мода

Модни съвети стилисти за избор на кожени палта есен-зима 2018-2019

Модни кожени палта есен-зима 2018-2019 — пресни тенденции

Основната тенденция за есента и зимата 2018-2019 — бяло палто от естествена кожа на норка. Ослепително бял на цвят е един от най-важните нюанси на сезона. Той любезно предоставена жена в светло одеяние, увеличава своя уникален Чар. Бяла кожа е идеална за момичета от всякакъв тип, вид:

  Зимни дрешки перфектно подчертава тъмен цвят на косата, на кожата, на очите, създавайки ярък контраст интериор и екстериор;пролет и прекрасно момиче стават по-нежна, крехка, благодарение на светли тонове и козината им придава увереност;през лятото — бели палта подчертава аристократично светла кожа, но за разлика от препоръчва да се разрежда кожа ярки детайли;през есента — този цвят е бил създаден само за тях, защото ярки момичета-есента не е позволено да носят бледо-универсален модел.

Дизайнерите също е признат за стилен стъпка ярки киселинни цветове:

  Жълто, розово;светло зелен, светло син;оранжево.

Тези нюанси са характерни изкуствена кожа, които също са заели стабилни позиции на модните писти. Известен моден дизайнер, адвокат по защита на животните, създават зашеметяваща колекция от палта от изкуствена кожа. Визуално те не се различават от натурални, също така може да се направи в разнообразие от дизайни.

Палта есен-зима 2018-2019 кожа

Естествена кожа е най-скъпо. Това изглежда невероятно богата, приличен и изискан. Някои видове кожа притежават необичайни цветен, блестящ или neskolkimi. Добрите модни къщи, които произвеждат кожени палта есен-зима 2018-2019, вече са идентифицирани тенденциите кожа мода за сезона.

Ул.

Кликнете тенденция кожа мода — палта от норки. Козината на норка има гъста надолу, без да progredi. Най-скъпо ценени северна америка кадифе, с дълги коси. Скандинавските животни на по-малко заросла, но високо ценени.

Най-модерните нюанси норковых палта есен-зима 2018-2019:

  Бял, телесен цвят;син;злато;черен;мрамор;леопардовый;сканиране-черно.

Sable

Sable се смята за елитен ценна кожа, е достъпна на обезпечени клас на населението. Реални скъпо самур живеят в дълбоката гора. Соболиный козината лъскава, пухкави, съраунд. Най-скъпият Вид — Баргузин, шоколадово-кафяв цвят с блестящи.

Модни цветове за палта от кожи самур есен-зима 2018-2019:

  Бял;син;сив;злато.

Лисица

Лисича кожа има по-висока плътност на влакна, хомогенен цвят и мека на допир текстура. Лисица може да служи като основание кожени палта, както и допълнителни елементи, ръкави, колан, яка.

Стилен призна кожа на някои видове животни:

  Лисица;молец;платина;бял;бордо.

Лисица

Кожи от диви животни — лисици — се радват на огромен успех сред жените, благодарение на своята изключително дълга и пухкава козина. Известният арктическа опашката краси зимни връхни дрехи знаменитости, топ модели, жените-за политика, жени-спортисти. Палто от песца дава на своя притежател в лукс, разкош и благородство. Основните цветове на арктическа бяло и синьо. Въпреки това, арктическа характеристика коса от естествени неравномерной цвят, така че при създаването на дрехи, особено кожа боя или изрежете излишните купчина.

Каракуль

Каракуль sliesoriunas кожа на новородено агне. Стилни къдрици тази астрахан отново в тенденция след години на забрава. Известните Ралф Лорън представи нова колекция палта от тази астрахан. Характеристика на тридневната вълна агнета-това е муаровый модел, който не се повтаря.

Популярни цветове каракуль кожени палта есен-зима 2018-2019:

  Кехлибар;злато;среброто;платина.

Сред видове кожа, която вече е спечелила положителни отзиви от модните критици, също присъстват:

  Чинчила;Бойскаут;миеща мечка;печат;невестулка;бялка;печат;заек;мутон.

Стилове модни палта есен-зима 2018-2019

Всяко палто е в състояние да подчертае индивидуалността на жената. Трябва да се избират не само кожа цвят, но всеки стил, дължина, допълнителни екстри.

Дължина

Максимална дължина на етикета палто — на глезена. Кален есен или Снежна зима не позволява дълго време да се носят палта-опашката. Има различни видове дължина на козината:

  Икроножная мускул;коляното;бедро;от кръста нагоре.

Най-кратък вариант е подходящ за момичета-на водача. Съкратен вид се използва като Болеро палто.

Яката и ръкавите

Важни елементи на облекло са ръкав и яка. В продължение на дълъг период от време в миналото стереотип за това, че за студения сезон нужда от дълги закрити части. Сега има безброй решения:

  Пищна яка-качулка;яка-часова;яка от друг материал;ръкав три четвърти;пеперуда ръкав;без ръкави.

Отделно внимание заслужават кожени елеци, който стана най-популярен е през есента на тази година-през 2018-2019. Благодарение на своята универсалност, те могат да бъдат използвани с всякакъв вид кожа, дизайн, цвят, дължина и стил. Липсата на ръкави позволява Да се обличат в скъпи блузи, пуловери, чорапи.

Да се следват модни тенденции, е необходимо през цялата година. В студеното време на годината, предоставя отлична възможност да се открояват благодарение на мода тенденция на горната дреха. Главните дизайнери в света озвучили че палта есен-зима 2018-2019 ще бъде най-популярна през новия сезон.

Снимка на модния есенно-зимния палтото:

Theme by Anders Norén