прически

Модни прически за къса коса есен-зима 2018-2019

Красива коса-това е 100% победа. Решили сте да обновите начин? Изберете нова прическа? Вие сте на. Ние не само ще ви покажем всички най-добрите къси дамски прически, но и подробно описват как правилно да изберете прическа, въз основа на Вашите индивидуални условия.

При избора на нова прическа, са важни много фактори — и структурата, овал на лицето, жени на възраст от вашия стил и предпочитания, начин на живот и професия:

Дните, когато една жена не може да си позволи нищо друго, освен да плюе, отдавна са отминали. По-активни и уверени в себе си млади дами избират къса коса: на кого трябва някой, който се намира в „сърцето“. Но тези прически може да се превърне в чудесно допълнение модерен лук на всяка възраст и всеки размер. Най – важното- изберете прическа. Сега ние се опитаме да разберем.

Модни прически за къса коса 2018-2019: тенденции

Я естественото продължение на няколко години са основните модни тенденции в модната индустрия. Съответно, основните изисквания, които са поставени на 2018-2019 прическа е лекотата на полагане и лесна нарочитая небрежност полагане на къдрици.

Неоспорима тенденция къси коси, защото се грижат за тях най-лесният. Освен това, най-подходящи са тези прически при полагане не трябва да се използва лак, восък, гел за коса или всяко козметично средство. Първо, неангажирани прави къдрици изглеждат по-естествено и по-интересно. От друга страна, за създаване на красива прическа ще трябва само да се измие и суха, че много по-лесно и по-бързо, отколкото допълнителни манипулации по тяхната ремонт на пяна, пяна или лак.

Идеално гладка прическа все още са на мода, но водеща позиция в следващата година ще принадлежат вълниста, къдрава и разрошен косата. Изключително подходящи „стъпки“ и „каскади“, самостоятелно или в комбинация с други къса коса – боб, боб, pixie, и т.н.

Друга тенденция през 2018-2019 г. в областта на къси прически ще стане агресивно изтъняване и нарушават геометрично-ясни линии ИЗРЕЗКИ И асиметрия, която се превръща класически официални побойник-романтични прически шедьоври фризьорство.

На върха На популярността в следващата година и къса коса с выбритыми затылком или ултра-къса коса на виске. По същия начин, както и в случай с асимметрией, тези тенденцията решения могат да действат като отличен самостоятелен акцент или допълни всяка стандартна прическа.

Като за модно мъжете, които ще бъдат актуални през 2018-2019 За притежатели на къса коса, а след това най-популярни са:

    • всяка наклонена бретон; асиметричен; полукръгли; завършва.

Дължината им може да бъде различна, но модни стилисти препоръчват да се даде предимство на засилено и дълги предните кичури.

Сессон

Измислил този вид прическа кратко е бил на известния британския стилист Видал Сассун в продължение на повече от петдесет години и веднага се превръща в бесноваться, защото британски фризьор, чийто гений е призната дори от съвременни майстори, успя да измисли нова технология на рязане. Ако обикновени прически запазват формата си само за сметка на заполированность, четка или маша, собственици на сессон достатъчно измиване на главата, суха коса и леко поклати глава – от косата, красиво подредени в правилната посока и остана за целия ден.

Такъв отличен ефект е постигнат английски майстор чрез използване на естествената еластичност на косата. Видал Сассун за първи път в историята на дизайна на косата брошенную пишеща машина на гребен на гребен, а не само с помощта на пръстите си. Въпреки това, той стриктно се придържа към разработена методика за калибриране, който включва в себе си само с извличане на точния ъгъл на рязане и височина направления.

През 2018-2019 естествеността, подвижността и кора сессон се дължи не само на тяхната прическа, но и някои характеристики, които са добавени, за да „освежите“ класически: дълги кичура, които се намират точно на човека, силни или едва видима асиметрия прически и частично разреждане. В тази своеобразна сессон кръгла, квадратна форма трябва да остане непроменена.

