прически

Модни прически за момчета на 16-17 години 2019 снимка

Желанието на подрастващите да изглежда эпатажно и ярко. Те предпочитат креативни прически, така че понякога дори не растат дълги коси.

Момчета на 16-17 години, важно е, че те видях на един млад човек и се възхищава. Затова и прически те избират за себе си, често не слуша родителите си.

По този начин създаването на прически с уникални модели на храмовете или на прическата, когато косата кратко почиства, и още една дълга почивка.

Trendy hairstyles for boys 16-17 years 2019 photoTrendy hairstyles for boys 16-17 years 2019 photoTrendy hairstyles for boys 16-17 years 2019 photo

16-17 годишен млад мъжете обичат прическа „творчески бъркотия“. Класически прически те промени.

В тийнейджърските си години, момчетата започват да се проявяват във всичко, включително и на външния вид. Прическа се превръща в неразделна част от имиджа. Изборът на прическа за юноши голям и много по-разнообразни, отколкото за момчетата.

Модни прически бокс и полубокс за момчета на 16-17 години 2019

Прическа, наречена „бокс“ и брат му „полубокс“ са известни по целия свят. Той не изисква много стайлинг в разгара на лятото-това не е проблем и няма да загуби формата си под шапка през зимата. Универсална прическа, която отива почти на всеки. Но това не изглежда много, само в случай, ако космите са прекалено фини. Дължина на бретон не трябва да надвишава три сантиметра, така че за училището това е чудесен вариант. За младите спортисти това е перфектният избор. Косата няма да се намесва с бягане и упражнения.

Отличителните белези на скоростната-дължина на косата – от 1 до 4 виж къса прическа отваря лицето и придава черти на мъжествеността на детето. Къдрици не стърчат в различни посоки, така че картината е винаги на върха.

Trendy hairstyles for boys 16-17 years 2019 photo

За създаване на прически бокс ще се нуждаете от следните инструменти:

    Филировочные и фризьорски ножици. Гребен. Бръснач. Машина.

Подстригване с ножици

Бокс-е универсален вариант, който е подходящ за почти всички представители на силния пол, независимо от формата на лицето и цвета на косата. Косата идеално се съчетава с всякакъв стил, винаги чист вид. Това е идеален модел за коса за тези, които са уморени от ежедневното миене на главата и полагане. По-долу са дадени подробни инструкции стъпка по стъпка за да се създаде тази стилна прическа:

    С помощта на директни ножици да се отбележи граница на прехода косата си от дълги към кратки. В присъствието на линия потънали храмове край на жлеба на скалата по-долу. Когато храмове изпъкнала граница, се препоръчва малко по-горе. Ако човек има изпъкнали задната част на главата, линията на прехода е по-добре да прекара под него. Косата се намира, преди да се премести, накратко скъса с помощта на машини. След срязване на главата, продължете към горната част на теменните зона, стъпка по стъпка Бистрица направление за прядью. След това трябва да профилировать косата, за да се изгладят рязко преминаване на границата на кант. За това се възползвайте от филировочными с ножица или бръснач със специална дюза. Мъже с тъмни, гъсти коси повече отива широка ивица сянка. Собственикът на белокурые къдрици, тази ивица е по-добре да се направи малко по-тънки. С помощта на бръснач лечение на линия, граничеща с лице. Ефектно ще изглеждат назъбени намаляване. Дефекти във формата отвлича вниманието на космите, премахнете върха на ножица.

Trendy hairstyles for boys 16-17 years 2019 photo

Първо, под полубокс прическа на американски военни. Стилна прическа е различно минимализъм и строгост. Прическа плавно премина в спортна среда, където тя е взет от ентусиазирани тийнейджъри. Такова подреждане ще бъде от значение както за елегантна и непринудена поток.

Прическа не изисква много грижи, така че е толкова популярна. За това, за да поддържаме атрактивен външен вид, нужда от време да измие главата си и да отида с подстригване (препоръчително е на всеки три седмици). В почивките между прическа корекция ще запази своята форма. За разнообразие, за да си заслужава по-различен начин. С помощта на специален гел или пяна, с рошава коса, или да бъдат разделени в отделни направления, както и победи бретон (директен или да направите мъжки косата с пробором на ребрата).

Полубокс е различен от класическия бокс дължина на косата на темето. Ако уиски и обръсна главата си под машината с приставка 1-3 см, приятелско покаже достатъчно дълго, къдрици – от 6 до 8 вижте Тази прическа не изисква много време за грижи, но винаги прави притежателя стилен и мъжествен.

Машина

За да даде образ на мъжественост и елегантност, не е задължително да се потърси помощта на професионалисти. Още едно предимство на тази прическа е лесна за изпълнение. Като умения, да се използва машина за коса, прическа лесно да направите сами у дома. За това подгответе следните инструменти:

    Директни ножици. Машина. Типа на машината от 1 до 4 виж

Прическа карэ за момчета на 16-17 години 2019

Каре — най-често прическа момчета в днешно време. Други стилни модели доходността на размера на глобата, тъй като той е подходящ за абсолютно всичко и изглежда много привлекателно.

