прически

Модни прически за средно косата: есен-зима

Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter

В зимните модни водещи модни къщи голямо внимание дизайнери обърна нова геометрична прически. Както винаги, гъвкави, със средна дължина популярни, но тази година прически по-сложни, структурно, за разлика от миналата година максимум и естествено. Модни прически за средно коса есен-зима 2018-2019 страхотно разнообразие от геометрични и стил, бретон, както и много интересни неща, за да търсят при избора на прическа през тази зима.

Нюансите на геометрията на прически от водещите модни къщи

Всеки модерен дом по свой начин се опитва да намери нови тенденции във формата прически за коса със средна дължина, но определено съм съгласен, че небрежност и за малко тя става за любовник на косата да остане в тенденция.

Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter

Основната тенденция на модата остава грозно, но е много добре оформени в съответствие с формата на лицето ремстройтреста

Италианците, както винаги, предпочитат класическите линии и правилни, стилизирана ретро геометрия текстурирани с добро swirls на слепоочията и челото, но в този сезон стръмна Крива къдря роза над ухото при износител, повтаряйки мода на 60-те години. Така че ние можем да организираме бретон в тази женствена, класически, високо на темето и слепоочията форма на прическата.

Ако твърди къдрици по слепоочията и челото му ясно се посочва, тогава те ще попаднат отново в мека вълна, може дори контрастен гърба, за да се оправям направления утюжком. Изглежда много впечатляващо. В модни прически за средна коса есен-зима 2018-2019 бретон в центъра на вниманието и всички нови акценти са концентрирани върху формата и огъване на кичури върху лицето. Специално внимание се отделя на раздяла, смисъла който в много редки случаи.

Френската модна къща потвърди свободата си стил и в същото време, ангажимент традиции. Това може да се види в дизайна на класически Боб и страници. От една страна, да провери точността на дъга в областта на бретон и гладко опаковани направления, от друга разрошен от вятъра и в хаотичен безпорядък, подредени конци с дълги, отваряне на челото бретон, зачесанная настрани.

Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter

Асиметрия все още е на почит, но тази година тя се изразява още по-ярко

Основната тенденция на модата остава грозно, но е много добре оформени в съответствие с формата на лицето ремстройтреста. Впечатлението, че моделът не успява да причесаться, ставане от леглото, но се оказа тя е много сладък и секси.

Американски дизайнери са останали верни на големи къдрици и ярко с led светлина осветление листата. За разлика от миналия сезон, може да се види само в аксесоари и неочакван контраст Омбре.

Русия представи няколко интересни модели на класически каре и асиметричен Боб светли къдрици, чрез добавяне на жизнена текстура на Омбре в областта на бретон и износител.

Иновациите в дизайна на класическите прически за средно дълга коса

2018-2019 прически снимка за средни коса, показват, че стилисти се опитват да се подчертае цвета на косата, с помощта на прием на стратификация. Долните кичури малко по-кратък, отколкото горния, дължината на промените постепенно от износител до назад. Краищата на спиралата са фиксирани, така че дори на тънки кичура коса се получава впечатляващ обем.

Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter

През 2018-2019 раздяла падна под ухото и придобити зигзагообразную форма

Каре със средна дължина, все още съществува, в този сезон почти всички прически асиметрично каре, на края на загнуты нагоре и да се справят гел или ягодова пяна, за да се получи триизмерна текстура се дължи на хаотично посока на всеки един от сгънат на къдря. Особено добре с тази прическа изглежда в тилната област, тя помага да придадат разкош косата на главата си, които е много трудно да се постигне с площ на равни кичура. Асиметрия все още е на почит, но тази година тя се изразява още по-ярко. Стилисти се опитват да се подчертае игра разлика в дължината, допълване неочаквани цветове на отделни кичури. Каскада няколко видоизменился, изостряне на стълби-това не е толкова забележимо, поради факта, че страничните направления са насочени към лицето, бретон директен филированная, а задните направления струящиеся буйни къдрици от средата до краищата. Това изглежда впечатляващо и необичайно. Тази форма е най-подходящ за тежък квадратна брадичка и се разтяга лицето, като леко се променя геометрията, което го прави женствена и сладка. Раздяла падна под ухото и придобити зигзагообразную форма, което придава допълнителна опаковка великолепие и натуральность. Директни проборы също е леко изместен от центъра. Когато гладка, геометрично точни прически пробором сравнително кратък, не е като достига до върха. Боб повече удлинялся в областта на износител и почти обръсна на гърба си. Ако Боб на крака, тя е направена във формата на лале или плавно стесняваща се превернутый триъгълник с леко извити линии.

