Луксозни дълги къдрици — предмет на гордост или завист от повечето момичета. Това не е изненадващо, едва ли ще намерите в класически приказки или анимационни филми Принцеса, стриженые под момче. Освен това, прически за момичета с дълги коси са интересни и разнообразни. Как да оформите косата си малко да се притеснявате, че прическата е не само елегантен външен вид, но и е практично?

Какви детски прически за дълга коса?

Пое дълга коса до ниво плешки и по-долу. За момичета на всяка възраст те са наистина въпрос на гордост. Но за майка ти или баба, ви помага да се грижи за косата, има много мороки. Поради неугомонности момичета коса изисква често миене, внимателно вържете, и нито един от стилове (дори и с огромно количество специални инструменти) не се пази по-дълго от няколко часа. И ако в един типичен ден за това неудобство може да затвори очи, а след това се наслади млада и модата трябва да бъде на височината.

Trendy hairstyles for long hair for girls photos 2019

Условно, детски прически, като при възрастни, могат да бъдат разделени на две категории — дневни и вечерни. Един ден всички прически, обикновено е много просто: плетете косичку, една или две опашка или кок случай, когато трябва да се държат възможно най-дълго с красива прическа. Причината за това единство, една сутрин, когато едно момиче се разхождаше в училище, възрастните, отиват на работа и няма време за изобретяването на нови, интересни прически. Междувременно, психолози смятат, че това е сутрин, „predebate“ време е най-важно за общуване с близки хора.

Trendy hairstyles for long hair for girls photos 2019

Варианти за прически за момичета за всеки ден, са много. Дори и с нормална опашка, може да излезе поне 31 вариант и не се повтаря в продължение на един месец! И повярвайте ми, това няма да ви отнеме много време, това ще е вдъхновение и малка мамят лист с инструкции стъпка по стъпка указанията.

Trendy hairstyles for long hair for girls photos 2019

Прическа „фолк бар“, който е с дълга коса за момичета

Не трябва далеч да търсят варианти, красиво заплетенные косата в училище още от нашите баби. Да вземеш понятието „народ“ – това е чудесен вариант. Това е тъкане, подходящи за момичета с дълги коси, препоръчително е те да са дебели. Имате нужда от сатен лента.

Къдрици старателно претърсена. Разделете ги на две части, като дори раздяла. Плитка за две плитки, с основата на ушите. Тъкане на упражнения със стартирането сатенена панделка. Включете край на дясната опашка с основаването на лявата и обратно. Останките на лентата се закрепва на лък.

Trendy hairstyles for long hair for girls photos 2019

Модни прически паутинки от косичек за дълга коса за момичета 2019

Повдигна горната част на косата в центъра на челото и го скоба или гумена лента. На отделни подобни детайли от двете страни на всяка страна около челото и вратовръзка гумени ленти. Вземете първата част, разделете го на половина.

От всяка част на плитка косичку. Осигуряване на прозрачна гумена лента.

Повторете същото в страничната част. Направете 6 косичек. Вземете два кичура около износител и плитка прости опашка.

Само 8 Кос. Да вземем 2 и 3 плитки скрутите ги заедно и добавяме резултат 4 плитки.

Осигуряване на прозрачна гумена лента. Вземете преплитане на 5, 6 и 7 съберат и добави 5. Осигуряване на прозрачна гумена лента.

Оказва се 2 дебели плитки.

Trendy hairstyles for long hair for girls photos 2019

Twist 1 тънка косичку около храма и 2 подложки. 4 Обрат глоба косичке около храма и дебелина на 3. Вратовръзка дъвка. Останалите 2 пигтейли свържете и тъкани в едно.

Получава се красива детска прическа за момичета с дълги коси.

Модни плитки Прическа рибя опашка за дълга коса за момичета 2019

Тъкане може да започне както от горната част на главата и опашката. Да разгледаме първия начин.

    Първо, внимателно гребен косата за по-лесно разделяне направления. Начесать те не трябва да бъдат, за да се избегне заплитане на нежните детски къдрици. Изберете две нишки и ги сгънете кръст. След това от сумарната дебелина на косата, отдели един кичур от лявата и дясната. Смисъл ширити последователно покрития и пресичане помежду си на кичури коса. Казано по-просто, ръцете държат две работни направления, вземете новата (трета част) на ляво и да се прилага право, като по този начин се налага го на лявата и обратно, от своя страна. Тази последователност от действия продължава, докато не бъде украсена главата. След това към свободния край на косъма. Тъкат на две равни части. От левия край, изключете външния малък замък и се прикрепва към дясната страна. Точно обратното, направете същата процедура и на дясната.