Trendy hairstyles for boys 16-17 years 2019 photo
Основната характеристика на тази прическа:

Мъжки каре започва с къса подстрижка и постепенно се увеличава по дължина, като по този начин оставя малка каскада на косата. Дължината на косата трябва да достигне 10 сантиметра. Те трябва да затворите област на шията. Изглежда страхотно с каре мъжки бретон. Ако това е неудобно, тогава може да се улови невидимия. Bang-това е отправна точка за измерване на дължини на косата. Косата на слепоочията, трябва да бъде по-дълъг. На гърба на дължина достига максимум. Този модел е чудесен вариант за момчетата. С повишено внимание да се справи всеки човек. Защото косата трябва да се пита всеки ден. Бретон може да се поставят на всяка страна.

Модни прически в стил гръндж за момчета на 16-17 години 2019

Момчета, има момчета, искат да покажат своята индивидуалност, да се открояват от сивата маса. Така че, изборът на прическа за юноши 16-17 години — това е много трудно. Гръндж-това е най-добрият начин да се покаже, че ти си необикновена и имат мнение. Важното е да попадне в ръцете на добър майстор, който да може да се установи от коса средна дължина на чудото.

Trendy hairstyles for boys 16-17 years 2019 photo

Направления срезаются по специален начин и са поставени в сложни прически с помощта на специални инструменти. Ефект на „мокри косата“ с помощта на восък и гел. Но твърде ревностен не си струва, в противен случай косата ще станат рошави. Разтрийте в дланите си и нанесете восък по цялата дължина на косата и масаж. След това за определяне на това, добавете малко количество от гела и се разделете с пръсти прядки.

Модни прически с выбритыми висками за момчета на 16-17 години 2019

От едната страна На косата си с пишеща машина, често прическа с модел за момчета, от друга – доста дълги кичура. Бретон разкъсно, гладки или степен. Стайлинг на коса изисква редовни месечни актуализации.

Trendy hairstyles for boys 16-17 years 2019 photo

За да се справят с тънки, работят само професионални. При спазване на технологията е плавна линия, ясно разделяне на две контрастни област. Провокативен, ярък начин драстично се променя външния вид, предполага, непокорен дух, жаждата за промяна.

Интересен орнамент, ефектно изглежда на тъмни кичура коса. Момчета с руса коса, препоръчително е съкратен уиски, или изберете разреза за кичура коса със средна дължина.

Важно! Това е желанието на обръсне уиски, за да се създаде ефектен фигура? Не забравяйте: по-долу, за да приведе в съответствие дължина на нишките от двете страни на коса ще бъде трудно. Плевене растеж уиски изглежда мърляв, е абсурдно.

Модерна прическа шапчица за момчета на 16-17 години 2019

Аз съм сигурен, че всеки е виждал тази „шапка“. Това са основните характеристики на този модел:

различен от другите отглеждани косата в задната част на главата. Малко обръсне с бръснач, но не напълно. В горната част на косата достига максимална дължина. Преход от горе до назад, може да бъде както леко, така и остро. Последният вариант е най-разпространен сред тийнейджърите, защото той е по-голям, отколкото на първия вариант привлича вниманието на момичетата. Интересното е, че тази лесна прическа за всеки ден изглеждайте страхотно на момчета с прави коси и кудрявыми за момчета. Дебелината на косъма не е от значение. Прическа е подходяща за всеки тип къдрици. Тези прически не изискват специални грижи. Тийнейджър, трябва просто всяка сутрин правилно гребен косата си. Без инсталация или гелове не са необходими. Подстригване на косата в задната част на главата, когато косата няма да доведе до никакъв усложнения.

Trendy hairstyles for boys 16-17 years 2019 photo

Модни прически за дълга коса за момчета на 16-17 години 2019

Дълга коса днес, не само за момичетата, но и момчетата, и възможности на тези модели с разхлабени или събрани коса също са в изобилие. В горната част от нови продукти:

• каре;
• Боб;
• Цезар;
• Mohawk;

Родителите трябва да се помни, че дългата коса изисква повече време за поддръжка. Момчето трябва да се научи правилното използване на шампоани и балсами, за да му помогне да се установи.

Trendy hairstyles for boys 16-17 years 2019 photoTrendy hairstyles for boys 16-17 years 2019 photo

Но за наградата най-оптималната прическа каре или колеж, което е по-рано от жените. Но в съвременния формат, те се използват не само за момичетата, но и за момчета. Тя включва в себе си много различни варианти: с каскадными ръбове, скъсани направления или асиметрична бретон. Лесно е да се превърнат и много начини, за да промените изгледа. Важното помисли време на изследвания – Лонг Bang пречи добър преглед на това, което може да повлияе на зрението на детето. Затова трябва да се уверите, че детето го изтрили по време на училищните уроци. Най-лесният начин е обръч, тя изглежда добре на момчета.

Theme by Anders Norén