прически

Модни тенденции боядисване на коса 2019

Новият цвят на косата е един от най-доказаните и ефективни начини за промяна на имиджа на „нов лист“, за да излезе от депресията, и много други. Всяко момиче, което се грижи за себе си, знае точно, че цветът на косата е много важно. Някои дами дори твърдят, че новият цвят на косата при тях се променя вътрешното възприятие на самия свят. Ако и вие отдавна искате да се промени и не знаете откъде да започнете, модно боядисване на коса ще спаси положението.

Всяка година стилисти да се фокусира върху определена нюанси, цветове за боядисване на коса методи. Разбира се, може да се справи с модни моменти невъзможно. И косата ти не е това до постоянна смяна на цветовете на всеки сезон. По-добре е, ако можете да си гъвкав майстор, който внимателно и качествено воплотят в живота на вашите желания за промяна на цвета. Какво ще ни доведе до 2019? Какъв ще бъде модерен цвят на косата през 2019 г.? В тази статия ще разгледаме по-подробно да разгледаме най-модерни нюанси, за светли коса, червена, кафява и други, да научат нови техники за боядисване.

Видове боядисване на коса 2019

Техники за боядисване на коса 2019. Балая

Fashion trends of hair coloring 2019

Един от най-популярните начини за боядисване на коса — балаяж. Понякога майстор му се нарича още „baleage“. Особеност на тази технология е „разтягане“ на 2-те или 3 цвята, които се обединяват около пръта на косата. Това е много нежно и естествено багрене методи, който се отнася до същата 3D-техник. Балаш придава невероятен обем на косата.

Fashion trends of hair coloring 2019

Техники за боядисване на коса 2019. Шатуш

Fashion trends of hair coloring 2019

Оцветяване на коса „шатуш“ ще бъде последен писък на модата през 2019 година. Тя има много предимства, сред които може да се отбележи максимална автентичност. Особеност на тази технология е създаването на „ефект на выгоревших коса“. Този ефект може да се постигне чрез оцветяване на кичура коса по цялата дължина или само в краищата на 2-3 близки цветове.

Техники за боядисване на коса 2019. Омбре

Fashion trends of hair coloring 2019

Този вид модно боядисване, като омбре вече няколко сезона подред се задържа в класацията на най-популярните техники на оцветяване. Особеност на тази процедура е да се създаде плавен преход между две цветя. Ако това е класическо омбре, корените да се направи по-тъмен цвят и дължина на косата — светъл. Има и обратното омбре, когато цвят инвертируются.

Fashion trends of hair coloring 2019

Техники за боядисване на коса 2019. Сомбре

Fashion trends of hair coloring 2019

Сомбре — техника на боядисване, една от новостите на последното време. Модата вече се влюбих в тази картина, поради своята натуральности и яркост. Както знаете, сомбре — техниката е много подобна на омбре. Разликата е в това, че линейна преливка се разпространява не само хоризонтално, но и вертикално. Тази картина е не само модерни, но и изключително практични. Не е нужно да се притеснявате за вашите отросших корените. Цветът ще изглежда размазано и много красива.

Техники за боядисване на коса 2019. Брондирование

Fashion trends of hair coloring 2019

Последен писък На модата и ще брондирование на косата. В по-тъмен нюанс-това е основата, корените, постепенно прескочите руса. Думата „омбре“ произлиза от две английски думи „Браун“ (кафяв) и „блондинка“ (светлина). По своята същност ламиниране-това е същото омбре, само на шоколадовата основа. Браун и плавно се влива в съвети блондинки.

Техники за боядисване на коса 2019. Калифорния мелирование

Fashion trends of hair coloring 2019

Популярният сред модата дълго време да останат и калифорния мелирование. Красотата на тази техника в създаването на естествения преход от по-тъмните корени към светлата част на косата. Мелирование тъмна коса с такава техника също могат да бъдат като светли и кафяви нюанси. Добри майстори използват само най-нежна паста за избелване на кичури коса. Боядисаните коси са били умишлено не е увит в алуминиево фолио, за да осветляющий ефект боя се изтриват до нула, без да уврежда косата. Понякога при извършване на мелирования Калифорния, е не само пастелни тонове, но ярка. После се оказва уау-ефект многоцветен за оцветяване.

Техники за боядисване на коса 2019. Splashlightбыл

Fashion trends of hair coloring 2019

Техника splashlightбыл доста трудно за изпълнение, но резултатът си струва. В превод от английски името на тази снимка се превежда като „пръски цвят опашки“. Крайният резултат техники Splashlightбыл трябва да бъде ефектът лъч по периметъра на главата. Представете си, че стоите под ярките прожектори и косата придобиват специфичен „Линия на светлината“. Подобен ефект видимо при всякакво осветление и независимо от това, вие стоите или се движите.