Pixie

Не губи своята популярност през 2018-2019 г. и гъвкав, толкова любим на жените от всички възрасти, палав pixie. Това е идеалният вариант за обладательниц всеки тип коса – гъсти кичури истончаются и heliroute, и обратното тънък подстрижете така, че косата изглежда по-пухкави и обемни. През следващата година, най-подходящи са ассиметричные решения, както и творчески добавка под формата на направления с различна дължина, мелирование, наклонена бретон и бритой главата.

Страница

Тенденцията версия на много популярната прическа предполага, полукръгли или почти директен бретон (малко извити и малко почиства криво, но съвсем леко, едва забележимо) и постепенно увеличаване на количеството на задната част на главата са подредени корона останали къдрици. През 2018-2019 г., те не трябва да бъде гладка, но като изключения се допускат, а класическо решение с идеално прави и лъскави кичури.

Карэ

Четири от един вид — прическа, която стана прочута още преди много векове, и е популярно и до днес. За първи път каре са започнали да носят по време на Клеопатра, и не само жените, но и мъжете, богати и бедни хора. Египет се превърна в отправна точка за каре, което е имало един вид – коса до раменете, подстригана точно, а сега каре прически че има много видове и стилисти редовно се правят промени в класически приятелка, осовременив му. Четири от един вид-това е универсална прическа, която не изисква специална поддръжка и стайлинг, удобно и красиво за публикуване.

Класически боб

Характеристика на класическия вариант на каре, че всички косми astrosaurs на същото ниво. За начало на задната част на главата се моделира контролира къдря, който определя дължината на цялата прическа. След като всеки кичур оттягивается под ъгъл от 45 градуса и се режат в посока на париетални и тилната област, така че всяка част е 1.5 см по-голям от предишния. Задната част на голи шията му, но космите тук е доста кратко. Класически боб може да се носи с бретон и без. Къс бретон ще даде образа на лекота и игривост, а дебел бретон до веждите или миглите прави поглед озадачаващо. Ако ви харесва каре без бретон, а след това може да си поиграете с пробором, Това може да бъде дори се разделиха, отстрани или асиметричен.

Разширяване каре

Дължина на косата, тази прическа отпред може да бъде до брадичката или малко под него, а задната част е много кратък, понякога выбритые вдигне прически, направи разликата дължини от най-ярките и забележими. Повечето дълги направления се създават при храмовете, които има, те как ще оградена от лицето. Къдрици на врата си лягат точно, „лесенкой“ или каскада, в зависимост от прилагането на технологията. За къдрици, които са разположени отзад, се използва техника на косене – Пойтинга, в резултат на краищата на косата са вид на зъбите, което прави контура на прическа е мека и изключително женствена. Разширяване на каре могат да се носят от жени с всякакъв тип лице.

Градуированная прическа карэ

Това многоетапно козметика, особено популярна сред момичетата и младите жени. Прическа е интересна с това, че тя се характеризира с определена restrainst, и пера, стрижется при фризьор ще даде романтичен образ крие угловатость форма на лицето. В задната част На главата коса, прическа с класификация, след като се определи формата на прическите. Кичури придават на времеви зони и изрежете с помощта на Пойтинга – зъбите на края. Най-издължена край на косене се стремят да се изправи. Наскоро по невнимание и Ремстройтреста в косата на мода, и завърши с каре създаване на лек хаос в главата, че не е трудно.

Прическа каре на крака

Площта се характеризира с голям обем кичура коса на темето и невъзможно къса коса на главата си. Размерът / видът на предните брави са прави. Подходящ каре на крака, жените с прави коси и красива врата, но липсата на прическа е необходимо често да посещават фризьор.

Каре с бретон

Бретон може да се комбинира с различни видове каре. Най-доброто, което тя чудесно прикрива недостатъците на лицето: кръгла, овална му наклонена бретон, а е квадратна форма ще бъде равна директно, кратко да се разшири визуално тесен чело, дълъг, скриване на твърде високо. Ако искате да направите прическа каре с бретон, не забравяйте, че косата трябва да бъде доста дебели. Къс бретон и придава младежки външен вид, игривост и лекота, дълги, напротив, те прави по-загадъчен.

Каре „балон“

Тази прическа не е често поръчвам фризьори, тъй като тя не е подходяща за всеки тип лице. Прическа „топка“ е изпълнена по такъв начин, че лицето на момичето като че ли поставена в топка от косми. Прически, подходящи за диамант или фини черти на лицето.

