Всеки родител се сблъсква със стреса, когато на сутринта да събира на едно дете в детска градина. Съответно, всеки ден трябва да се направи подходяща прическа, така че детето да изглежда спретната и достойно. Предимно малки деца едва ли ходят на детска градина. Ги мързи да ставам сутрин, причесываться, и, съответно, да се облича.

Всички знаем, че малките момичета в някои случаи показват на родителите си, че искат да носят прически. Палави момичета често се променят своя начин. Така че, за да не се разстрои детето си и се моля в някои отношения, трябва да се научат да правят красиви детски прически, преди история в детската градина.

Trendy hairstyles for girls in kindergarten 2019 photoTrendy hairstyles for girls in kindergarten 2019 photoTrendy hairstyles for girls in kindergarten 2019 photo

Модни косата на опашка пълзящи опашка за момичета в градината 2019

Тази прическа няма да ви отнеме много време преди да се отправят в детска градина. Той използва интересна техника на плетене, за развитието на които може да е необходимо известно време. Но ако веднага не се окаже, след което можете да направите, за да започнете косата с обикновен плитки, а по-късно се премести на по-интересен вариант, както е показано в нашия майсторски клас.

Добра гребен дългите коси на момичетата и вземете малък кичур от челото си. Плитка го свободно в обикновена косичкой Трехпрудном.

Прекара пръсти на лявата ръка на една от кичура коса, опънете пръстите на дясната ръка, другите две в посока на главата.

Сложността на тази прическа е пагони „прибивании“ направления. Ако не успее да направи това внимателно от първия път, след малко практика ще е задължително да се научат да го правят.

Trendy hairstyles for girls in kindergarten 2019 photoTrendy hairstyles for girls in kindergarten 2019 photoTrendy hairstyles for girls in kindergarten 2019 photo

Закрепете края на пигтейли силиконов каучук.

Направете две такива опашка от двете страни. Можете да проявите въображение и да направите косата си градина с много косичек, отколкото в нашия случай, ако не разполагате с достатъчно време за това.

Съберете свободни коса на опашка. Лежеше на горната част на шиш. Печат дизайн с ластик.

Отделят малка част от долната част на опашката и увийте я около собствената си база.

Прическа дракончик за момичета в детската градина 2018-2019

Тази прическа се нарича френска плитка. Тя се извършва по следния алгоритъм (На снимката като следвате инструкциите за ваше удобство, също и Схема на плетене).

Изолиране на челото три направления еднаква дебелина и започнете да тъкат обикновена плитка. Как да се върви към върха се изгражда в плитка, свобода косата, добавяйки ги в страна направления. Продължи, докато всички косата няма да бъдат вплетени в косата.

Trendy hairstyles for girls in kindergarten 2019 photo

Като всяка популярна прическа „дракон“ има много варианти. По този начин, коса могат да тъкат наклонена, зиг-заг “ и „обратно“ чрез поставяне на страничен кичур в центъра, а не върху него. Интересно изглежда прическа с няколко плитки. Разстоянието между тях трябва да бъде не по-малко от 5 cm (виж Третата снимка в галерията). Като аксесоари можете да изберете дъвка или малка скоба за коса за обикновения ден в градината и подходящ за цвят рокли, панделки за абитуриентски бал или парти.

Trendy hairstyles for girls in kindergarten 2019 photo

Модерен стил за коса шапчица за момичета в детска градина 2018-2019

Помислете за поетапно още един вариант прически за момичета, детски градина на 5 минути, лесна и красива. Такова подреждане се нарича „шапка“.

За неговото прилагане трябва да гребен косата си и се разтвори ги в кръг от центъра на короната. Разделете целия обем на косата наполовина, така че да бъде по-близо до центъра, за да се съберат в стегнат кок на темето, а другата половина остава за цялата гама на главата си да падне. След това започва да плете на плитка в кръг около главата си, вземете част на косата от централната греда и някои от тези косми, които ниспадают, като обикновена кошница, само за да се направите, че косата заплетены в плитка, която минава от централната греда и в крайна сметка да формират шапка. Когато spit trudges около главата на момичето, а останалите на опашката трябва да намерим ластик и внимателно сезон под оплетку. В точката, където можете да прикачите красива щифт.

Trendy hairstyles for girls in kindergarten 2019 photo

Прическа spit „набързо“ за момичета в детската градина 2018-2019

Прост, смел дизайн „на бърза ръка“. Прическа не изисква много време.

