стил

Модни сака и якета есен-зима 2019-2020

Приближаването на студ диктуват свои правила. Как да остане на мода и не се замразява? За да попречат и да се подчертае своята женственост и изискан стил ще помогне на сака и якета. Техните модерен пазар предлага огромно количество. Как да изберете стил, цвят, дължина? Нека се разбере.

Модни сака и якета есен-зима 2019-2020

Яке — шкаф за основа. Той трябва да бъде добре направен, идеален ви и да бъдат адаптирани, за да да се чувствате комфортно и уверено. Джорджо Армани.

Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020 Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020

Това е вярно. С какво се носят лошото качество яке, я по-добре да не го носят всички. Това е в основата на образа. Моля изберете цвят. Тук дизайнерите предлагат голям избор. Дискретни пастелни нюанси крещящи ярки.

Модерен всички есенни цветове: пясъчен, бордо, кафяво. Цвят на фъстъци, горчица, величаво-сив, може би, напротив, червено или кралско синьо — не се колебайте да изберете това, което отговаря на вашия външен вид и положение. И разбира се, постоянно черни. Този цвят е просто цар есенно-зимния сезон 2019-2020.

Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020 Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020

Якета в този случай е за предпочитане двубортный или с яка издържа и сако без яка. В много модели има подплънки и обемни линия рамо — кръгла или заточени. Тази подробност намаляване на засилва контраста с талия, подчертавайки женската крехкост на собственика якета. Що се отнася до стил, модни къщи разделени на два лагера:

    Предпочита мъжки силует, класически смокинг. Позовавайки се на нарочитой женственост. Оборудвана силует, зауженный и често къси ръкави, малко деколте, присъщи на тези модели якета.

Модни сака-пеплум есен-зима 2019-2020

Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020

Новост предстоящия сезон — сака с баской-това е просто спасение за несъвършени форми. Тъй като яке, зашити в горната част на декоративни прагове, за да се подчертае талията и лесно заставам на излишни количества в областта на корема. Това особено е подходящ за жени с фигура „пясъчен часовник“. С колан или без, с шапка под формата на волана или звънец — никакви възможности за баските якета ще бъдат на мода през есента и зимата. Тези якета бързо се е придвижил от ежедневните наряди до бизнес облекло. Необичаен дизайн в прост офис инсталация компенсира недостиг на останалите части и тънки цвят.

Модни дължина на палта и якета

Най-актуалната дължина яке ще бъде с дължина до средата на бедрото. Якета за предпочитане или на кръста или много къса, наподобяващи Болеро.

Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020

За разнообразяване на своя стил ще помогне на няколко саката или пиджаков различни стилове и дължини. На модния подиум бяха показани и хибридни модели — сака, на капака напомня за рокля с дължина до пода. И якета, повече прилича на палто или пелерина. Обаче, това е по-скоро изключение от общата тенденция.

Декоративни елементи, модерни материали и тъкани, за блейзери и якета

Разнообразие от мода в бъдеще есенно-зимния сезон на бижута, които ще задоволят най-измислен вкус. Джобове в контрастни цветове и текстури, бродерия и драперии, оригинални бутони — това далеч не е пълния списък от функции прояви на индивидуалност. Огромен избор на платове. Дизайнерите предлагат класически есенни възможности от вълна, кашмир, твида и по-ежедневни тъкан.

Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020

На модните подиуми бяха представени якета и жилетки от коприна, халища материали и естествена кожа на тънки шалове. И couturier не сговариваясь избрали гладко, без релеф на кожата, контрастни цветове. Тази нова интерпретация на вечния модели. Заема трайни позиции в списъка на модните материали за палта и якета от велур. Този празничен благороден материал е подходящо и в ежедневния живот. Малко по-малко започва да се използва кърпа брокат, тафта. Въпреки това, за вечерните модели, те все още се използват широко.

Модерни щампи на палта и якета есен-зима 2019-2020

Сред модерните щампи за сака и якета тази есен се появи и народни мотиви, и леопард, и цветя, и клетките, и абстракция. Отпечатва дълги и плоски, допълнени с бродерия и изискани инкрустации от други тъкани — възможностите са безброй. Какъв печат да изберете, за да си якета зависи от това къде ще го носи: в офиса или на парти, може би, и за романтична разходка? За ежедневието най-популярни якета в ярки ивици или точки. За смелите — принт под рептилию.

Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020

И накрая, да направите едно малко резюме. Че той, с модерен блейзером или яке есен и зима 2019-2020:

    Просто, класически блейзър, както и мъжете, в черен или много тъмен, наситен цвят. Ретро стил яке на Chanel, в идеалния случай с кожени гарнитури. Сако с баской сив или бежов цвят, с широк контрастен колан.

Като цяло, модни тенденции на бъдещето на сезона са толкова разнообразни, че лесно можете да се адаптира практически сако или изискано сако в гардероба на всеки.

Theme by Anders Norén