прически

Модни прически със средна дължина снимка

Средната дължина на косата чудесно за създаване на всяка прическа. Днес дизайнерите казват, че на мода са включени режийни кичура коса.

Тази модна тенденция се дължи на факта, че повечето жени се стремят да създават къси прически. В резултат на това, ако искате да проектирате прическата, която предполага дълга коса, можете просто да използвате режийни кичура коса. Какви направления в модата?

Да, дори и в света на удължаване на косата има своите тенденции. Днес, дизайнерите все по-често се използва като разширение на опашка на леопард направления и направления с расцветкой.

Този подход дава възможност да се запази косата в добро състояние и за създаване на зашеметяващ завършек! През този сезон, като никога, модни прически за средно дълга коса.

Ако природата е овластена вас буйна и гъста коса, с дълга коса под раменете, а след това имате възможност да направите оригинален приятелка в стил каскада.

Каскадни прически придават на косата невероятен обем и женственост. С този вид прическа можете по-късно да направите най-различни прически, като я закрие косата на ролките, а след това да изсъхне, това изображение изглежда невероятно красива и женствена.

Trendy hairstyles medium length photo

Но ако отивате на романтична среща или, например, среща с приятели, създаване на обемни прически с кудрями. С помощта на малко поръсен коса и да ги лак.

За вечерта и официалното начин, можете да създадете по-сложни прически. За това разделете косата на две части от косата, за да се вдигне нагоре и да черупка, плътно осигуряването на фиби. В този случай размерът / видът на предните кичури трябва да я закрие на маши за коса, а след това сложете прядки с помощта на дифузьор, давайки им вълни. Отиват на делова среща, можете да създадете красива полагане с вълните, zachesov ги обратно, след предварително гел за кичура коса.

Trendy hairstyles medium length photo

И така, ето няколко лесни прически за средно дълга коса, можете да направите свои собствени домове!

Подстригване и прически с лека вълна

На базата на косене каскада, например, можете да направите лесна прическа или биозавивку, за да се създаде ефект на въздушни замъци. Химическо завивка, между другото, са много популярни през този сезон.

Trendy hairstyles medium length photo

Прически градуированный боб и каре

Класическа прическа каре-това е извадка от класика, той е идеален за средна дължина на косата. Днес, най-популярната прическа кратък боб. Създаване на модни прически с плитки кудряшками, бляскав и елегантен стил. Например, ако отивате на романтична вечер, косата трябва да съдържа романтика.

За да създадете романтична прическа, се прилагат някои косата с гел за набиване и подсушете косата с дифузер, повдигане на кичура от корените. В областта на модата и Боб с гъст бретон и асиметрични кичури. Трябва да се обърне внимание на косата на каре с по-дълги кичури, която визуално удължава лицето.

Градуированное каре е подходяща за всеки тип лице, днес е на мода карето, който работи в тандем с наклонена пробором.

Trendy hairstyles medium length photo

Прическа Каскада

Каскада прическа е достатъчно универсална. Освен това, съчетано с каскада можете да носите различни бретон, разкъсно бретон, асиметрична чек, бретон тъпа бретон-четка и непораженные бретон. Каскадни прически позволяват да създадете най-различни прически: опашка, на кок, на мидата и т.н.

Trendy hairstyles medium length photo

Косата Ножницата

По-рано говорихме за плитки за средни коса. Съществува голямо разнообразие от прически, нека да започнем с най-лесните. Плюе Спайк-един от най-лесните варианти е да се създаде оригинална прическа за няколко минути. Тази година на мода да създадете кръгови плитки, която изглежда перфектно за средна дължина на косата. Прическа Спайк подсказва преплитане на странични кичура коса, за да създадете много просто.

Trendy hairstyles medium length photo

Ако имате тънка коса, придава на косата Коса с панделка. Това ще ви помогне да направите косата си по-обемни и красиви. Съберете плюе на мода тази година от двете страни, създавайки образ на млади ученички. Не си струва да избират най-простото тъкане от три направления, по-добре се съсредоточи върху опашка „рибя опашка“. Това е тъкане ще изглежда необичайно и атрактивно.

Trendy hairstyles medium length photo

Освен това, мода-това е пони-дракон, важното е да си плюе в центъра на главата. Можете също да използвате тъкане на конус. В този случай, вие соединяете странични направления, създавайки една плитка в средата на главата, която наподобява главата на дракон. Косата кок и френски привкус

Най-популярните прически в тази година ще полагане греда. Наскоро говорихме за това, как да създадете снопове за коса със средна дължина.

Trendy hairstyles medium length photo

Въпреки това, бих искал да се отбележи, че този моден стил изглежда много добре в тандем с копринени панделки, които е модерно да се връзвам на лък. Още една прическа за коса със средна дължина, с френски привкус, който е на мода да се върнете на шипове.

Trendy hairstyles medium length photo

В този случай вие минимизируете косата си няколко пъти и да убие с шипове. Това е всичко! Ви модни прически!

Theme by Anders Norén