Техники за боядисване на коса 2019. Пиксела

Fashion trends of hair coloring 2019

Една от дестинациите в оцветяването на косата, че през 2019 ще техника пиксела. В модата го въвели испански стилисти. Трябва да се отбележи, че това оцветяване не е подходящ за всяко момиче

  на първо място, това е доста екстравагантно за оцветяване. Вместо това, за всички ваши любими плавни линии и преходи пиксел предлага ясни геометрични форми с различни цветове, които хаотично разположени по цялата дължина на косата; на второ място, това оцветяване дневна изисква специална стайлинг, Ако искате да футуристичен ефектът е забележим. Ако косата няма да бъдат гладки и се фиксира в строго определена форма, че рисунки вече не са видими.

Fashion trends of hair coloring 2019

Техники за боядисване на коса 2019. Светомаскировки

Fashion trends of hair coloring 2019

Сред новостите във вид на боядисване на коса 2019 слабо или частично затъмнение. С помощта на умело тъмни кичури в определени места на косене може да се постигне 3D-ефект на косата. Но тази картина също изисква постоянна настройка, тъй като технологията на пиксел. Тъмни места, може да бъде направено в една или две посоки и създават невероятна игра на цветове и разнообразие от нюанси.

Техники за боядисване на коса 2019. Скреч пластмаса

Fashion trends of hair coloring 2019

Скреч пластмаса — това е истински връх и изолиране на фризьорския салон. Капитанът, като истински скулптор с оцветяването са в състояние визуално да променят формата на главата, бузите и т.н. С приятеля контурирование в грима. В боядисване на коса „закони“ на контурите остават непроменени: това, че трябва да се отмени и да се подчертае — высветляем, това, което искате да скриете затъмнение. По този начин може да се скрие силно изпъкнали скули, намаляване на твърде голям челото, визуално удължават шията. Скреч пластмаса в живописта се състои в това, че това е чисто лично боядисване на коса, което може да бъде предмет на истински професионалист.

Действителния цвят, за боядисване на 2019

Fashion trends of hair coloring 2019

През 2019 г., основната модна тенденция в живописта е използването на органични и натурални цветове и нюанси. Ако вашият естествен цвят на косата си, вие сте уморени, можете леко да промени цвят с помощта на тонирующих шампоани, тоник, нежни цветове. Внимателно се претеглят всички плюсове и минуси драстично промяна на цвета. Може би от вълнение нов цвят постепенно ще изчезнат при постоянно боядисване на корените. Сред най-новите тенденции в боядисване на коса 2019 са следните:

При боядисване в модни блондинки стилисти препоръчват да се даде предимство на топло и златни нюанси, които са много близо до естествена коса с пшеница. Мелирование тъмна коса и светли, по-специално, трябва да се избягват ярки осветленных направления, които силно контрастират с основния цвят на косата. Това е най-добре да правите плавни преходи на косата си, да се стреми към ефекта на естествено выгоревшие на слънце коса. Руси жени, които искат да бъдат в абсолютна тенденция през 2019 г. стилисти предлагат покажи на тониране лек оттенък на розов кварц. Особено полезно в тази сянка изглежда палав прически, pixie и класики на боб. Цвят на момичета, чийто вид възможно най-близо до или, като „студена зима“, можете да сте платинена блондинка. Освен това, той ще тенденция 2019 година. Момиче с кестенява коса, шатены жените могат да си търсят по-студените нюанси на цвета на косата. На Ток ще бъде малък омбре, произтичащи от ядки potona в светли тонове на краищата на косата. Ярки нюанси на червено, с червен оттенък, ще се хареса на тези, които обичат винаги да бъде в центъра на вниманието. Един от фокусите на 2019 сред ще е кафяв на цвят във всичките му нюанси. Този вариант на цвета на косата-това е чудесен момичета на почти всякакъв цвят и тип.

