Fashionable images for men wedding

Търся снимка като мъж гост рокля за сватбата, и с костюм и без излишен патос? Предсвадебная суета-това е сериозен въпрос, дори ако сватбата не е у вас! Вие ще трябва да реши много въпроси: Какво да даде какво да каже по време на тост, за какво да облека… в последния параграф, и ще спрем.

Fashionable images for men wedding

Оригинален и стилен външен вид

За да започнете, трябва да се отбележи, че ако вашите приятели организират класически, голяма сватба, пълна с които има не само тълпи роднини и приятели, но и луксозен ресторант, предпочитание трябва все пак да е подходящ. Дори и най-модни дънки в луксозен снобистское заведение ще изглежда не на място, и на булката, твоята приятелка сигурно сожгут теб сглазит за выпада.

Fashionable images for men wedding

Модерен костюм за сватба

Но ако двойката реши да мине без прекомерен лукс? Свали смокинг и затворете капака далеч – ти си ми просто не се нуждаят от! Но панталоните, докато може да се остави с тях идеално се съчетава с риза (пълни или дори носи извън).

Риза или Поло

Ако ясен дрес код на събитието, както и цветова схема, не е посочено, между другото, може да добавите яркост. Например, ярка риза може да бъде пъхната в, и в допълнение към носенето на вратовръзка ярък наситен цвят (синьо, зелено или дори жълто).

Fashionable images for men wedding

Елегантен начин за сватба, без строг дрес-код

Тъй като ние говорим за ризи, напомняме на основните правила за тяхното избор:

    Риза трябва да е подходящ за вас. Твърде здраво е, това ще изглежда смешно, твърде свободно изостанал от живота. Непременно научете каква риза да носят останалата част от гостите от мъжки пол. Това ще ви помогне да разберете как да се облече за сватбата, за да не е твърде специфично. Освен това, консултирайте се с младоженците на сватбата на дрес-код. Изведнъж всички празници решено да се проведе в зелени тонове, както и всички гости вече выстроилась лайм и мента риза и вие не знаете?

Fashionable images for men wedding

Риза модерен мъжки

Ако сватбата е доста далеч от класическите формалности, мога да го направя, честно казано, и без рубахи – да я замести на качествена тениска с къси ръкави. Тя ще се слее с панталони, дънки, и без съмнение този начин ще бъде много по-удобно, отколкото да избират скучен костюм. За да получите някои идеи за това как мъж гост рокля за вашата сватба, можете да видите много снимки в тази статия и в Интернет.

Fashionable images for men wedding

Елегантен вид за сватба

Взема решение да отиде на сватба, без костюм, трябва да се обърне внимание на следните неща:

    Чорапите трябва да бъдат по-леки, отколкото панталони или дънки. По-добре да изберете разлика в тон или максимум два. Ако все пак решите да използвате вратовръзка, Не я носи, без клип-клип – това ще изглежда разхвърляна. Ако не сте сигурни в това, избор на цвят ризи, дърпа на Бяло – тя през цялото време ще изглеждате стилно и подходящо. Освен това, имайте предвид, че всяка ризата трябва да е по-светла от сакото.

Fashionable images for men wedding

Сватба — тържествено събитие

Fashionable images for men wedding

Ако датата на сватбата дойде и в най-горещите дни, тогава изборът може да се спре дори и по риза с къси ръкави. Перфектна комбинация, например, светло жълта светлина памучна риза и светло сини панталони или дънки.

Панталони или дънки

Избор на панталони действителното разрез на още една важна тема. Това не е непременно, че те са класически и строги. В топлите месеци на годината предпочитам памучен плат, ярки цветове като бежово или светло-сини панталони. Да им осигури подходяща дължина.

Fashionable images for men wedding

Идеален панталони за сватбеното тържество

Fashionable images for men wedding

Ако сте свикнали с ярка неща в ежедневието, и за сватба можете да носите светли панталони. Сега на мода съчетаят с тъмно сако и риза неутрален цвят.

Но ако изборът на тениски и Поло, можете да се прояви творчество, избор на дънки, напротив, трябва да се избягва прекомерна оригиналност. Например, трябва да се избягват модели с „парцалива дупка“ – Независимо от факта, че те се съчетават с модните тенденции, тази опция не е ясно за сватбената церемония.

Fashionable images for men wedding

Мъжки образи с дънки за сватба

Обувки

Вие не можете да игнорирате обувки. Разбира се, очевидно е, че за да отидете на плаж плочи на сватбата не си струва. Но какво ще кажете за тапок? В края на краищата, спортни обувки са много актуални, но цената на това е в състояние да се конкурират с цената на скъпи класически обувки.

Fashionable images for men wedding

Обувките за сватба

Отговор: кой ще модерна и сладолед не е предстоящата сватба, маратонки, все още са запазени за неофициални срещи с приятели или спорт и пътувания сред природата. Единственото изключение: ако сватбата е вашата тема приятелите и организирани, като например футбол или други спортове, кецове са подходящи за всички сто процента.

Fashionable images for men wedding

Обувки за сватбата начин

Предпочитам скъпи качествени обувки, подходящи. Ако сте спрели избора си на дънки и Поло, а след това добър вариант ще бъде лятна обувки и кожени мокасини класически цветове.

Есенните сватби

Като се облече за сватбата на човек на гости през лятото, сега повече или по-малко ясно, но какво да правя през есента? Ето два варианта: по-топла и по-студена есен. За топла правилата остават същите, както за лятото, а за студена-времето ще се подобри.

Fashionable images for men wedding

Мъжки дрехи за сватба в студеното време на годината

Добра идея е да добавите в образа на мъжката вратовръзка. Сега това е много стилен аксесоар, който да подчертае осведомеността си за модните тенденции. Освен това, правилно подбран шал ще освежите облеклото си и да се превърне в най-модерен акцент, което понякога липсва на изображението.

Fashionable images for men wedding

Снимки за есента на сватбата

За хладно време костюм яке, която може да се комбинира с дънки и панталони. Идеалният вариант е да намерите ярка жилетка (например червено) и вратовръзка-пеперуда в нейния тон. Тези гардероб идеален под синьо яке и сини дънки или панталон в тон якета.

Fashionable images for men wedding

Сега на мода благородни нюанси. Спрете избора си на изумрудения, винен или тъмно син цвят и ще изглежда страхотно във всяка обстановка. Fashionable images for men wedding

Модерен маточната кърпичка

Така че това са основните правила за избор на рокля за сватбената церемония. Очевидно е, изглежда стилно и да е без класически строг костюм. Прави своя път, да покаже въображение и смелост. И не забравяйте, че дрехите ви ще остане на стотици сватбени снимки – нали трябва да изглежда блестящо!