Боб каре

Това е кратката версия mixboy прическа, която съчетава в себе си характерните особености на Боб и каре ще бъдат изключително популярни през 2018-2019 година. Също като другите прически за къса коса, стилисти препоръчват да се откаже от ясни геометрични форми и гладки участъци в полза на асиметрия и умишлено небрежност. И най-креативните сред модерните модни варианти е единодушно, на име Боб, допълнена в центъра на главата дълъг дебел катинар, който лесно може да се постави, както на класическата, така и ярък неформален стил (например, mohawk). Тенденцията решения с обръснати или късо подстриган косата в тилната и/или времеви част на главата.

За любителите на ретро прическа боб с выбритыми затылком лесно се трансформира в модерна прическа от 60-те години на миналия век. За този направления в корените, за да направи най-обемен, а отгоре гладък и прав. Мода и допълнение на необичайни и ярки дрешки готов!

Как да се поставят на капитана?

Всеки учител е лесен за полагане, достатъчно, за да се запознаят с особеностите на косъма и лице за правилно създаване на прическа.

    • разпределете по косата пяна и я закрие кичури върху ролките, подсушете със сешоар и само на третия час той ще е готов и за определяне на повърхността трябва да поръсва се с лак за бързо натрупване на корените на косата, трябва да нанесете пяната и почистете го по цялата дължина, след наклони главата си, за да унищожи коса и подсушете със сешоар. След това само с четка и да се фиксира с лак;

    удар-назад се осъществява с помощта на кръгла четка, които по време на сушене на краищата на косата загибаются вътре (предварително върху косата се нанася пяна). Гребен раздяла отстрани се формира, го можете да изтривате косата си с едната ръка за ухото и го закрепете с фиби, гел или лак; за изходния параметър трябва завить краищата на косата навън с помощта на сешоар и кръгла четка, така че за смазване на косата и спрей лак.

Каскада

Каскадни прически за следващата година не е подходящ само обладательницам с дълга коса. „Каскада“ на къси къдрици изглеждат много интересно, но тенденцията 2018-2019 ще бъдат със степен прически за къдрава коса и къса дължина. Разбира се, при жени с кръгли лица тези прически не се получи, но се омекоти ъглови характеристики на триъгълна или квадратно лице, а също така да се подчертае, класическа красота овална те са напълно в състояние.

Асиметрия 2018-2019

Къса коса асиметрия добре дошли в каквато и да е форма:

    • контраст дължина на предните направления на косата; с бритой главата; равен-неравен „шапка“; дълги кичури отгоре.

Разбира се, такива интересни допълнения не само indiwidualiziruyutza всеки стил, но и визуално подмладяване на представители на нежния пол на възраст. Когато тази асиметрия не трябва да бъде предизвикателно ярки, достатъчно само за лек липса на симетрия, и обикновена прическа е напълно променил.

Бретон

Модни прически за къса коса 2018-2019, снимка новости, които са представени в тази статия, не може да бъде пълно без съответната бретон. През следващата година тенденцията ще контрастиращи „дължина на косата-дължина на бретон“, т.е. кратък костюм дълги къдрици или на дългия бретон.

Що се отнася до неговите форми, главно тя трябва да бъде наклонена. Допускат се и други варианти, но те трябва да се поставят в една и съща посока, дори и ако първоначално бретон е замислен като видео. Едно от малкото изключения е Боб. В този случай, най-подходяща се счита за полукръгла бретон с дължина до износител. Това може да бъде леко оръфан, скъсани и многопластов.

Изображения за жените на 30 години

На 30 години-това е вече определен статут. Ориентирани момичета в избора на прическа. Често ни питат, като се обръща специално внимание на тази възрастова граница.

Ако сте над 30 години, но се чувстват по-млади и енергични, да се подчертае неговата, като към разказа на класическия вариант на къса коса да се структурира в отделни направления. Това ще ви позволи да прикачите всяка игривост.

Интересен вариант може да бъдат в раздел прически. Той е подходящ за тези дами, които не искат твърде млад, той е готов да се подчертае вашия знатност и елегантност.

