стил

Модни слънчеви очила пролет-лято 2018-2019 снимка новости

Всички бяхме в очакване на пролетта и се радваме като деца от първите слънчеви лъчи. Но за нашите очи ярко слънце не е съвсем полезно-ярка слънчева светлина е вредно за кожата от ярка светлина и излишни бръчки.

(43) (44) (45)

На помощ ще дойдат слънчеви очила, които са не само моден аксесоар, но и средство за профилактика на нашите очи. Модата за слънчевите очила се променя всеки сезон. Което ще бъде от значение в 2018-2019 г., кои модели и марки, валидни и днес? Модата в слънчевите очила през 2018-2019 година ще са разнообразни, но сред лидерите в стил „ретро“, „котките“ на рамката и на стъклото с помощта на огледално покритие.

    

Модни очила отдавна са престанали да бъдат чисто утилитарни обект, и се използват модата по целия свят като интересен и приятен аксесоар. Очила през 2018-2019 се очаква някои промени — двойна дограма, стъклопакети, бездънна дълбочина и ярки нюанси. Човечеството в слънчеви очила — страшно представите! — още от времето на Римската империя. Между другото, очила период, разбира се, като всяка модерна жена, вместо стъклени лещи те са използвали тънки филийки от цветни скъпоценни камъни.

(51) (52)

Модерни очила през 2018-2019 представлява смела комбинация от класически форми и необичаен дизайн. Сега този аксесоар е необходим не само през топлите сезони, може да се носи почти постоянно. С това е свързано и широко разнообразие от модели и Multi-стил дизайн. Първо, вие трябва да изберете една обща тенденция за всички варианти на реалните точки, а след това преминете към описанието на най-модерните модели. Така че, в този сезон на мода ще са най-обемни, големи слънчеви очила, които покриват не само очите, но и по-голяма област на лицето около тях, като по този начин предпазва нежната кожа от преждевременно стареене.

 

Ако отидете на модерни модели на слънчеви очила 2018-2019 години, са най-подходящи се считат за варианти в класическата форма на „котешко око“. Те изглеждат женствени, закачливо и в същото време спокойно. Тези очила са напълно подходящи почти никакъв начин, те лесно подредени и са подходящи дори и комплекти за най-студения сезон. „Очила-котки“ са включени в колекцията на всички водещи световни марки. (57) (58) (59)

Модерни слънчеви очила на известните марки 2018-2019 снимка стилни модели

Слънчеви очила са се превърнали в неразделна част от гардероба на много момичета и мъже. Въпреки това, изберете тези, които наистина ще защити очите ви от ултравиолетовите лъчи, това не винаги е възможно. Очилата отговарят на всички стандарти за качество, по-добре да не си спестят ги купуват, защото са евтини модели само създават илюзия за защита. Специалистите препоръчват да се избират продукти с най-големите и популярни компании в продължение на много години потвърждават качеството на продуктите си. Известно е, че стилни слънчеви очила популярните марки могат да придадат на изображението по-висок статус и уникален стил.

(61)

Един от най-силните играчи на този пазар Рей бан, очила с тази фирма произвежда почти век и най-известен с прочутата модели на „Авиаторски“, който за първи път се появява в 1939 година. Те първоначално са били разработени за американските пилоти: удобна форма, като капки на дъжд и е много лека метална рамка с удобно затваряне на съответния акт.

(63)

Този дизайн и изпълнение са в буквалния смисъл на думата революционер. За да се предпазите от слънцето в този случай е просто не е на мода. Слънчеви очила на тази марка и бързо се превърна в народен и култов, и не само на пилотите. Това и до ден днешен е любим модел на американските полицаи. През 70-те години на миналия век в резултат на стила „хипи“ и „унисекс“ тези дискове са заемали най-отчаяни модата от това време. Това е едно от най-успешните заеми от мъжки открито и брутално от гардероба си, заедно с бели ризи, смокинги и дънки, които се считат за най-стилен.