Щастлив, че отново се е върнал прическа а-ла-Мирей Матийо, стилизирани страници, с ясни, плавни линии и къс бретон. Модни прически за средно коса есен-зима е по-кратък дължина на бретон, която, за съжаление, не за всички.

Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter

Модни прически за средно коса есен-зима е по-кратък дължина на бретон

Кой не трябва да се съкратят кичура от челото си:

С квадратна, твърде дълга муцуна къс бретон подчертае твърд характеристики, по-добре спрете на асиметрия с структурирани върха, насочени нагоре, така че овал ще стане по-мек и по-женствена. С кръгло лице и дебели бузките къс бретон само утрированно избирам този сладък недостатък. Кръгло лице изисква изтръгнат текстурирани бретон, с дължина под веждите и направления на а-ла-дълъг Боб до раменете и къси пухкави главата. Направления не се извиват и се създава директен и ясен, предан и заострени краища, насочени към лицето и са сгънати вътре. Ако модни прически есен-2015 на средна коса, отличавшийся стръмен буйни къдрици, но тази година за лице с триъгълна форма се препоръчва Завить от средата на кичура, отгоре гладко пенирани. Бретон директен гладка, по веждите. Идеалната геометрия за лице с формата на сърце.

Прически с ясни линии е подходящ само вдясно от овалния, като незабавно се отбележи всички недостатъци, които са много видими в модели на модна къща „Прада“, който през този сезон също обичам тъмните и червени цветове и изчистени линии на разсъждение.

Какви бретон ще бъдат популярни през този сезон

Прически средна дължина дизайн бретон е от голямо значение, тъй като само с промяна на стил и съща прическа, можете да създадете един напълно нов начин. Ето защо градуированный каскада на върха на популярността в продължение на много години. Форма на стълба позволява стилист за създаване на ярки и необичайни образи с най-лесните методи:

Модни прически за средно коса есен-зима демонстрират внимание към обема в корените, на къдрици, събрани под формата на красиви Кока и закололо в хълбоците с фиби. Къдря може да се охлади и внимателно подредени, като модели на Ив Сен Лоран, или леко пада настрана, като крила на пеперуда, втора глава старателно претърсена гладко, както при модели къща на Chanel. Къс бретон, канава мус и подредят във формата на задорной бретон полагане допълва класически Боб и каскада. Слоеста структура на кичури бретон и филированные на краищата — отличителна черта на 2018-2019 година. Гладко зачесанные от двете страни. Раздели на раздяла бретон и буйни къдрици от средата на косата — това също е интересен модерен нюанс.

Скъсани асиметрични бретон е все още в движение, но те са допълнени от цвят теза се смесва с лек оттенък към лекотата, която придава очарование на младост и свежест.

Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter

Все по-голяма популярност придобиват наситен винен цвят Бордо

Цветови тенденции и живопис в 2018-2019 г.

Модни прически есен-2015 г. снимка на средна коса различават в естествени неутрални цветове. През 2018-2019 сезон за експериментиране с цветовете по-смели. Основни популярните цветове и нюанси в цвета направления:

Все по-голяма популярност придобиват вино сочен, цвят на виното, заглушен мед, тъмно-червен отлив. Много експерименти с цвят махагон и Омбре в тъмни къдрици тъмно бордо тон. Светло кафяв цвят, представени в хладка цветова палитра с инкрустации от сребро и стомана тъкат. За топла цветова гама типичните нотки на пшеница или цвят светъл капучино. Интересна модна тенденция ще се види, че косата шарени. Ако изберете пастелни тонове, тя съзнателно карамел, с розов оттенък, или, ако това е бежов цвят, това е неестествено ярък и наситен. Блондинка в този сезон са загубили яркостта и, за съжаление, се премества в непонятную нюанс на плъх с контрастиращи тъмни корени, който изглежда разхвърлян, а не красиви. Изключение от американски модни къщи, които са останали верни на „выгоревшие направления“ могат да преминават една в два цвята и 3D мелирование с няколко кичури с по-тъмен цвят от двете страни. Модни прически зима 2018-2019 на средни косата си в тъмни тонове, предимно в нюанси на шоколад Омбре синьо-лилава гама. Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter

