Прическа за училище трябва да бъде строг, но привлекателен. Да Не забравяме, че момиче с красиво подредени коса прави добро впечатление не само на учениците, но и учителите. Кошници, френски плитки и китки – красивата прическа на училище, за да допълнят външния вид на студент честен.

Изисквания за прически за момичета в училище

Училище-това е труден училище. Почти навсякъде има дрес-код, така че момичетата трябва да носят същите дрехи, същата форма, рокли и обувки. Може да се открояват само с помощта на коса. Много майки започват да растат моите дъщери косата вече три години в училище ги събират смел стил.

Но трябва да помним, че в училище е на първо място, аз отивам за знания. Така че, за да покажат своята ярка външност и облекло също не е прието. Много училища имат по-строги изисквания за облеклото и външния вид на учениците. Така че, дори и най-красивата прическа ще изглежда по различен начин и дават всякаква скромност и в аскетизъм.

Trendy hairstyles for girls in school 2019 photo

Къдрици на момичето трябва да бъдат събрани. Учителите не обичам разрошен кичур, които идват в бележника и пречи на ученето. Най-накрая, косата трябва да бъде чиста и добре поддържан. Разрошен косата, безгрижие, небрежност, недопустима.

Мога ли да се използва за декорация? Ако такива забрани няма, по-добре спрете на скромни и прости орнаменти. Подходящи са меките колела, щипки за коса, дъвка в неутрални цветове, панделки. Понякога родителите не се чувстват мерки и изграждане на училище, сложни прически. Това изглежда глупаво и смешно, а детето ще се чувстват неудобно.

Гумени ленти, фиби и други украшения трябва да се комбинира с формата. Им не е необходимо много, за да се открояват, да заблести и да се преливат. Това не е позволено в училище.

Момичета 7-11 години не се препоръчва да се използва пяна, спрейове и гелове. Детски косата често боли. Може да се прилага укладочные средства само за учениците, и в малко количество.

Модерен колан прически за момичета в училище 2019

Ако нямате време подучить себе си, да тъкат чист жгутик. С него ще се справи дори и дете без чужда помощ.

    Разделете събрани в опашка на две равни части. Са толкова меки и непокорен косата не се разпада, нанесете малко пяна на дланта си, да прекара през косата си. Всеки кичур трябва да капризи в една посока, например, надясно. Усукани кичури ние ще поставим в плитка, закручивая го в обратна посока, на ляво. Закрепете краищата на ластика.

Колан могат да бъдат изработени само от 2 направления, но повече от тях. Важното е да запомните, че трябва да се обърне на кичури в една посока и валцовани заедно в друг. В противен случай вашата инсталация, ще се отпуснете.

Trendy hairstyles for girls in school 2019 photo

Модни прически хлабав къдрици-опашка за момичета в училище 2019

Имате нужда от лепило или лента. Прическа е подходяща за дълги и средни коса. За момичета от 7 години, които просто са отишли на училище, тази прическа ще бъде без значение, тъй като по-малките деца на косата е добре да се премахне изобщо.

Вържете детски косата. Вземат същите тези направления с износител. От всяка кичура в косата си на равни ножницата. Съединете две опашка с ластик или лента в задната част на главата.

Trendy hairstyles for girls in school 2019 photo

По този начин, къдрици не изкачване в лицето на детето, но ще бъде закрита, тъй като всички момичета.

Витушка модни прически за момичета в училище 2019

Тази прическа е по-подходяща за по-малките ученици. Въпреки че старшеклассницы да добавите във вашия начин на по-детински.

Разделете косата и с помощта на пробора на две равни части. Раздяла може да бъде не само явен, но на зигзаг. Събирането на всяка секция в висока или ниска опашка. Всяка опашка скрутите в турникет. Затегнете колани около венеца. Завършва поставяне на щифтове или цветни гумички за триене. Топ Витушки можете да украсите с панделка.

Trendy hairstyles for girls in school 2019 photo

Braid прическа с куп момичета в училище 2019

Тъкане на мода, така че тази прическа е подходяща за ученичка по-младите класове и старшеклассницам. Това е като дълга коса и средно.

Ще се нуждаете от гума и щипки за коса.

Едно момиче трябва леко наклонете главата надолу. Внимателно срешете къдрици. Изберете три кичура и започнете да тъкане на стандартната френска плитка. (Забележка: френска плитка се нарича ширити от четирите направления). На границата на тила коса на врата, поставяне на силиконов ластик. Останалите направления трябва да се предене в чист опаковка.

Trendy hairstyles for girls in school 2019 photo

Момиче с дълга коса такава прическа носят не само приятни, но и удобно. Това е уникално съчетание на красота и комфорт.