(65)

Модерни слънчеви очила за лятото 2018-2019 снимка на най-стилните нови продукти

Че мода в мъжки и дамски слънчеви очила в 2018-2019 г., при закупуване на стоки, е много важно да се обърне внимание не само на външния си вид, но и на качеството. За обективно оценяване на опции могат да бъдат придобити продукт, моля следвайте следните препоръки:

(67)

    Моля, обърнете внимание на цената на точки. В края на краищата, от качеството им директно зависи от вашето зрение, а по този начин здравето си, по-добре да не си спестят този аксессуаре. Евтини очила с висока степен на вероятност не са в състояние наистина вредните слънчеви лъчи, но само закрива видимото изображение. Качествени слънчеви очила трябва да бъдат удобни и ергономични, за да не дразни и не пречи ви, и в никакъв случай не невярно изображение. За придобиване На точки. трябва да се подходи с особена отговорност. Проверка на тяхното качество, гледа към слънцето. Евтини лещи ще получите тъмно с течение на времето, скъпи равномерно. Заслужава да се отбележи, че на изкуствена светлина добри стъкло-хамелеон не променят цвета си, но на базата на аналогови и потъмняват под настолна лампа.

(69) (70) (71)

    Качеството на точки може да се съди по техните рамки. Гладко, плавно, без излишни неравностите и чеп, доста увесистый, но удобен – това трябва да бъдат добри слънчеви очила. Лукът трябва да има сигурна държат и да се движат свободно в предварително определена посока. Голяма част от оръжие, на скъпите очила са прикрепени към рамката с помощта на линии, нещо подобно на вратата. Докато арка шипове, които преобладават в по-евтини аксесоари, са Закрепване под формата на малки шипове. Карамфил не са надеждни, лесни за блокирането развивам и да падне. Купуват скъпи качествени очила, не забравяйте да ги съхранява само в случай, почистват от време на време с помощта на специална кърпа и да се остави върху твърда повърхност, стъкло надолу.

(73)

Как да изберем слънчеви очила според формата на лицето си, експертни съвети мода 2018-2019

Веднъж, когато една рецепта за носене на очила се превърна в трагедия, отдавна са отминали. Очила днес е модерен и моден аксесоар, който може в един миг променя целия начин. Набира популярност дори модел с нулеви диоптриями, които придобиват хората с много визия. Чаши за вино могат да се добавят или изваждат няколко години, за да се балансира пропорциите на лицето и подчертават всички недостатъци. Всичко ще зависи от това, колко добре можете да изберете рамка. Трябва да се съсредоточите не само върху актуалните тенденции и „как“, но и на формата на лицето и дори прическа.

(75) (76) (77)

Специалистите препоръчват да се обърне внимание на размера на рамката, тя е посочена от вътрешната страна на една кука. Настройки, както следва:

    Широчина на отвора на пластмасовия или метална рамка; Ширина на моста (разстоянието между очите); Ширина простенков; дължина на храмове — на разстояние от пантите до края на храмове.

За да се направят индивидуални измервания могат да бъдат сами по старите точки (при условие, че те са били избрани в съответствие с правилата). Въпреки това, трябва да разчитат на собствените си усещания по време на монтаж. Да бързаме с избора не си струва, това е сигурно да се гарантира, че чашите не са подходящи. Проверете дали е избран Размер, трябва да се наведеш малко напред: в рамката не трябва да се движат на върха на носа. Внимателно погледнете в горната част на обиколката: „седи“ очила нужда от точно. Дограма не трябва да се окаже натиск върху носа и го уиски. (79)

За да се избегне това, е добре да изберете очила с подвижни регулируеми носоупоры. Не забравяйте, че материалът, от който е изработена рамката. Например, на алергия-добре да се избягват материали никел. Най-дългият видео очила са изработени от титан или неръждаема стомана. В „оптиках“ и специализираните магазини се предлага богат избор от пластмасови рамки. Те са по-евтини, но те много по-лесно да се повреди или да се съборят. Но не се притеснявайте: повечето хора предпочитат да придобият няколко чифта очила, за да направите резервно копие.

(84) (83) (82)

Theme by Anders Norén