прически

Модни “ през 2019 година!

Модните тенденции на новия сезон, са впечатляващи.

Но най-поразителното на откриването на новия сезон пролет-лято 2019 са станали ярки никел колела за избор. Днес те са по-широки и обемисти, но може би в това им е красотата?

Разглеждане на модни ревюта 2019 година, идва на ум много мисли за това, как да създадете своя пролетен стил. Дизайнерите предлагат: начин на момичета на новия сезон, романтичен и откровен. Това означава, че през пролетта може да отвори врати за смели експерименти, в това число и със стил.

Нека да обсъдим превръзки мода 2019!

Геометрия На Фенди

В новия сезон модна марка Fendi представи уникален лента за глава от Карл Лагерфельда.

Fashionable headbands in 2019!

Според автора, печат не му харесва на вкус, тази година модната марка Fendi развива темата Модерен стил със старинни нотки. Фенди прическа е много лесен за изпълнение, това е лесна прическа, която е идеална за плажен сезон.

Fashionable headbands in 2019!

Което е изненадващо, тъй сами“, които са пълни с геометрични линии. Той е оригинален, не е ли така?

Геометрични мотиви са станали вдъхновение за новата колекция пролет-лято 213 от Луи Витона. По същество, цялата колекция излъчваше особена магия, са модерна интерпретация на стила на 60-те години на изненада модните критици. Квадрати, на шахматната дъска, модели и по-големи клетки, основната тема на колекцията. Що се отнася до hairstyles, те са напълно в стил ретро – скромен оформяне с начесом, които краси тънка превръзка от неопрен с бантиком. Очарователна и много хубава колекция.

Цвете вдъхновение

Пролет-време на романтика и цъфтежа. Може би затова много от дизайнерите са заложили на флорални щампи. Последният стана по-ярка и по интериора. Можете да забравите за нежни цветя, които едва ли ще се разглежда на тъкани. Те дойдоха печатни рисунки, които не могат да бъдат объркани с нищо друго.

Fashionable headbands in 2019!

Доменико Долче и Стефано Габана за пореден път чрез разработване на тема стил на родния си остров Сицилия. Младо момиче с игрив характер и цветни дрехи се превърна в основен източник на вдъхновение за италианското дуо Долче и Габана. Като абсолютно стилист Гуидо Палау, той се опита да създаде образ на истинска сицилианска жени с шикозен стил и изискан вкус.

Той е създал една много проста прическа във формата на миди и закотвен косата е често срещано копринен шал, като сицилиански момичета. В колекцията 79 уникални превръзки-шалове от коприна. Всеки от тях има свой собствен уникален цветен модел, и това е страхотно! Всичко, което ви трябва, е хубав шал за коса, с които можете да украсите дори прическата си, събрана на бърза ръка!

Единственото условие е, че превръзка, трябва да изключите върховете на ушите!

Етнически мотиви

Бандаж под формата на шапки тюрбан виждали на пистата на модата вече не е за първи път. Този път образа на младия авантюрист от миналото, е добре да се победи на Марк Джейкъбс за едноименната линия на Марк от Марк Джейкъбс. Модни колела 2019 пълен с национален колорит.

Обемни шалове с щампи и още по-невероятно широки колела в различни цветове. Косата, както обикновено, висок, събрани, леко. Което, между другото, не е задължително, тъй като вниманието привлича ивица.

Fashionable headbands in 2019!

Носят обратното

Но модната марка от Rochas предлага своя интерпретация на класическата прическа и универсални бандажи за ежедневна употреба. Екстра-широки ленти, които са модерни за носене, теглене на челото, като превръзка на формата навес, на който, според дизайнер, за да защити женско лице от слънцето.

Fashionable headbands in 2019!

Но на обратната страна на превръзки ние виждаме нежно цвете, което краси скромна ниска конска опашка. Обаче ролята на този одобрение и прически класическа плитка.

Стил сафари

Както и през миналия сезон, на модната марка Макс Мара играе в стил сафари. Новата колекция на етикета обърна внимание на широка превръзка-еластична и с прости цветове (черно, кафяво, сиво, бежово).

Fashionable headbands in 2019!

Това великолепно практическо решение, защото тези ленти могат да се използват ежедневно.
Модни ви идеи и добро настроение!

Theme by Anders Norén