Прически за жени на 40 години

Дами над 40 трябва да експериментирате с къса подстрижка „лесенка“. Защото в тази възраст се забелязва започват да се появяват физиологични промени косата. Някой забелязва, че те започнаха да стават мазни, някой каза, че ръстът на техните сухи и безжизнени. Стълба ще ви позволи да ги добавите обем и живот, и големи къдрици за бързо мръсна коса ще им позволи дори и през нощта, за да изглежда по-добре поддържан, а не „висят сосульками“.

В допълнение към анти-стареене допустими отклонения за включване на опцията „под момче“. Гарсон-това е превръщане на срязване. Тя дойде от Париж, където стотици жени, за да се опита героиня на романа, която е озаглавена „Гарсон“. Эмансипированная, но женска вълната на подема на Коко Шанел.

Само не забравяйте, че тази прическа не ще изглежда добре, ако имате проблеми с наднормено тегло или неправилна форма на ушната мида. Освен това, този вариант е къса прическа категорично не са подходящи за дамите с кръгла форма на лицето. Идеално за неговите тесни, овални или дори ъглов лицето, като момче. Във всеки случай, стилисти препоръчват да изберете в случай, ако наистина сте готови да остане весело и безгрижно, уверен в себе си и не гледайте на мнение „баби на пейката“.

И друг общ момент: всички къси прически преместване внимание на шията. Така че, ако на врата ви, меко казано, не е съвършено, и шията бяха покрити бръчки, това не означава, че къса коса трябва да бъдат изцяло отхвърлени. В този случай, не забравяйте, красиви шалове, кърпи за глава, чорапогащи и големи бижута, които помагат да скриете недостатъците.

Къса коса след 50 години

Но дами след 50 стилисти предлагат да разгледаме кратък боб. Това е много разнообразни прически за къса коса, легенда! Това могат да бъдат многопластови, асиметрични, каскадни. Добър помощник ще ви помогне да изберете своя вариант. Освен това, не се страхувайте бретон. Много жени смятат, че те са трудно да се грижи. Но, в повечето дами след 50, косата просто стават сухи. Освен това, не е добра къс бретон ще затвори бръчки на челото, че е ясно визуално подмладява. И просто разкъсани бретон ще помогне да се създаде допълнителен обем.

Всички възможни водопади също са подходящи за тази възраст, като към косата, обувки и имидж на свежест. При това без да попадат в крайности и не прави невероятен експеримент, с вашия образ.

Но това, което наистина трябва да се откажете при избора на късата прическа е гладко, събрани на косата и този вид стайлинг на коса. Те също подчертават естествената в тази възраст поредение на косата. Така че, избор на прическа, не забравяйте за правилното полагане. В противен случай, резултатът може да ви разочарова.

Къса коса елегантен и бизнес стил

Расте броят на жените в днешно време активно участват в кариерата си. И, разбира се, друг важен въпрос е изборът на подходящите прически за бизнес-дама. Къса коса, обикновено искане доста „мъжки“ ситуацията в това отношение. Той съвсем ясно показва вашите приоритети в живота: работа, развитие, печалба. Ако това не е точно това, което очаквате от тази работа, откажете се от къса коса.

Много психолози твърдят, че длинноволосые дами прощава на по-голям брой дефекти. Въпреки това, комуникацията с тях не са равни.

Има още един момент. Мисля, че ще излъчи своя външен вид, и как можете да го лекуват. Например, ако вие, да кажем, секретар или мениджър човешки ресурси, изглеждат в прическа „шапчица“. Това е доста капризна на косата. Ако имате много къдрава или непокорни коси – това не е вашият вариант. Но в перфектно изпълнението, тя е очевидно изглежда много аристократично и богато, по този начин, вашата фирма ще се възприема като солидна организация, „славно минало“.

Но ако седнеш на масата за преговори или да се вземат кардинални решения, не се избират прически с бретон. Смята се, че неприкрытая на очите и на челото, се възприема в преговорите, като цифра по-голяма откритост партньор. Ето защо, избор на кратък боб, например, да се направи това, без бретон и удължени предни кичури. Pixie може да се направи с много малко филированные бретон зачесанной на рамо.

Theme by Anders Norén