trends winter shoes Fashion trends winter shoes