прически

Модни опашки 2019

Модата се променя от година на година, за да замени един стил идва друг. Но в областта на модата, както и в живота, всичко е циклично и така, отдавна забравени образи не само колекции от дрехи, но и в прическите.

Наскоро беше на мода елементите на стила на 80-те години, но днес ние живеем в ерата на модата от 30-те години, а след това на върха на популярността ретро стил.

Прически олицетворява екстравагантност и обаяние, така че те могат да бъдат подходящи не само за празнични поводи, но и за ежедневието. Най-красивите и необичайни прически, може да прави косата с помощта на фиби, щипки за коса и лак за коса.
И днес ние ще говорим за модни хвостах 2019.

Стил ретро

Стилисти в този сезон препоръчват да се обърне внимание на прически в стил ретро. Скромен събраха на опашки, с малки swirls на върха на популярността!
Опашка –Shell-това е може би най-класически и елегантен стил, коса, ретро стил, идеален за момичета на всякаква възраст, с дълга коса. За да го направи достатъчно добре, за да гребен косата, след предварително малко мус за стайлинг.
Тогава ви трябва на малък валяк, за да я закрие косата, започвайки от краищата и внимателно ги наслагва поставяне на щифтове. Че косата е в добро състояние, можете да го украсяват с декоративни игли и заключете лак.

Trendy tails 2019

Trendy tails 2019

Trendy tails 2019

Trendy tails 2019

Trendy tails 2019

Trendy tails 2019

Ако искате да покажете своята женственост и да направите романтична прическа, може да ви посъветва „холивудската вълна“. За да направите тази прическа, трябва да си измиеш косата, нанесете мус и леко суха коса.

Тогава ще трябва да я закрие косата на термобигуди среден размер, така че отзад те изглеждат отвътре и отвън на човека. Държи извиване на главата си около 15 минути, те трябва да бъдат отстранени, и блокира разпространението на главата, като раздяла и фиксирате с лак.

Един от вариантите за модни прически на „гнездото“, прическа обикновено се прави на церемониални събития. За да се направите на „гнездото“, стилисти препоръчват да се направи в горната част на косата bouffant, който впоследствие ще се превърне в основен акцент в прическа.

Trendy tails 2019

Trendy tails 2019

Trendy tails 2019

Trendy tails 2019

Trendy tails 2019

Отгоре е по-добре да направите конска опашка, който може да елегантно заловен в черупката си, а горната част, след това се разпространи и се поставят в долно оттичане на валяк, който трябва да се заключва, фиби и лак за коса.
Каквато и да е прическа в ретро стил през 2019 ще изберете, не забравяйте да експериментирате с аксесоари, за да изберете различните опции заколок, шапки и вуалей, само тогава вашият образ ще бъде цялостен и хармоничен.

Опашката в гръцки стил

В гръцки стил-това е класика, която е била, е и ще бъде. Днес тя „звучи“, истината модели на дрехи и прически на гръцки.
Пускането на косата си, вие ще се чувствате като богиня. Прически в гръцки стил-това е изискан и елегантен.
Тези прически са подходящи момичета с къдрава коса, защото кърли ниспадающие направления — им отличителна черта. Косата частично или напълно сглобени и понякога се използва обръч.

За изпълнение прически в гръцки стил, трябва да завить косата. В резултат на къдрици гребен не е необходимо. За прически нужен обръч, щипки за коса и фиби.

Най-лесният вариант — с коси, събрани от двете страни, с красива фиба за коса и се поставя в опашка, така че той висеше надолу красиви вълни. Такава опашка може да се направи на страната.
Можете да поръчате коса от двете страни във формата на греди, подвернув името си, и сигурно заколкой в областта на шията.

Добри оплетката, които също заплетенные по стените и се върна до опашката. „Гръцки възел“ — вълна къдрава коса, разделена на прав път (на косата), ниско на челото.

На гърба, направете възел и поставяне на щифтове, за да направите тънки ленти.
За обемни прически изглежда добре на обръч. Выпрямленные косата в корените с ръце и да им даде обем, съберете косата в опашка или на кок и да се постави на обръч.
Гръцка прическа, украсена с панделки, кристали и цветя. Това е добре за специални случаи и за ежедневието.

Trendy tails 2019

Trendy tails 2019

Trendy tails 2019

Trendy tails 2019

Trendy tails 2019

Trendy tails 2019

Модни опашки 2019-Това е очарователна и модерна прическа, които са много популярни сред съвременните модата. Главно поради своята практичност и простота.

Theme by Anders Norén