мода

Модни тенденции пролет лято 2018-2019 с Модната Седмица в Беларус

Модни тенденции на топлия сезон пролет-лято 2018 от руски дизайнери и марки.

29 октомври, 15-ти сезон на Беларус на Седмицата на модата. По традиция, списание милитта-това е преглед на най-интересните колекции на Седмицата на Модата в Беларус. В тази статия ще ви разкажем за един от петте най-интересните събития на Седмицата на Модата в Минск.

Събитие # 1
Дебют на марката Vesnaletto на Модната Седмица в Беларус

Истински прожекция на мода, високо качество и изискана колекция. Той може да бъде описан като първият модно ревю пролет/лято 2018 г. в рамките на беларус на Седмицата на Модата, марката Vesnaletto.

Заслужава да се отбележи, че през сезон пролет-лято 2018 Беларус седмица говори за това, че в Седмицата на модата в Минск са спечелили Брест марки. Марки от Брест в продължение на дълго време не е участвал в беларус Седмица на модата. И това е разбираемо, Брест марки – не на отделни дизайнери и големи производители на облекла. Нищо чудно, че Брест под името „шиене“ в град Беларус.

Много от Брест марки пускат дрехи за износ. И така, в продължение на дълго време, за тях не се интересуват от растежа на публиката на Седмицата на модата. Но с течение на времето и марки от Брест, най-накрая, да вярват в Седмица на модата в Беларус. Въпреки това, големи Брест марки ние ще спомена по-долу.


Vesnaletto

Марка Vesnaletto в рамките на дебюта си на Беларус на Седмицата на модата представи колекция за модерните жени. Дизайнер на марката Светлана Малич, представени на модния подиум, за работа в офиса, вечерта на излизане на светлина, модели в стила casual. Все пак, връхната точка на колекцията са връзки към Гэтсби (1920-те години).

И основният поток на модата от Vesnaletto, и това е линк към „Големите Гэтсби“ история на американския писател Франсис Скот Фицджералд, не път, съдържащ се в киното.

Ярки енергични шоу, на живо модели, специални ефекти. Марка Vesnaletto със сигурност не успя да се прекъсне постоянен поток от беларус на Седмицата на модата и да се събуди на публиката. И още едно – посоката на шоуто. Модел позира за фотографи, и за обществеността. Браво!

Трябва да модно шоу за шоуто? Закриват ли самото шоу-това е колекция от дрехи? Отговорите на тези въпроси могат да бъдат различни. Но, определено, беларус фэшн шоу, не е достатъчно. И дори ако ние се придържаме към мнението, че шоуто ще затъмни самата колекция от дрехи, не забравяйте, че шоуто ще бъде запомнен марката себе си. Така, зрители, разбира се, да не забравяме за него и, може би, аз ще се опитам още някои неща да научите за събиране и продажба на дрехи от тази марка.

Vesnaletto си спомням.

Събитие # 2
#pricecontrol

Когато срещам талантлив дизайнер и талантлив художник, в резултат на просто трябва да бъде красива. И ясен пример за това е колекция от дизайнера Светлана Тодорской „Sandros птица“. Връхната точка на колекцията са картини на тъкани от художника Ники sandres.


По-долу ще пиша за това, че в Седмицата на модата в Беларус все още седмица прет-а-порте. След това са готови за носене дрехи, ако това е дословно. Така че не очаквайте нещо, което да отиде отвъд обикновени. Както и във всички седмици на модата прет-а-порте, марки и дизайнери демонстрират дрехи, които ще се продават и бягане. Става въпрос не за костюм като нещо невероятно.


Но понякога дизайнерите успяват да съчетават креативност в ежедневния живот. Тази колекция е колекция от Светлана Тодорской. Облекло като произведение на изкуството. Нежна и цветна колекция. Пастелни и черен цвят. Леки и ефирни тъкани. Много ръчен труд. Работата на колекция от почти година, и всички дрехи са били продадени още преди началото на шоуто.

