Модни поли

Trendy tutu skirt

Момичета, които не са мечтали в детството си да стане балерина и порхать по сцената, като молец, снежно бяла въздушна пола? Моден тренд на сезона – пола фатина — дават възможност всички жени да се потопите в света на детството си и да се чувствате като истинска балерина или на приказната принцеса. Пола пакетче със собствените си ръце – една чудесна възможност да направите живота си нотка на романтичности, лекота и airness.

Тази пола е подходящ за всички случаи, тя е подходяща както за партита, така и за ежедневието. С тази пола може много лесно да се промени образи, така че без него този сезон невероятни гардероба на всяка съвременна мода. Екстравагантни модни неща може да се купи, но може да се направи самостоятелно. Игла със сигурност ще се радвате на идеята за създаване на изключителен модел, който ще се превърне в гордост и възхитените погледи.

Как шият полата-пачка? Направи пола този стил е доста просто и бързо. Нищо сложно няма, и най-важното – не ви трябва е пишеща машина или игла и конец. Поли от фатина се предлагат в различни видове и стилове. Да се запознаят с модните тенденции, вие с лекота можете да направите атрактивна модел за един до два часа.

Trendy tutu skirt

Поли: модни тенденции на новия сезон

    Модел. Какви стилове буйни поли от фатина не в дизайнерски колекции! Съществуващото разнообразие от прости и сложни проекти ще позволи на всяка жена да избере за себе си оптималния вариант за всеки повод. Цвят. Цветовете на модата този сезон, поли могат да бъдат най-разнообразни: от класически бели, черни и червени до фуксия, лайм, портокал и слонова кост. Много красиво и необичайно изглежда тази пола podobnikar боядисани в определена цветова гама, например, кафяво с тъмно оранжево и други. Дължина. Дължина на модна къща “ пакет за серия на сезон от мини до глезените. Така че независимо от дължината на полата, вие винаги ще изглеждате неотразимо.

Trendy tutu skirt
Сега, когато знаете почти всичко за модни тенденции, може да се пристъпи към създаване на поли мечтите си. Варианти на вземане на много. Най-лесният и достъпен за всички вариант – един къс или среден пакет. Всичко, което трябва за тази поли ножици, лепило за дрехи и около петдесет правоъгълни участъци мека фатина размер 20х50 виж За даване на пищност може да се направи пола многоярусной и многопластова. Ако, напротив, тя е по-малко убедителен, използват по-малък брой сегменти. Проявете въображение и експериментирайте с завязыванием възли, зависи от това, дали това е пола, пакетче или „преминаване“ на пол модел. Като украса може да се използва лента, изкуствени цветя и други декорации. Ако искате да станете спечелила по-сложен дизайн, и информация за продуктите можете да намерите в модните списания или в други източници.
Trendy tutu skirt

С какво се носят модни поли?

За да не изглежда нелепо в модни обновках, важно е да се избере добавка. Идеалният вариант – пола с корсет. Също така е допустимо боди, turtlenecks, върховете на участъка, плетени блузи и блузи от шифон, без излишни украшения.

Що се отнася до цветове, той трябва да съответстват на вашия план. Да се създаде образ на „красива принцеса“ е по-подходящ за спокойна, пластична цветове. Ако вашите цели са да влизат эпатировать на околните, и на цветовете трябва да се избират подходящи ярки и атрактивни.

Експериментирането със създаването на образи, не забравяйте, ярки аксесоари – цветни матови чорапогащи, балет апартаменти и контрастни декорации. Поставяйки себе си, поне веднъж на пола, да се откаже от него е невъзможно. В края на краищата, никой друг облекло може да даде най-простота и лекота, като мека опаковка от фатина.