прически

Модни прически за дълга коса пролет – лято 2019

Красива дълга коса винаги се считат за еталон за красота. Въпреки това, без подходящи грижи, косата едва ли ще бъдат привлекателни. И една от причините за това е неравномерното по дължина и най-вероятно поредеют съвети, които ще помогнат да се отървете от стилна прическа.

Това ще направи косата по-живи, обемни и силни, и ускоряване на техния растеж. Не се притеснявайте, опитен майстор изберат прическа на вашата дължина и нарязани на излишни. При избора на прическа може да се използват различни фактори.

Ефект мокра коса 2019

Една от най-модерните тенденции в прическите 2019 — ефектът мокра коса. Това не е трудно. Просто трябва да се използва при инсталиране на малко гел със същия ефект. Най-важното при създаването на прическа е да не се прекалява.

Как да направите модерна прическа? Можете да зачесать косата с гел назад и да се определи защипами от двете страни. Можете да поставите бретон красива вълна (както е показано на снимката по-долу). Друг вариант, за да се създаде модерен стил на косата 2019 — стил на косата с помия гел вълни.

Бретон

Ако все още искате радикални промени, но аз се страхувам отсече дължина, опитайте бретон. Тази година разнообразни бретон и chelochki можете да видите модели на водещите модни дизайнери. Можете да вземете бретон по своему. Популярната супер-къса директна бретон, преки и гъсти вежди, коси и скъсани. Също така в тенденция прореженных Холивуд бретон, прикрывающая линия на веждите. Тя много творчески изглежда с по-дълга коса, но и ще добави и вашия начин на докосване на духа на 90-те — епоха, която вече трети сезон до голяма степен диктува тенденции на съвременната мода.

Избор на бретон, не трябва да забравяме, че той носи още и практическа роля. Бретон може да промени лицето и дори баланс профил! За да се разбере какъв ще бъде ефектът от бретон, можете да отпечатате вашите снимки и просто маркер, за да нарисувате моят силует на косата: с бретон. След това наблюдавайте, като лицето изглежда в тази рамка. Овал, може значително да промени формата си! По подобен начин може да се оцени влиянието на бретон на профил (носа, брадичката).

Разрошен прически в стил гръндж фото-2019

Искате да направите модерна прическа? Просто не расчесывающиеся:) през 2019 г. ще бъдат много популярни разрошен прически в стил гръндж. Те изглеждат така, като че косата просто да хвърлите на вятъра. Да се направи такава прическа е много просто. Подсушете косата, както обикновено, след това нанесете малко количество светлина, Муса и внимателно повдигнете косата на темето. Може допълнително да се фиксирате с лак за коса.

Модни дамски прически Бохемски 2019 снимка

Този начин е дошъл при нас също през миналия век, през 60-те години. липсата на изискан дизайн прави конструкция е особено привлекателна за младите хора. В младостта си всички тези красиви, вымыла косата и забравих причесаться вече изглежда очарователно. И дори специална прическа не е необходим за тази прическа; просто се нуждаят от красива здрава коса. По-добре да са леко вълнообразен и Прав, може да е малко каша или podite по време на сушене. Продуктът може да се прилага за увеличаване на обема и направления на послушание.

Прически мода „италиански“ 2019 дълга коса

Един от най-важните варианти на прически за дълга коса остава „италиански“ с чести дълбоки стъпки. Тя е подходяща за тези, които по природа е надарен с тънък косъм, тъй като ви позволява да създадете ефект на обемни прически. „Шапка“ не трябва да се открояват на фона на общата дължина на косата. Модерен вариант на тази прическа предвижда за класифициране или асиметрия. Къс бретон не са добре дошли. Ако искате да оставите бретон, то тогава по-добре да го отглеждат най-малко на скулите и зачесывать настрани.

Лисича опашка

Друга популярна прическа за дълга коса се нарича „лисича опашка“ и коса в ъгъла. Заслужава да се отбележи, че този вариант изглежда много зле за тънка коса, които веднага започват да изглеждат нездравословни и са повредени. Победител същата гъста коса обратното ще е много оригинална прическа. За да засили ефекта на опашката по живопис, например, е идеално омбре. За хармонията на предните кичури на косата при тази прическа трябва да бъде много по-кратък, отколкото отзад.

Обем и структура

Следващата тенденция, за която говорим, е стилизация текстура. Да, този въпрос, разбира се, струва си да се обсъжда, говори за прическите, защото избраната форма трябва да бъде променлива и лесно да се запознаят с всеки изминал ден. Това не е толкова очевидно, но от обмислена функционалност на косене зависи до голяма степен от вашия ежедневен стил. Това не е достатъчно, за да бъде ефектна на изхода на шоурум, искам да имам комплименти всеки ден!

Така че, тази година е много наболял въпрос обем и текстура на косата. За по-голям обем на косата е да се допълни с каскада (степен) на прическата. И визуален обем на работа от определен вид творческа живопис: например, мелирование. Второ-това е структура на косъма. Отдавна са отминали дните на „химия“ и общата мода в права коса. Сега в тенденция естествени текстури (или тези, които изглеждат максимално естествено). Ако предпочитате да носят гладка коса, тогава опитай да се грижи за здравето си, защото в природата изтощена коса гладка от всякога. Така или иначе, ние всички имаме много лоши коса укладочных средства и горещи инструменти, сешоар и плочи). Затова ние препоръчваме, че през 2019 г., трябва непременно да научите няколко модни прически, които са малко по-гъсти и/или вълнообразни текстура на косата. Духът на рок-н-рол

Духът на рок-н-рол

Продължаваме с темата за натуральности, ние се отбележи, че в много случаи в света стилисти става въпрос за подчертано помия. Растрепанный, разрошена, изрязване на слоеве коса — много актуални решение. Също и рок-н-рол настроение в съзнание, ще допринесе за ниски и дори са оставени на опашки, небрежные плитки и други „бунт“. Ако не ви харесва образа на рок-бунтовен дух, може да бъдат вдъхновени от европейската бохеми 60-те години. Прически героини Бертолуччи — това е вашият наръчник на мода през този сезон. Не забравяйте да се подчертае проява на свобода в облеклото и аксесоари, за да завършите лук, за да гледате. За перфектния външен вид добавете малко мечтательности и истински ентусиазъм в очите

Творчески цвят срещу физически

Накрая си струва да споменем и боядисване на косата. През този сезон В световните подиуми и червените пътеки също има места по-малко от максимално естествено и творчески начини за боядисване.

Парадоксът е, че често няма противопоставяне между тези варианти. Модерната технология е сложно оцветяване, предназначени за създаване на естествена поглед: „выгоревшие“ кичура коса, плавни преходи цветове, тъмни корени, благородна седина и т.н., Така че бъдете сигурни, за проверка на реалните цветове и нюанси, в този сезон, като изберете най-добрите за оцветяване и напълнете своя уникален цвят на изображението. Но понякога, че творчеството се ниво на луд тогава и дами, избрали ярки цветове и красиви наклони на косата. Ако не го направите, тази година можете да се опитате всеки цвят: червен, розов, лилав, тюркоаз в цветна картина или в дъгата преходи контрастни цветове.

Theme by Anders Norén