Trendy hairstyles for long hair for girls photos 2019

Прически с панделки и букети коса за дълга коса за момичета 2019

Ако вашата принцеса течни косата си, тогава по-добре да изберете обемни прически. Например, идеалният вариант ще къдрава коса в кок в задната част на главата или на темето. За да създадете такава прическа, трябва да я закрие коса с помощта на плойки или термобигуди, да я огъвате ги тегли и в кок. Готовата прическа закрепете фиби и лак за коса.

Trendy hairstyles for long hair for girls photos 2019

Красиво и необичайно изглеждат прически с панделки от косата. Последният може да бъде поставен в задната част на главата или на върха на главата му. Правете им твърде лесно. Това ще опашката и перетянутые ластик. За последен път къдрици не трябва да мине през венеца до края, и да се спре на половината път. В резултат на гредата е разделена на две части и да се отстрани и на върха на опашката, за да приключи средата на „лук“. За консолидиране на всички невидими.

Trendy hairstyles for long hair for girls photos 2019

Практични и подредено, но не по-малко красиво, всички колани. Те могат да се върти в която и да е част на главата. В средата или от едната страна или от двете страни – всеки път това ще бъде нова прическа.

Можете да направите две обикновени опашка в горната част един от друг. След това скрутите ги стегнат турникет, и осигуряване на фиби. Прическа създава впечатление, че тя колдовала един час. Всъщност, времето не надвишава пет минути.

Модна прическа „Мики Маус“ за дълга коса за момичета 2019

Разделиха, разделете косата на половина. Всяка част е разделена на две – горна и долна. Гл. с гумени ленти. Вземете долу в ляво.

Разделете го на половина. Оставете един малък кичур отдолу. Лявата и дясната страна и закрепете с помощта на лепило или фиби. Долната част на подложки под формата на Спайк, повдигане нагоре кичура от двете страни. Когато дубликат на върха, сигурно плитка тънък ластик. Вземете горната част на косата.

От първата опашка се добавя към него и оставащото свободно опашката. Закрепете ги заедно.

Trendy hairstyles for long hair for girls photos 2019

Вземете коса кравайче и проденьте си на опашка. Закрепете фиби. Расправь косата около поничка, така че те са напълно скрити. Сложи ластика отгоре под Donut.

В резултат се получава чист възел.

От косата-безплатно изолиране на един малък кичур коса. Върти от ухото му, трупане на допълнителни кичури коса.

Плитки около гульки, напълно околните му. Останал на върха на скриване на невидимите. От дясната страна се повтаря същите действия.

В резултат на това се получава много красива детска прическа за момичета с дълги коси.

Модни прически опашка цвете с дълга коса за момичета 2019

Отделно централната част на косата около челото. Обратно на време се отместват и да се фиксира на ластик или плътен клип.

Вземете кичур по средата на челото. От първата част на ухото отвътре навън, повдигане нагоре кичура от двете страни. Плета плитка малко настрани.

Разхлабете направления в плетенку за допълнителен обем. Когато те достигнали до задната част на косата е вплетена в него, като обикновена плитка.

Поставете го на удобно място под формата на цвете. Закрепете фиби.

Trendy hairstyles for long hair for girls photos 2019

Модна прическа „френска плитка“ за дълга коса за момичета 2019

Trendy hairstyles for long hair for girls photos 2019

Бързи тайните на прически

Използвайте гребен с широки зъби за внимателно гребен коса. Вземете кичур коса в предната част на главата, safesite назад, без да пробора и гребен с фини зъбци разделете го на три части. Да сложи кръст на лявата част на центроплан, а след това хвърли дясната част чрез център (свързан само раздел). Трябва да се засилят. Като се започне с дясната си ръка, с помощта на показалеца или кутрето, като малък не е твърда заключване на дясната страна. За да прикачите конец на дясната част. Сега отново се премести в правилния раздел, както и при изплитането на обикновени плитки. След това, по същия начин, изберете една малка кичур коса от ляво и присоедините си към лявата част. Трябва да се засилят. Продължавайте да добавяте малки прядки на косата от дясната и лява половина, оставяйки свободни кичура отстрани. Да се движи надолу до задната част на главата. В задната част На главата разделете останалите свободни косата на врата на две части (дясна и лява) и ги поставете на дясната и лявата секции съответно. Ако косата ви е дълга, до върховете на повече от нормалната опашка и я закрепете на ластик или заколкой. Френска плитка е готов.

Trendy hairstyles for long hair for girls photos 2019

Навечерието на косата е доста проста и се справят с нея, дори и тези майки, които са по-сложни, отколкото прости опашката моите момичета нищо преди това и не.

Trendy hairstyles for long hair for girls photos 2019

В храма трябва да се разделят на средната кичур коса разделете на три равни и започваме да се плете на плитка, при това се вземат само външните направления. По този начин детето ще получи френски получаваше. Ако имате желание допълнително да украсите прическата си, то това може да бъде направено, с помощта, например, сатенена панделка в ярки цветове.