прически

Модни прически каскада на средни косата снимка 2019

Каскада-това е най-универсалната прическа от всички известни. Тя може да бъде къса и дълга, подходяща за всеки тип лице, перфектно състояние да скрие недостатъците и да направи чудеса с косата си, превръщайки тънък обем, а палав са снесени.

Ако имате идеално гладка, прилично, вълнообразни или на живо на живота на косата, можете да направите сцената, нито страх. Не трябва да се позове на тази прическа само за собствениците на еластични къдрици, в които слоеве на каскада стърчат във всички посоки. Въпреки обща методология, всеки майстор създава Каскада по свой начин, и затова първоначално трябва да ви предупредя фризьор, точно как виждате своята идеална прическа. Това е особено вярно за тези, чиято коса е със средна дължина — до раменете или малко по-долу. Как да изглеждате стилно каскада на средна коса ще изглежда по-подробно.

Trendy haircut cascade to medium hair photo 2019

Trendy haircut cascade to medium hair photo 2019

Етап

Всичко стъпка-рязане, включително каскада, има няколко нива. Заслужава да се отбележи, че в зависимост от вашата форма на лицето и на вашите желания като цяло, за да започне каскада на главата или много по-ниска, по-близо до ръба на косата. В първия вариант, най — важното- да не се прекалява с висок рисков потенциал. Да, това е вярно, ужасна прическа с обритой корона и дълги кичури под това също е един вид каскада, макар и не стилен, изтекъл срок на годност и се лишава женственост. За да се удължи лицето, оптимална продължителност на първи етап трябва да бъде по брадичката или малко по-висока. Ако искате обем — нека горната част завършва на нивото на ухото, но не по-горе. Брой стъпки може да се различават. За елегантна прическа трябва да се съсредоточи върху три или четири нива на дължина. Колкото повече на последния, толкова по-тънки ще долните направления и глупаво прическа като цяло. За протокола, говорили с капитана на дължина стъпало, опитайте се да не използвате думата „шапка“, могат да бъдат обобщени под формата на саксията поглед изпод кичура коса.

Trendy haircut cascade to medium hair photo 2019

Trendy haircut cascade to medium hair photo 2019

Trendy haircut cascade to medium hair photo 2019Те казват, че къса коса изисква по-малко грижи от дълги. Това е отчасти вярно. Въпреки това, дори и дълга коса се нуждае от редовни грижи. Между другото, в допълнение към каскада, можете да обърне внимание на стилните, атв-та и различни варианти с бретон.

Обрамляя лицето

Както вече споменахме, каскада помага за моделиране на формата на лицето и с помощта на едни и същи стъпки. Ако имате кръгло лице, можете да започнете да намали, но ако е много тънък и по-горе, чрез създаване на обем. Каскада изглежда чудесно и с бретон. Тъй като само по себе си, подвижна прическа и бретон не трябва да бъде тежко. Изберете Настройки средна плътност, с лесен ексцизия или наклонена бретон, която плавно преминава в разрез. Избягвайте къси, твърде дълго и обилно филированную бретон. По-специално, те развалят не само каскада, но си начин, като стилна прическа в откровено кустарный вариант.

Trendy haircut cascade to medium hair photo 2019

Trendy haircut cascade to medium hair photo 2019

Лечение на

Стилен каскада означава, че косата е по-близо до края ще бъдат леко се навива, чрез създаване на обем и за очертаване на формата на прическата. Не ми трябва да им обяснявам, че няма да се ограничават този ефект много трудно да се постигне. Така че бъдете готови за това, че Вашите съвети са изкуствено тънка. От една страна — разбира се, това е голям минус. Филированные завършва бързо изсъхват и се нуждаят от интензивни грижи. Но ако погледнете на ситуацията от друга страна, този подход ще ви позволи да намали прилична сума вече изтощена коса и да се направи първата стъпка по пътя към здрава и красива коса. Какво ще се случи, ако се откаже от напълно филировки? Най-вероятно си каскада ще напомня палто от стриженной ленти заек. В този експеримент препоръчваме да се решават само тези, които от природата къдрава коса.

Trendy haircut cascade to medium hair photo 2019

Trendy haircut cascade to medium hair photo 2019

Оцветяване

Динамичен каскада по-добре да се подчертае, светли кичура, за предпочитане подкрашенную по цвят на основен фон. Този модел ще ви помогне да създадете красива и категоричен дизайн и визуално увеличават обема, който ще бъде приятен бонус за обладательниц тънки и меки косми. Поради нива с различна дължина, каскада изглежда впечатляващо с всички модерни боядисване, като омбре, шатуш, и други подобни. Това е преходът от един цвят към друг, и светлина, разпръснати направления е най-добре покажи текстура на прическата. Ако не сте фен на raznovidnosti, е съвсем вярно плътен цвят. Използвайте естествени цветове, като се избягва лек пепеляв блондин, неонови червени, червено и черно, с допълнително цвят.

Trendy haircut cascade to medium hair photo 2019

Trendy haircut cascade to medium hair photo 2019

Как да инсталирате

Сложете каскада може да бъде по-различен начин. Първо, прическа може да се извади с помощта на кръгла четка или гладене. Каквото и средство да изберете, малко усукани краищата на косата вътре, за да те не стърчаха в различни посоки. Най-добрият каскада изглежда малко къдрава коса. Ако вие не знаете как да използвате фини кръгли четки, той може да завить косата клещи маша, същото желязо, или използвате големи ролки. Разделете косата на кичури и скрутите ги, като се започне от средата на загиба. Не забравяйте и за тънки краища и не икономисвайте от средства за защита на косата от въздействието на високите температури. Евтини двохфазовий и маслото от мас-маркет дават блясък и лекота на чесане, но едва ли ще помогне да се запази красотата и целостта на вашата коса. Като магазини с професионална козметика, консултирайте се с вашия господар и, разбира се, можете да създадете зашеметяващ стайлинг, без да уврежда косата.

Trendy haircut cascade to medium hair photo 2019

Trendy haircut cascade to medium hair photo 2019

Универсален и непретенциозен в полагане на каскада няма да оставят равнодушни дори и най-взискателните модата. Благодарение на всички свои параметри и прекрасна възможност да моделира формата на лицето на Тази прическа отдавна е любима на много представители на красивата част на населението и безспорен лидер на пазара за фризьорски услуги.

Theme by Anders Norén