Модни прически зима 2018-2019 главно в нюанси на шоколад Омбре синьо-лилава гама

За младите хора се предлагат интересни и ярки акценти, богата на жълто, червено и цвят ултрамарин в челке.

Разнообразието от стилове на оформяне на косата със средна дължина

Какви стилове представи модна къща за зимата показва, и това, което остава класически вариант, почти без промени:

Къдрите на различни форми и текстури са все още актуални, но те са станали по-строга форма на подреждане в областта на бретон и износител. Бунт неукрощенной къдрици се е променило за съжаление кърли в мека вълна направления се разделят на преки или зиг-заг раздяла. Въпреки това, Макс Мара са останали верни на класическата американска къдрици и ги въведе в мек вариант, когато полагане на дългия Боб, който изглежда много впечатляващо и женствени. Babbete и класически, прости, внимателно постави на страницата си в ретро стил и в колекциите на модни къщи. Всички любимите си снопове през този сезон се изкачи по-високо и вече не е положен по гръб, и почти на върха. Отличителна черта са заострени краища са насочени хаотично в различни посоки и мека вълна. Опашката, популярен през цялото време, напротив, в дъното, почти на нивото на врата и малко изместен настрана. Модерен нюанс — отново, завит и посочи с гладка опаковани направления. Ширити под формата на гръцката прически отговаря на модните подиуми не толкова често, но сега стилисти предлагат премахване бретон от челото си в меката на шиш. Започнете ширити от ухото си, движейки се по-горе, линията на косата и вплетая в меки кичури коса черта бретон. Офис вариант на подреждане е идеалното решение. Да Не забравя, и странични, плетене, фиксирани под кичура, или класическа „Малвина“, но допълнени с ярки заколкой или панделка. Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter

Опашката, популярен през цялото време, напротив, в дъното, почти на нивото на врата и малко изместен в посока

Хохлами на главата, на много ниско, асиметричен не е гладка, а фактурная, буйна създава красив контраст с гладко зачесанные направления, обрамляя лицето.

Аксесоари — яркост и неочаквани материали

Лекота и изящество на миналата година отстъпи място на ярки и привличащи погледа цветове. На мода тази година най-неочаквани решения:

Ярки леки шарфики обвързани в нисък страничен възел с цветен ориенталски орнаменти. Обръчи от кожа и винил-това лъскави материи и ярки цветове. Интересна подробност е, много често обыгрывается комбинация от черно и бяло, която се допълва от необикновени геометрични шарки, стилизирани Мексикански или Индийски мотиви. Щипки за коса с големи флорални орнаменти и ярки тъкани, предмети, злато или меден оттенък. Интересно изглеждат тънки никел колела за избор на различни цветове и текстури, но трябва да бъде най-малко три. Разбира се, за да носят лукс всеки ден не е много удобен, но изглежда много ефектно. Подплата в опашка или на силата на звука в горната част на тучна зелена светлина също са модни, но е отбелязано само в светли тонове. На тъмно изкуствена коса коса през този сезон стилисти са решили да не се прилагат. Вплетени в нишка златни нишки и сребърна мрежа на гредата, в стил ретро все още съществува, в този сезон те са допълнени от кратък ресни и малки кристали в човешката тъкан. Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter

Интересно изглеждат тънки никел колела за избор на различни цветове и текстури

Както виждате, тази година ни радва с ярки цветове и някаква агресивност в стила на косата, променят естествената женственост в строги линии, ярки контрастни цветове и необичайна форма на уплътнение на конци.

Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter
Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter
Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter
Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter
Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter
Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter
Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter

Theme by Anders Norén