стил

Модни слънчеви очила 2019: слънце и зрението

Слънчеви очила отдавна са се превърнали не само стилен аксесоар, но и инструмент за създаване на истински образ. Може драстично само един кадър от промяна на имиджа. Облечени в дънки, риза и елегантни слънчеви очила в метални рамки, получавате ежедневен строг ред; ако един и същ комплект дрехи можете да избирате пластмасови рамки с кристали или позлатени предмети – да получите модерен всекидневен стил. По тази причина всички дами на света отблизо тенденциите в областта на оптиката: рамки за очила, които се предлагат от носят дизайнери, какъв цвят стъкло ще бъдат в сила през лятото, и какво да вземем за зимното слънце.

Като всяка модна индустрия, оптика има своите тенденции. Ако в миналия сезон на мода са чист очила в метални рамки със среден затъмняване на стъкла, така че в следващия сезон се очаква масивни рамки и най-фантастични форми. Модни слънчеви очила 2019 влязат във втората категория. 2019 избор на „четири очи“, предлага богат избор от пластмасови очила. Тенденции ще бъдат и с кръгли, и с квадратни форми, но най-популярен ще се насладите на класически „лисици“. Що се отнася до метални рамки, модни тенденции 2019 водещо до големи квадратни очила със заоблени ъгли.

Модни слънчеви очила 2019

Fashion sunglasses 2019: sun and vision

Как можем да не се смеят на слънцето, вие винаги искате да предпазите очите от ярка светлина. Тази визия е добре, и излишни бръчки в ъгли на очите не се появяват. За защита на мода очи, избор на актуални форма на чаши за вино и модерен цвят стъкло. Тази година в тъмни модни очила, с максимално затъмняване. Потребителски цветни стъкла премине на втори план, докато хитовете на пролетта и лятото на 2019 година ще класически цветове. Гъст, черен, тъмно кафяво, бутылочно-зелени са основните цветове стилна оптика. Изключение ще станат кафяви, че може и по-лесно стъкло: светло-кафяв и жълт. Ако ви харесва да видите света по различен от стандартния цвят – синьо или лилаво – 2019 година, да изберете такива очила кратък рамки от метал.

Формата на „пачи крак“

Fashion sunglasses 2019: sun and vision

Световен лидер в областта на модата свързани през 2019 г., превърнаха очила „пачи крак“. Ергономична форма, издължена в гладки краища за храмовете, придават на образа игривост и мистика. Лисиците ще са модни през цялата година, така че вие спокойно можете да купите няколко комплекта в различни цветове. Лисици мода не трябва да бъде твърде тясна и продълговата; действителната форма, с кръгли стъкла, вытянувшаяся под формата на класически „капки“. Изглеждат добре очила, в които стъкла и дограма не съвпадат по цвят. Изберете „пачи крак“ черна рамка с тъмно-кафяви лещи, или рамка от слонова кост със сиво-кафяв. Много актуални през 2019 г. „пачи крак“ с променлив успех рамка, състояща се от няколко цветни слоеве.

Очила в стил 90-те

Fashion sunglasses 2019: sun and vision

Невероятно минималистични форми на слънчевите очила през 2019 г., се завръщат на мода. Тези модерни слънчеви очила, сякаш от бъдещето, тъй като това изглеждаше през 90-те години. Малки очила в полупрозрачна пластмасова рамка и миндалевидная форма е подходяща за ярък грим и актуални дънкови якета. Изключителни представители на това направление би било грубо правоъгълни слънчеви очила в духа на диско: с блестящ метален покрив и широки масивни арки. В LeSpecs колекция, която бележи началото на тенденция, това е най-интересното: фантастични очила-полумесяцы. Модел с кръгла горни отрязани, стъклото се предлага в две версии: с кафяви лещи, както и лещи с огледално покритие. Ако не ви е непознат за екстравагантни образи, включени в 2019 г. да закупи подобни очила.

Супермасивни джанти

Fashion sunglasses 2019: sun and vision

Един от най-важните оптични тенденции 2019 ще очила в голяма пластмасова рамка. Изберете формата на очила, който ви подхожда: не е важно кръгли или квадратни, важното е, че горната част на рамката е масивна и нетрадиционни. Можете да изберете гравиране на пластмаса модел с позлатени или украса на храмовете. Моля, обърнете внимание очила с пластмасови „мустаци“ в горната част на рамката, или украсени с кристали. Тази тенденция също и за рамка с надписи. Ще изглеждат по-добре в слънчеви очила лека рамка с черно стъкло и надпис.

Модни рамки 2019

Fashion sunglasses 2019: sun and vision

Най-нетърпеливи отношение към своите точки имат тези, които носят очила за корекция на зрението постоянно. Колекция запалените „очкарик“ се обновява почти всеки сезон. Какви са новите рамки да се отдадете през 2019-та?

Тънка метална рамка

Fashion sunglasses 2019: sun and vision

Метална рамка винаги изглежда много стилно. Тази година, опитайте се да изберете големи очила квадратна форма със заоблени ъгли. Тази форма на очила е идеална за прозрачни лещи за слънчеви очила и очила с диоптриями, например, фотохромичните лещи.

Съсредоточете се върху джемпере

Fashion sunglasses 2019: sun and vision

Ярък акцент в кратък ръбове и се съхранява в модата 2019 година. За ежедневието изберете класическата форма „капчици“ с тежки гигантски скок в горната линия на точки. Отново, тази рамка е идеален за слънчеви очила.

Прозрачни пластмасови рамки

Fashion sunglasses 2019: sun and vision

Класика запазва своите модни позиция. Избора на дограма, удобен, без излишни украшения в декор, акцент върху прозрачна пластмаса светли цветове: бежово, сиво, бяло, синьо.

Theme by Anders Norén