Първо кутюрную колекция в рамките на Седмицата на Модата в Беларус? Защо не.

Събитие # 3
Брест марки в Минск

През миналия сезон в Седмицата на модата в Беларус ние се възхищавал на марката Брест НЕЛЬВА. Организиране на шоу програми, качеството на колекцията описание колекции – всичко беше на височина.

Този сезон марката НЕЛЬВА представи втората си колекция в рамките на Седмицата на Модата в Беларус. И отново всичко беше на високо ниво.

Марката е основана през 2000 г. и има широка мрежа за продажби на територията на Беларус, Русия и Украйна. Общо около 120 магазини.

Този НЕЛЬВА сезон представи колекция „приятно пътуване“. „Приятно пътуване, в някакъв идеализиран място, което обединява хора от различни култури“, — се казва в анотацията към сборнику. Наистина, пролетта и лятото-време да мечтая и да пътувам.

Колекция НЕЛЬВА на пролетта-лятото на 2018 година, се състои от четири части: бизнес-класически, елегантни и ежедневни, събота и неделя и на партията.

Още една марка с история на Брест – лакби на. Марка през този сезон за първи път представи своята колекция в рамките на Седмицата на Модата в Беларус. Като цяло по лакби от 2003 г., освобождаване от четири колекции на година — есен, зима, Коледа, пролет и лято.

И малко по-млад марка Брест – Девита. Облекла за дами с 2012 година. Днес марката Девита продава дрехи не само в Беларус, но и в страни на ОНД.

В рамките на Седмицата на Модата в Беларус марка Девита е колекция от дрехи пролет/лято на 2018 г., разделени в две линии — Девита спорт и линия дрехи.

Предимства на марката Девита-разумна цена и международни тенденции в модата.

По този начин, тези марки само след прет-а-порте. Това, което сме написали по-горе. Качество, тегло, носене на дрехи за офиса, така и за вечерно излизане, и спорт. Всеки марката на вашия стил. Така че има много да избирате.

Събитие Номер 4.
Редовни дизайнери на Модната Седмица в Беларус

Седмица на модата расте и се развива. Но, което е показател за жизнеспособността на проекта, има и дизайнери, които от сезон в сезон да вземат участие в Седмицата на модата в Беларус. Но постоянството е най-добрият показател за успех.

В този сезон на „ветеран“ в Беларус на Седмицата на модата бяха представени колекции на такива марки като Бойтик, Давыдовой, e-mail адрес, тон-в-тон, т.е. Ефремова. Но дизайнерите от постоянните участници в Седмицата на модата и техните колекции за сезона пролет-лято 2018 година ще имаме отделна статия.

Събитие # 5
Ден, Детска Мода

От сезон на сезон, заедно с представяне на възрастни облекло в рамките на Седмицата на Модата в Беларус са модни колекции от дизайнерски дрехи за деца.


Марка Kutsepova

Проект на детска мода ден на благотворителността. Само модни ревюта в рамките на Модната Седмица в Беларус се продава билети — той показва детска ден на модата. А парите отиват за благотворителност.


Марка Artmoda
Колекция „бейби, ти си космос“

Също така паралелно с прожекциите на детска мода от сезон на сезон, има различни благотворителни мероприятия. Например, през миналия сезон детска ден на Модата в показването на детски облекла от дизайнера Татяна Ефремова заедно с модели на деца взеха участие и децата-инвалиди. И в този сезон, всички посетители на Модната Седмица в Беларус можете да си купите тениска с модни илюстрации, направени от деца с увреждания.

Между другото, в сезон пролет-лято 2018 г. вече възрастни колекция Татяна Ефремова е също присъстват важни проблеми на хората с увреждания. В колекцията на дизайнера, бяха представени на икони, включително предоставяне на хората с увреждания възможности за взаимодействие и комуникация.


Джулия При Radová

Детска ден на Модата в рамките на Седмицата на Модата в Беларус-това е съчетание на красота и доброта.


Марка Kutsepova

Theme by Anders Norén