Цвят на оцветяване 2019 за светли коса

Руса коса ще 2019 много модерни нюанси. Ясно низост — това трябва да бъде момичета, търся си коса. Не е добре дошъл ясна осветленных направления. В тенденцията ще бъде „ефект выгоревших коса,“ меки преходи от по-тъмните нюанси на светлината и т.н. са Сред най-търсените нюанси blond 2019 включват:

  пясък. Светла сянка особено игриво-чудесно за къса коса и коса със средна дължина. В допълнение, този цвят се счита за не толкова взискателни към грижа, като платина, например. Пясъчни нюанси се допълват с прекрасна по-светъл или по-тъмен направления;

Fashion trends of hair coloring 2019

  карамел-blond. Карамел цвят също ще бъде голям хит сред светловолосых дам. Негово предимство може да се счита за възможност за „нулиране“ на няколко години. Карамел-blond косата да изглежда много естествено, не прави теб „изкуствена“ блондинката; естествена блондинка. Стилисти съветват да погледнем по-отблизо топъл естествен блондин, който, без съмнение, са в тенденция. Жито, пясък, бежово, руса коса не се нуждаят от такъв сложен грижи, как по-студените нюанси blond, макар че те са и по-трайни; платина. Безспорен лидер сред раскрашиваем в ярки цветове ще се боядисват в platinum. С този оттенък на косата са много добре може да създадете романтична, бизнес образи. Идеален за млади момичета и жени във възрастова група +40;

Fashion trends of hair coloring 2019

  мръсна блондинка. Цвят на тъмен блондин може да не харесва името си. Но това е идеалният цвят за смели момичета, които не се страхуват да привличат към себе си внимание, за да бъде секси и малко агресивно. Цвят, е създаден на базата на по-светли на цвят пепел, в който можете да добавите светли кичура, злато или креда; розов кварц. Руса коса, подкрашивали в розов кварц, много често избират много известни личности. Светло розов тон изглежда чудесно върху тънки подстригване „на дълга боб“, „каре“ и т.н., Този цвят ще даде своя начин на необичайна романтика ще направят вашия незабравим начин. Въпреки това, розов кварц е по-подходящ за млади дами; аристократично сив. Сребърни къдрици може да се похвали с доста екстравагантен човек, ако това не е естествен сив. Направил сива коса изглежда доста смели, необичайно и самонадеян. За да се постигне този ефект при боядисване, трябва да се подлагат на косата си достатъчно агресивно осветление. Естествени, ярки брюнеты-това оцветяване, най-вероятно не е подходящ, тъй като той ще ги косата твърде травмиращо.

Fashion trends of hair coloring 2019

Цвят на оцветяване 2019 за тъмна коса

Собственик руса коса и брюнеткам си струва да се обръща внимание на студените нюанси на цвета на косата, които ще се радват на изключителен успех през 2019 година. Сред най-модните цветове са следните:

  въглен черен. Дълбок черен цвят, както и платина за светли косми, това е истинска класика, която никога не излиза от мода. Дизайнерите съветват да забравим за сини в черна коса. Той трябва да бъде плътен, матиран, дълбок черен цвят със здравословен блясък. Особено голямо значение този цвят на асиметрични къси прически, фризури с челками и т.н.;

Fashion trends of hair coloring 2019

  цвят бордо. Ярък и сочен оттенък на косата може да се направи цвят в цвят бордо. Особено страхотно изглеждат с черен цвят на косата Бургундия. Опитните стилисти знаеше как да направите плавни преходи и переливы на тези два цвята, създаване на страхотни къдрици;

Fashion trends of hair coloring 2019

  цвят на млечен шоколад. Дълбок и наситен шоколадов цвят, изглежда особено женствени дълга и къдрава коса. Този цвят е много практичен в чорап, е подходящ за жени от различни възрастови категории; кафе и карамел цвят. Най-естествени и натурални нюанси на кафе във всичките му различни форми, в пълна хармония с различни цветови видове външен вид;

Fashion trends of hair coloring 2019

  вино и мотиви череши. Червени нюанси вино и плодове ще изглежда оригинален и жизненост на косата, всякакви дължини. Тези нюанси се съчетават с тъмно-кафяви, черни коси.

Цвят на оцветяване 2019 за червена коса

Собствениците на естествени червена коса е много щастлив, защото си естествен цвят е в своя връх през 2019 година. С помощта на нежни цветове, лесно дават ярък цвят. Сред най-популярните на „червените“ нюанси:

  огнено-червена. Цвят на този звяр и спирали, без съмнение, ще бъде модерен. Ако не се страхуваш да бъде ярка и привлича трайно вниманието на околните, то непременно опитайте по пътя;

Fashion trends of hair coloring 2019

  вкусен. Това е по-мек и приглушен вариант на оцветяване в червено. Придава на образа на невероятна дълбочина, сексуалност и мистика; златен червен. Тази версия на светли за оцветяване костюм, разбира се, повече за младите и дръзко особи. Добавя сила и пылкость.