Важно е да се научи детето не само чистота, но и към независимост. Едно момиче трябва да умее заплетать косата на себе си. Разбира се, без подготовка и липса на необходимите умения да направи това, ще бъде трудно.

Следвайте косата си, че тя ще направи, е чист, че не е издаден направления или „петли“ от косата.

Модни косата дантела опашката за момичета в училище 2019

Достойна алтернатива на обикновения хвостику.
За да го прости:

Добре гребен всички косми и да се събере в един висок и здрав. Изолиране на тънки кичури и започваме да се направи косичку. Трябва да се вземат отделните косми от опашката до ухо. Тъкане на около опашката. Когато той свърши, цялата опашка, трябва да се навива оплеткой. Ако направления дълги, можете да укажете на плитка около опашката няколко пъти. Косата може да бъде поръсете леко с лак, след това изглежда ще бъде не плащат.

Trendy hairstyles for girls in school 2019 photo

Модерна прическа каскада за момичета в училище 2019

Опашки в няколко нива изглеждат интересно и чист. Тази прическа може да се носи в училище, на всяка възраст. Въпреки това, тя не е подходяща за къса коса. В храмовете, направления ще се открояват и развалят цялостната форма.

Necesite цялата коса на една страна. Отгоре ще се разделят две направления-едната отгоре, другата от страна на челото. Тесен дъвка няколко кичура в опашката. Премахване на опашката през пространството върху гумена лента. Да се съберат от двете страни две направления. Комбинирайте ги в опашката с помощта на тънка еластична, отнемане на косата с висок рисков потенциал. Премахване на опашката през пространството върху гумена лента. Повторете стъпки 5-7 пъти. Ако имате нужда от малко усукани проводници се оправям.

Trendy hairstyles for girls in school 2019 photo

Модерен стил за коса народни опашка за момичета в училище 2019

Не трябва далеч да търсят варианти, красиво заплетенные косата в училище още от нашите баби. Да вземеш понятието „народ“ – това е чудесен вариант. Това е тъкане, подходящи за момичета с дълги коси, препоръчително е те да са дебели. Имате нужда от сатен лента.

Къдрици старателно претърсена. Разделете ги на две части, като дори раздяла. Плитка за две плитки, с основата на ушите. Тъкане на упражнения със стартирането сатенена панделка. Включете край на дясната опашка с основаването на лявата и обратно. Останките на лентата се закрепва на лък.

Trendy hairstyles for girls in school 2019 photo

Това е тъкане на подходящ училище за момичета в началните класове. Върви добре с училището форма. Моля, имайте предвид, че лентата не трябва да бъде по-светло и по този начин се открояват. Най-добре да изберете лента бели или пастелни нюанси.

Модни прически два колоска за момичета в училище 2019

Тази прическа конус, само че в обратен ширити. Обратното мелирование-това е, когато ти си плете плитки – къдрици, за да не падне на средната къдря, и дойде под него.

Trendy hairstyles for girls in school 2019 photo

Такива колоски може да бъде само един, разположен в центъра на главата, две по краищата на главата и три, когато един център, а други двама край.

Освен това, съществуват няколко възможности за относително свободно края на шиш. Можете да ги обедини за една опашка и вратовръзка на ластик, отделно един от друг, и те могат да приплести и да повдигне главата си, създавайки по този начин пръстен от косичек. В този вариант на край на шиш се закрепва към основата му с помощта на каучук с харесван лъкове.

Trendy hairstyles for girls in school 2019 photo

Дръпвания на кичури коса готови опашка. Това може да се направи с ръцете си леко издърпване на една нишка от плитки или гребен с фини края, само за да придадат обем на шиш.

Модни опашка прическа „рибя опашка“ за момичета в училище 2019

Тъкане може да започне както от горната част на главата и опашката. Да разгледаме първия начин.

    Първо, внимателно гребен косата за по-лесно разделяне направления. Начесать те не трябва да бъдат, за да се избегне заплитане на нежните детски къдрици. Изберете две нишки и ги сгънете кръст. След това от сумарната дебелина на косата, отдели един кичур от лявата и дясната. Смисъл ширити последователно покрития и пресичане помежду си на кичури коса. Казано по-просто, ръцете държат две работни направления, вземете новата (трета част) на ляво и да се прилага право, като по този начин се налага го на лявата и обратно, от своя страна. Тази последователност от действия продължава, докато не бъде украсена главата. След това към свободния край на косъма. Тъкат на две равни части. От левия край, изключете външния малък замък и се прикрепва към дясната страна. Точно обратното, направете същата процедура и на дясната.

Trendy hairstyles for girls in school 2019 photo