Trendy hairstyles for girls in kindergarten 2019 photo

Инструкции:

    Съберете опашка, гребен; разделете на кичури на две части; нанесете малко пяна или мус на кичура да се държим заедно; скрутите всеки кичур в една посока; сега свържете на тел. Ако скрутили направления в ляво, сега обръч надясно; не забравяйте да използвате косата си на една страна и Кинк задължително в друг. Така че готовият колан, ще бъде добре да стоят; долната част на замъка на ластик или заколкой; след тренировка, вие можете с лекота да събере оригинален колан от три, четири или повече части; може да бъде леко начесать всеки кичур на косата и създаване на обемен монтаж; опитате да направите прическа е много по-лесно, отколкото да се чете на описание.

Модерен венец за коса, цветни гумени ленти за момичета в детска градина 2019

На пръв поглед тази прическа изглежда трудна, но след като се опитате да го направите веднъж, и това може да се превърне в пръчка-выручалочкой за онези времена, когато преди да постъпи в детска градина за много малко време остава, и косата момичета искам да организира в чист прическа.

Trendy hairstyles for girls in kindergarten 2019 photo

В този случай трябва да бъдат събрани достатъчно еластични ленти, за да отговарят на облекло на малките дами. Въпреки, че това не е задължително, в случай на малко момиче, можете да използвате цветни ивици в произволен ред.

    Разделете вертикално пробором половина. Вържете ги на опашка за обзавеждане. Разделете всяка част на половина ги хоризонтално пробора. Сега всяка от четирите части се разделя на две части. В резултат на това, вие получавате осем малки опашки. Изберете произволно опашката. Извадете го от еластична, и отново го свържете, но с направление, в близост опашката. Свали гумена лента, и отново равен, но с предходните две опашки коса. Така че да се движат в една посока в кръг, докато не остава само една опашка. Сега просто да поставите опашката си под лента венци. Продължи, докато цялата коса ще бъдат венец. Сезон останал на върха под венец.

Модни горе-долу-диаманти прически за момичета в детска градина 2019

Това е една проста прическа е една отлична възможност за детската градина. Тя е подходяща за всяка структура на косата и на дължина, може да се счита за универсален вариант. При всичко това косата се запазват къдрици палави деца: момиче ще запази чист вид в продължение на целия „работен“ ден.

Trendy hairstyles for girls in kindergarten 2019 photo

Инструкции:

    Срешете кичура и ги разделят на няколко равни части. При това се уверете, че частите, които са разположени равномерно по цялата глава. От всяка част направете опашката и поставяне на ластик. Връзката на тези опашки помежду си, образувайки нишки диаманти. В резултат на това имате трябва да се окаже аккуратная прическа, състояща се от няколко чисти диаманти-на кичури. Върховете на опашките, да се определи невидим.

Това е благодатна „почва“ за създаване на тяхна основа на различни прически. Можете да променяте полагане на различни цветни гумени ленти, ленти, за да се създаде вместо диаманти, други форми, да се експериментира и всеки път, когато получи нови интересни резултати. Също така ще изглежда добре, ако първо да направите конска опашка и плитка опашка, а след това под формата на диамант — това ще изглежда по-декоративни.

Съвети от професионалисти за това как да създадете детски прически

Trendy hairstyles for girls in kindergarten 2019 photo

    Подготви косата за стайлинг: първо, измийте направления с шампоан. Преди миене на косата, срешете рядък гребен направления. Измиване с шампоан нанесете на косата с кърпа (не се трият) — всички тези мерки са необходими, за да се предотврати спутывание и малки повреди на косата и корените, и за суха коса: след измиване с шампоан, задължително нанесете балсам; за предпочитане сушени по естествен начин, лак и други укладочные средства са противопоказани за деца до 7 години; малки игли и шипове е препоръчително да не се използва прическа за много малки момичета-това не е безопасно; ако искате да украсяват косата бантиком, изберете малък, чист лък, не са големи и закръглени. Малък лък в тон с роклята ще бъде прекрасен и оригинален допълнение; къдрици перфектно допълват перли, панделки, цветя и щипки за коса; косата не трябва да попадат в очите-той е изпълнен с конюнктивит и кривогледство, и като цяло, което създава много неудобства; ако космите са тънки и дълги, много са атрактивни, за да се плитка коса и съберете ги на висок кок и може да бъде украсена с мъниста или цветя; ако вие наистина искате къдрава коса, е добре да се използва по-нежния метод на вълна: вечер на мокра коса в плитка стегната косичку; детски полагане имат едно неприятно свойство — бързо губят формата си и се разпада. Какво да правя?! Тук трябва да се намери правилният прическа. Най-добрите различен вид плетене — шиш, кошници, змия и колоски. Те могат да издържат на активност на бебето, косми, подбрани и не са изкачване в очите, за предпочитане в процеса на подреждане на детето нещо отвлече вниманието: и на него няма да скучаете и ще направи всичко внимателно.