Fashion trends of hair coloring 2019

Творчески цвят, за боядисване на 2019

Fashion trends of hair coloring 2019

Някои момичета предпочитат ярки цветове и по-рядко се използва за боядисване на коса. Това може да е зелено, розово, синьо, виолетово, лилаво и т.н., за да се реши на такъв път не всяко момиче. Но ако все пак сте направили своя избор в полза на творческа оцветяване на косата през 2019 година, а след това правете тази стъпка замислено, след преценка на всички „за“ и „против“. Футуристичен момичета с киселина цвета на косата си да изглежда страхотно на снимки в модни списания. Но не е факт, че на вашия тип външен вид, който работи. Започнете с даването на ярки цветове, някои направления. Премине този начин, в продължение на известно време, и ако резултатът ви допада, изберете пълен боя за коса на избрания от вас цвят.

Модерен цвят на косата: видове цветя

Съвременната индустрия за красота е достигнал безпрецедентно висоти в изобретяването на състава на боята за коса. В зависимост от ефекта, който искате да постигнете, средства за оцветяване, могат да бъдат разделени на следните групи:

  Физически боя. Това е най-безвреден начин придават на косата нов оттенък, но и най-недолговечный. Физически боя колеровать различни пяна, мусове, спрейове, устни. Тези средства не проникват дълбоко в косъма и по този начин не вреди на нея. С помощта на това средство момичета често прибягват, за да променят малко оттенък на косата за кратко време, за да придадат блясък на вашите локонам. Често се използват различни видове физически бои не е забранено. Много от тях се състоят от хранителни продукти за коса.

Fashion trends of hair coloring 2019

  Естествени цветове. Сред най-известните природни оцветители за коса, можете да се обадите къна и басма. Някои растения имат способността, например, за изсветляване на косата. Те включват лайка. Разбира се, всяко рязко и продължително промяната на цвета на косата, с помощта на натурални, безвредни бои, обаче. Те вече са насочени към подобряване на структурата на косата, малка промяна оттенък.

Fashion trends of hair coloring 2019

  Химическа боя. Може би най-разнообразен вид боя за коса. Съвременните производители на бои толкова далеч влезе напред в създаването на най-качествените и безвредни бои съединения, че процесът на боядисване на коса вече отдавна е престанало да бъде „убийство“ ред косата си. Химични бои амоняк и шампоан. Те се различават по ниво на съпротива. Предимство на химичния състав оцветяване невероятно многообразната палитра от цветове и нюанси.

Fashion trends of hair coloring 2019

Какъв начин за боядисване да изберете и как да изберем боя зависи от вашия избор. Въпреки че, по-добре е да се повери на професионален майстор. Вашите неопитни опити за боядисване на косата в желания цвят, можете да не само да „убие“ на косата, но и да губите ценно време за нищо.

Модерни къси оцветяване на косата 2019. Снимка

Собствениците на късата прическа е просто късмет. В края на краищата, те могат да променят цвета на косата си толкова често, колкото искате, без страх за резултата. За къси прически през 2019 г. ще бъдат популярни такива видове лакиране, като например:

  бистра боядисване; тониране; мелирование; оцветяване; трайно оцветяване, Оцветяване в Departamento; оцветяване с елементи от дизайна.

Fashion trends of hair coloring 2019

Fashion trends of hair coloring 2019

Fashion trends of hair coloring 2019

Модно оцветяване средни косата през 2019 година. Снимка

На косата със средна дължина, дават повече пространство за моден стилист. Можете да опитате тези модерни видове лакиране, като балаяж, шатуш, омбре, сомбре, яркото оцветяване, калифорния мелирование и др. В зависимост от формата на прически и структура на косъма, един или друг цвят може да изглежда по различен начин.

Fashion trends of hair coloring 2019

Fashion trends of hair coloring 2019

Оцветяване на мода дълга коса 2019. Снимка

Именно за дълга коса на капитана може да реализира всичките си най-интересна и сложна техника на рисуване. Най-често обладательницы дълги къдрици идват във възторг от техниката на боядисване, като шатуш, балаяж, омбре. През 2019 г., са в тенденция ще омаен переливы, трудността на преходите на цвят, играта на слънчевите лъчи в косата си и т.н.

Fashion trends of hair coloring 2019

Fashion trends of hair coloring 2019

Fashion trends of hair coloring 2019

Не се страхувайте да експериментирате и опита си в нови и неочаквани преживявания. Цвят на косата за жени се играе невероятна роля. Успешно търсене на нов начин!

А кой цвят ви харесва най-много? С нетърпение очакваме вашите коментари!

Theme by Anders Norén