мода

Модни слънчеви очила пролет

Очила-един от аксесоари начало жените. Летния плажен сезон винаги доволен от ярко слънце. Затова е важно да изберете най-стилните и модни слънчеви очила.

1.Кръг.

Кръглата форма на точки се връща. Освен това, всъщност няма да са познатите ни модели а-ла-Котаракът Базилио. Сега в тенденцията на големите слънчеви очила с кръгла форма, за предпочитане в класически черен цвят и същите очила. Минимум декор — твърде неуместно в този случай.

Fashionable sunglasses for springДолче И ГабанаFashionable sunglasses for spring– Кейт Спэйд

2.Геометрия.

Много популярен модел в сезон пролет — лято 2018 година ще се състоят големи очила на геометрична форма, с прави ъгли. Квадратни, трапециевидные, както и различни форми на латински — това е нещо, което ще бъде на мода. Предпочитаните цветове са много разнообразни. Добре дошли на ярки цветове и оригинален интериор.

Fashionable sunglasses for springМарни СС 2019

3.Очите на котка.

Този сезон забравете за простота и скромност. Ако не сте фен на котките, в този сезон трябва да се обърне внимание на смели, понякога дързост модели в ярки оправах и масивни украшения във формата на страз, цветя, перли и т.н.

Fashionable sunglasses for springДолче & Габана

4.Необичайни форми.

През този сезон дизайнерите показват много невероятни и необикновени модели. Ако обичате оригиналност и не се страхуват да шокира публиката, тези тенденции ще ви е по вкус. В колекцията аксесоари ще намерите много интересни модели на слънчеви очила при необичайни, понякога дори странни лъкове и ярка цветова палитра, масивна допълнителни декорации и ярки щампи. Особено в това отношение се отличава Долче & Габана.

Fashionable sunglasses for springДолче И ГабанаFashionable sunglasses for springДолче И ГабанаFashionable sunglasses for springДолче И ГабанаFashionable sunglasses for springДолче И Габана

5.Тесни.

Тесни модели очила — звъннат ехо от далечни 90-те години.

Fashionable sunglasses for springВалентиноFashionable sunglasses for springДион Ли

Бъди модерен!

Theme by Anders Norén