мода

Модни маратонки 2019: като спортен стил се превръща в класика

В последните маратонки и обувки са винаги свързани със спортен стил на живот, ги носеше само за бягане или тренировка във фитнес залата, но не и в ежедневието. Сега почти всички дами, вместо на обувки, носени от стръмни кецове! И всичко това е съвсем логично: това е най-удобни обувки, които не натирает, дори и цял ден да тичат бизнес. Тези предимства маратонки на втората година да не оставят на Седмицата на модата и най-вероятно ще запази своята позиция дори голяма част от времето! Дизайнерите отделят много различни модели, конкуриращи се за титлата, и ние ще ви покажем какви обувки да си купя.

Fashion sneakers 2019: as the sport-style becomes a classic

1. „“ Обувки папины

Друго име — грозни маратонки. Тези кецове са дошли до нас с 80-90 и все още е в топ на най-добрите! Това са големи, масивни кецове с дълги шнурками. Въпреки че на тяхната улица външен вид, те отлично се съчетават с класика, и дори рокли! Много от тези модели са станали след освобождаване на Баленсиага. Като правило, тези обувки не обикновена, а с различни блокове от цветове.

Fashion sneakers 2019: as the sport-style becomes a classicFashion sneakers 2019: as the sport-style becomes a classicFashion sneakers 2019: as the sport-style becomes a classicFashion sneakers 2019: as the sport-style becomes a classicFashion sneakers 2019: as the sport-style becomes a classicFashion sneakers 2019: as the sport-style becomes a classic

2. Пастелни кецове

Ако все още непознати мач груба модел и класика, опита вариант с мек кецове в ярки цветове. Те изглеждат много внимателно и женствени, страна почти никакъв начин.

Fashion sneakers 2019: as the sport-style becomes a classic

3. Кецове с дебела подметка

Този модел е по-гладка и не е толкова трудно, но също изглежда доста впечатляващо. Тенденция лятото на 2019 — бял цвят, така че най-добрият вариант е да се купуват тези маратонки в бял цвят

Fashion sneakers 2019: as the sport-style becomes a classic

4. Маратонки на бъдещето

Оригинална, запомнящо се и ярки — този модел в момента е на мода. Много готино изглежда в неонови цветове, може да бъде подсветка на стъпалата.

Fashion sneakers 2019: as the sport-style becomes a classic

5. Кецове с принтом

Тенденции на щампи отразява дори и в обувките! Сега можете спокойно да вземат обувки с флорални мотиви, леопард и дори кристали и лъкове!

Fashion sneakers 2019: as the sport-style becomes a classicFashion sneakers 2019: as the sport-style becomes a classic

6. Хеви Метъл

Много стилен през 2019 г., кецове, се считат за металик и холограма и изцяло покрита с пайети. Дизайнерите дори са дошли с брилянтната подметка. Като правило, те не са масивни и повече подобни на маратонки, а резултатът-това е класика, но е очевидно привличащи вниманието!

Fashion sneakers 2019: as the sport-style becomes a classic

Theme by Anders Norén