грим

Модни тенденции в грима до 2019 г.

Fashion trends in makeup to 2019

Грим може да се нарече най-важната част от имиджа на всяка жена. С помощта на грим можете да създадете свой собствен уникален начин, за да коригира черти и овал на лицето, да изразят своята индивидуалност и да подчертае оригиналността. Един от най-важните аспекти на грим може да се нарече своята актуалност, защото това, което се е смятало за красиво още 5 — 10 години, днес може да се счита за моветоном. Тенденциите се променят през цялото време. Предлагаме ви 10 от най-актуалните модни тенденции в грима, според най-новите кликване на известни дизайнери.

Време устните.

Ярки, изразителни устни. В продължение на няколко години, тенденцията е обнадеждаваща нас, за да се сложи смел, смел грим на устните най-изразителни нюанси на червено: червено, рубинено, бордо, пурпурен, дори слива цвят. Грим червени устни женствена и невероятно секси и според много психолози, червени устни очарова мъжете на подсъзнателно ниво.

Fashion trends in makeup to 2019

Матово червило. Не губи своята популярност, а напротив, модата на кадифе устните набира скорост. Матова текстура кара устните ви да изглеждат изразителен и впечатляващи. Що се отнася до цвят матово червило, а след това всеки може да избере по свое усмотрение. За дневен грим е подходящ крем и карамел матови нюанси, а за вечерта цялата палитра от червено.

Ефект зацелованный устните. Тази тенденция е достигнала до нас от азиатски красавици. С помощта на червени червила са на вътрешния контур на устните с влажен дюзи създава впечатление, че красотата е просто откъсна от страстен целувка. Този грим изглежда много съблазнително и свежи. Пълничък, мокри, червени устни създават образ на наивен прелъстителка.

Fashion trends in makeup to 2019

Такъв ефект не е трудно да се постигне. Хидратиращ червено червило, трябва Да се избере вътрешния контур на устните и леко смес към краищата. За да получите по-изразен ефект на устните нанесете тънък слой безцветен блясък или овлажняващ балсам. За да направите ефект зацелованный устните на мат, крем, се прилага червено матово червило от вътрешната страна на контура на устните, се смесват с пръст и ги хартиена кърпа.

Силата на погледа

Кукла мигли. През 2019 г., както никога са актуални буйни, дълги, драматични мигли, струя черни в стила на модела на силно разклонен. И това не е изненадващо, тъй като обемни мигли правят имидж на наивен и млад, увеличите визуално очите, подчертават техния цвят и дълбочина. Както знаете, очите са огледало на душата, така че тези трикове в грима трябва на място да се бори с точните дати.

Fashion trends in makeup to 2019

Стрелка. Безспорен тенденция 2019 г. в грима на очите. Това е още една добра новина за момичета, тъй като правилно направена стрела позволява да се коригира формата на очите и визуално ги увеличава и придава ресницам визуален обем. Ако в предишни години стрелка трябва да бъде в пълен ред, но през тази година може да се направи дебели стрелки тънко заточени с молив върху горния век в стил ретро.

Fashion trends in makeup to 2019

Киселите сянка. Що се отнася до сенките, 2019 в хода на най-невъобразими цветове и неонови киселите оттенъци на: салатовый, лилаво, червено и дори оранжево. В същото време, колкото по-ярък нюанс, толкова по-модерен. Да не се прекалява, по-добре е да използвате ярък грим на очите, с нотки на Людовизи червило, и ако го допълнят с ефект на влажни устни зацелованный, ще ти е в тренд!

Естествен тон

Ефект на блясък. Прясна, лъчисти, овлажнява кожата-това е мечтата на всяка жена. Днес този грим ефект, създаден с помощта на хайлайтер за нанасяне на хидратиращ крем. Освен това, подобен резултат може да се постигне, ако използвате хидратираща основа с осветление ефект. Тонът трябва да изглежда максимално естествено и корекция на дефекти на кожата, но в никакъв случай да не се създаде ефект на порцеланова кукла лицето, към днешна дата, този грим е лош тон. В младостта си и естествеността на мода днес.

Вежди нови

Светли вежди. Преди няколко години дамите носеха агресивен, графична форма, по-тъмен цвят на веждите правила в кабината на капитана татуажа. Въпреки това, шоуто на известни модни къщи есен-зима прескочени модел с вежди естествена форма и нюанси, дадени от природата, а понякога дори на няколко по-леки тонове. Сега тези, които не може да се похвали с ярък, наситен цвят на веждите не трябва да бяга в салони, за да си вежди по-изразителна. Можете просто да подчертае естествената красота на собствените си вежди определя гел.

Мечтата на жените

Fashion trends in makeup to 2019

Жена Вамп. Готически образ на фатална прелъстителка, създадени с две акценти в грима: очите и устните. Такъв грим прави много категоричен начин и дори няколко по-агресивни. Агресивни нотки в състава днес адаптер заедно с най-натуральности. Като цяло, от една крайност в друга, не означава злато.

Fashion trends in makeup to 2019

Грим „без грим“. Естествеността-това е безспорен тенденция 2019 година. За да направите грим колкото се може по-естествено, трябва да използвате светли цветове, без ефект на маска, определя гел за вежди, няколко слоя удлиняющая спирала и гланц за устни сенки ludowego. Така просто, за да се предостави на лицето свежест и подчертава естествените функции.

Theme by Anders Norén