мода

Модни сандали пролет-лято 2018-2019

Правилно подбрани обувки може да се превърне в основна връхната точка на имидж и умело подчертават достойнствата на избрания стил. Затова способността за разбиране на съвременните колекция е полезно умение за истинските модата, независимо от това, каква обувка. И днес ще говорим за стилни и модерни сандали, без които просто не може да се мине през сезон пролет-лято 2018-2019.

Модни джапанки 2018-2019

В модата, все още, чехли, тя е такава, обувки за топлия сезон, представени в колекцията на всеки дизайнер. Година вариации са разделени на две групи: едната се стреми напълно да затвори чорап, а втората ограничава скромен панделка с декорация. Всеки може да реши какъв формат е по-близо до него лъскави декорации от камъни и задни платна или неутрален фон в бял и жълт цвят. От основно значение е да се запази висока материя. С лекота преливане може да се постигне стръмен ефект с минимум детайли. Представяне на Boss Hugo Boss, Александър Уонг Селин, москино, Долче и Габана, парцали и кости, Дрис Ван Нотен, само потвърждава успеха на тези идеи.

Модни сандали на танкетке пролет лято 2018-2019

Не даде на стачка на признаването на техните модни позиция в сезон пролет-лято 2018-2019 и всички любимите сандали на танкетке. Това е винаги стилно, приличен и е много лесна и универсална. Този факт се потвърждава от различни варианти на подобни сандали видяхме на модния подиум: колекцията на Balmain, Миу Миу, Събиране на Майкъл Corse, Боттега Венета, Долче & Габана, може да забележите, че права линия.

Сандали-чехли – хит на сезон пролет-лято 2018-2019

Истински моден хит за сезона пролет-лято 2018-2019 са оригиналните сандали-чехли. Миниатюрна с фиксиране, запазване на подобна модел на крака си има особен чар, защото най-фините линии трябва да отговарят на целия проект отношение. Специалисти умело се справиха с тази задача, като включите в бижутата от метал, нитове, пружини, дантела и, разбира се, с преливащи се цветове мъниста. В комбинация с такива популярни цветове, като тъмно синьо, тъмно лилаво, крайният 100% отговарят на очакванията. Най-красивите печелившите комбинации заслужава да се отбележи: Оскар де ла рента, Александър Ван, Луи viton, Версаче, Джорджо Армани и Kenzo.

2018-2019 модни сандали за специални случаи

Женственост в детайли може да се проследи, когато сандали, предназначени за празнична изход. В този случай можете да не се ограничавате в изобилие на блясък, без значение как тя се проявява в камъни, текстил, стъпалата или украса. В този топъл сезон, много от дизайнерите са заложили на замшу, с чиято помощ той спечели красиви цветя и листенца. Ако се вгледате в предложения от Миу Миу, Вионнет, Альтузара, Келвин Клайн, Долче & Габана, Колекцията на Майкъл Corse и Дрис Ван Нотен, които могат лично да оцени превъзходството на подобни обувки.

Модни сандали 2018-2019: платформа с ток

Още една модна тенденция за сезона пролет-лято 2018-2019 е сандали на платформа с ток. Релефни мотиви, многослойность на кожата, различни текстури – всичко това може да видите в горното модели. Сега удобство и красота ще работят заедно, създавайки истински стил тандем. На фона На класическите цветове (червено, бяло, черно и кафяво) тези обувки ще се превърне в чудесен вариант както за ежедневна, така и за специални лук. Оцени особеност на тези колекции, представени в произведенията: Долче и Габана, Томи Хилфигер, Марк Джейкъбс, Sacai, Събиране на Майкъл Corse, и Саймън Роха.

Модни сандали пролет-лято 2018-2019

Печеливша обувки в горещо време – удобни и стилни сандали, които са много популярни в настоящия топъл сезон. Леко напомня на Спартански стил, те не само подчертават красотата на краката, но също така дават на своите собственици максимален комфорт. А благодарение на оригиналната информация, като пера, от пластични подутини, монети, стъклени мъниста, и т.н., тези обувки ще може достойно за комплимент към почти всяко лято начин. Най-ярките модели босоножек, представени модата: Кристиан Диор, Оскар де ла рента, „Прада“, „Гучи“, Валентино.

Модни сандали 2018-2019: максимален комфорт

Максимален комфорт-това е мотото на сезон пролет-лято 2018-2019, които масово се поддържа от множество модели, удобни и практични сандали, в лицето на такива известни дизайнери, като Хайдер Акерманн, Кристиан Диор, Кристофър Кейн, „Прада“, Дрис Ван Нотен, Стела Маккартни необичайни експерименти с чорапи, доста смели животни щампи, необичайни фактура и оригинални детайли, които правят тази обувки, елегантни и уникални.

Обувки на висок ток пролет лято 2018-2019

Вечна класика обувки на висок ток, никога няма да излязат от мода, както и доказателство за сътворението представляват такива известни майстори като: Версаче, Баленсиага, Givenchy, москино, Kenzo, Альтузара и Дрис Ван Нотен. Високо петата сандали, напомня леко на стъблото от стъкло, класически обувки, или е с много странна форма на пирамида, може да бъде връхната точка на стил и задължително да ви издадат от тълпата.

Модни сандали с тънки джапанки

За да изглежда модерен и стилен през топлия сезон 2018-2019, непременно добавете към вашата колекция от обувки, нова двойка модерни босоножек с тънки джапанки. Полза да се направи това е много просто, много дизайнери са работили за слава и създава много интересни вариации на тази тема. Най-ярък модел е бил забелязан на подиума: Хлое, Селин, „Прада“, Джанбатиста Вали, Giorgio Armani, Gucci.

Родословни

Обувки на ток никога не излизат от мода, и той уверено смята такъв гуру на висшата мода, като Альтузара, Долче & Габана, Джанбатиста Вали, Сен Лоран, Хайдер Акерманн, „Гучи“, представяне на своите колекции са невероятно красиви, стилни, елегантни и женствени сандали на ток.

В предстоящия сезон сандали заемат водещи позиции благодарение на своето разнообразие. Ако сте на път, за да взема нещо за себе си, е важно да се разгледа е призната от повечето варианти дами и разпознава сред тях са настоящи модели. Използването на почти всички нюанси на дъгата, дизайнерски техники и стилове, позволява смело да кажа, че се намери лично „аз“ в обувките на всички работи.

Theme by Anders Norén